AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
bencede motor iyi servis beş para etmez
o sorun değil kanıt olarak motoru gören duyan bile en az 3 kişi bulması yeterli bildiğim kadarıylada
kingman30
iyicene konuş avukatla sonuçta sana ayıplı bir mal verilmiş herşeyin başında ayıplı mal kategorisine giren birşey bu malın bile tüketici haklarında iadesi ve değişimi bulunduğunu biliyorum
gün olarak servis cumartesi günleride çalışıyor olduğu için cumartesi günleride iş gününe dahildir
o parayı kuzu çevirme yapma direk motorun yenisini iste düzgün bir şekilde motosiklet zevkini yaşa derim ben sana kısaca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------
servis bence tüketici haklarından felan haberi yok dava açmak gerekli kanuninin servisleride ne kadar iyi öğrenmiş olduk
o elemanlar birde özel eğitimlerden geçiriliyordu hani bilgilendiriliyordu ya öyle diyorlardı servisler modernize ediliyordu
sanırım tüketici hakları bu modernleşme içinde yok onlarca bi hatırlatmak gerek
bi ay içinde en fazla 5 hafta sonu olur (pazar günü)
yani 35 güne takabül eder buda bayram felan olmadığı sürece arada
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
3 tane şahit kolay.Piyasaya reklam olduk zaten.Eski ustam hemen 20 metre ileride.Karşıda ikinci el motor alıp satan , benim eski cbf150'yi sattığım arkadaşlar falan hepsi şahittir.Zaten motoru servise getiriken sokak çın çın sesleriyle inliyodu.Reklam olduk herkese.
Motorun yenisini isteyip motosiklet zevkinin yaşamak konusunda şüpheliyim.Tamam gt250r çok güzel bir motor.CBF250'den sonra bana reanult torostan inip mercedese binmek gibi gelmişti.Ancak servisin sorumsuzluğu , motor aksamına olan güvenimin kalmaması beni iyice soğuttu.İnşallah para iadesi gibi bir durum olur da Honda VTR 250'ye geçiş yaparız.
Bu topiği ayın kaçında açtığın belli bu topic bile belge olabilir.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bugün motoru teslim aldım.Grenajları motorun daha iyi hava alması için takmadık.Bir kaç gün böyle kullanıcam.Bugün yaklaşık 65 km kadar gezdim.Hararet hissettiğim anda motoru dinlendirdim.Ancak bu sıcaklarda şehir içinde fazla yormaya niyetim yok.Bundan sonra şehirlerarası yola çıkıp düşük devirde kullanarak rodajı tamamlamaya niyetim var.Bu motor asfaltı çok seviyo.Bugün kullandığımda hiçbir aksaklık yaşamadım.Motor aynen sıfır aldığım gibi.Ne sesinde ne de çekişinde hiçbir problem yok.Yaklaşık 1 ay gibi bir sürede garanti kapsamında motorumun tüm arızasını gideren kuralkan ve kanuni ailesine teşekkürler.Bana moral destek veren ve derdime ortak olan tüm gerçek motorcu arkadaşlara da teşekkürler.Ayrıca derdimizi anlatıp sesimizi duyurabildiğimiz MT'ye de teşekkürler.
hadi gözün aydın arkadaşım.bak işte motordan sogumanada gerek kalmadı güle güle kullan allah kaza bela vermesin
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
iyi günlerde kullanırsın inşallah. allah kaza bela vermesin.
hadi tekrar hayırlı olsun
Orgazma Dudak Büktürür
Senden resimler bekliyoruz bol bol abicim. İnşallah bujndan sonra en ufacık bir problem yaşamazsın senelerce zevkle kullanırsın.
hayırlı olsun kuzu için umutlanmıştık bursa mt olarak ama neyse inşallah gezilerde keyifle yakarız mangalımızı...
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
geçmiş olsun tekerin dönmeye başlamış artık, sorunsuz binersin inş.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Hadi hayırlısı olsun .Sevindim motosikletine kavuşmana.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Yaw Geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun...Peki Ehli-keyf servis arıza ile ilgili ne açıklama yaptı Bunu bizimle ayrıntılı paylaşırsan seviniriz.Birde Bu Hyoların S&T kanuni olarak değilde sadece hyosung olarak gelenlerinde daha kaliteli malzeme ve işçilik kullanılmış olmasın? Bu Da araştırılmaya değer bir konu sonuçta..Bu makinanın sıfır 9000 tl felan honda ile kafa kafaya tip olarakda güzel bir motor eğer daha ikinci haftasında böyle dandiruk arızalar veriyorsa sıkıntı büyük demektir.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Forumdan uzaklaştırılmış birisinin açmış olduğu bu maksatlı konu başlığını lütfen ciddiye alıp yorum yapmayınız. 11.000 km dir Hyo kullanan birisi olarak tek bir sorun dahi yaşamadım. Ayrıca bu başlığın kilitlenmesini talep etmekteyim. Sonuçta bu konu ayrı bir başlık yerine GT250R başlığı altında konuşulabilinirdi.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)