3 haftalık S&T Kanunimin başına gelenler...
Reklamlar
-
16 Haziran 2009, 19:29
nankör adlı üyeden alıntı
Güzel söylüyorsun da .............
hangi japon motosikleti kronik krank sorunları ile boğuşuyor ..........??????????
bir ben senin canın değilim ........
canım hitabını kız arkadşına yap sen ....
hitap üslubunuza dikkat edin . ...........
ismini hakediyomuşsun nediyim...biz yanılmışız.......pardon...neysen o....
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
-
16 Haziran 2009, 21:18
Sevindirici haber bugün parçalar servise gelmiş.Ön arka silindir , piston , sekman ...... Motor komple yenilenecek.
Kötü haber segmanlardan bi tanesi eksik gelmiş.Şimdi bide onun gelmesini beklicez.
-
16 Haziran 2009, 21:23
kingman30 adlı üyeden alıntı
Sevindirici haber bugün parçalar servise gelmiş.Ön arka silindir , piston , sekman ...... Motor komple yenilenecek.
Kötü haber segmanlardan bi tanesi eksik gelmiş.Şimdi bide onun gelmesini beklicez.
Valla senin durum giderek çöldeki bedevi durumuna dönüyor .. Eksik sekman ne zaman geliyormuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 21:33
Bence sallamasyondur
Sekman eksik gelmez takımdır çünkü
Servisin oyalama taktiği olmasın sakın..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
16 Haziran 2009, 21:35
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Valla senin durum giderek çöldeki bedevi durumuna dönüyor ..
Eksik sekman ne zaman geliyormuş.
Bir iki güne gelirmiş.Bu sabrın sonu selamet olur inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Bence sallamasyondur
Sekman eksik gelmez takımdır çünkü
Servisin oyalama taktiği olmasın sakın..
Yok yaw gözlerimle gördüm paçaları.Hepsi gelmiş.Bi tane sekman eksik.Nasıl becerdiyseler onu eksik koymayı.
-
16 Haziran 2009, 21:35
ben birşey mi kaçırdım? tam olarak sorun neydi? sıkılmayan vidalar mı? yoksa krank mı?
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
16 Haziran 2009, 21:37
Bir iki güne gelirmiş.Bu sabrın sonu selamet olur inşallah.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------
Yok yaw gözlerimle gördüm paçaları.Hepsi gelmiş.Bi tane sekman eksik.Nasıl becerdiyseler onu eksik koymayı.
Vallahi bir an önce gelir inşallah
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
16 Haziran 2009, 22:02
barannet adlı üyeden alıntı
ben birşey mi kaçırdım? tam olarak sorun neydi? sıkılmayan vidalar mı? yoksa krank mı?
sıkılmayan vidalar
-
16 Haziran 2009, 23:39
barannet adlı üyeden alıntı
Merkez bizi suçlamış.Motor yağsız kullanılmış diye.Parçaları inceledikten sonra motor yağ eksiltmiş diye düşünmüşler.Ancak usta çıkan yağı kaba koyup ölçtüğünü söylemiş.Hiç eksilme olmadığını onlara belirtmiş.Motor yağ eksiltmediğine göre incelenen parçalarda merkez bu karara vardığına göre demek ki motor kendini yağlıyamıyo.Sorun bu.
-
17 Haziran 2009, 00:47
Büyük ihtimalle fabrikasyon hatası olduğunu düşünüyorum...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
17 Haziran 2009, 01:00
kulalan nasıl kullanıyor sorunsuzca. bende pilotaj hatası vardır. ilk önce knedinizi sorgulayın sonra motora iftira atın..
en dadik motor bile o kadar yeni iken sorun çıkartmaz.
ha makineniz defoludur o başka sorun ama böyle bişey de hiç duymadım daha....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
17 Haziran 2009, 02:20
bana göre olay neymiş ?
çok sağlam bir servisin olucak.
Motoru aldığın zaman en küçük parçasına kadar kontrol edicek.Sıkılmayan vidalarmış sorun bu kadar mı yani ? İnsana belki kazada yaptırabilirdi.Küçük hatalar yüzünden can sıkılmasın.
-
17 Haziran 2009, 03:21
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
-
17 Haziran 2009, 10:40
Sevgili KİNGMAN30, benim gelinciğim hakkında çok atıp tutdun, hız dedin o dedin bu dedin hep bizi karaladın. Yerden yere vurdun. Bir atasözümüz var biz Yozgatlıların " Keser döner sap döner birgün hesap döner" Ama yinede üzüldüm. Umarım sıkıntıların geçer, rüzgarına kavuşursun, Allah yardımcın olsun her daim.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
-
17 Haziran 2009, 11:15
MEGAN66 adlı üyeden alıntı
Sevgili KİNGMAN30, benim gelinciğim hakkında çok atıp tutdun, hız dedin o dedin bu dedin hep bizi karaladın. Yerden yere vurdun. Bir atasözümüz var biz Yozgatlıların " Keser döner sap döner birgün hesap döner" Ama yinede üzüldüm. Umarım sıkıntıların geçer, rüzgarına kavuşursun, Allah yardımcın olsun her daim.
Yaşadığım il de trafik polislerinin kullandıkları motosiklet ybr 250 .
herhalde uzun inceleme ve bir ihale sürecinden sonra buna karar verdiler ...
Bir arkadaşımda "0" km de bir ybr aldı ,şimdi 20000 km yi geçmiş durumda iş-ev arasında ve hafta sonları gezilerde kullanıyor....
gayet de memnun servis e periyodik bakım haricinde gitmedi ve sarf malzeme dışında tek krş harcamadı ...
İster krank problemi i ve ya içindeki somunları sıkılmadan montaj yapılmış motor ünitesi olsun bunlar can sıkıcı şikayetler ....bir de söz konusu motosiklet te nerede ise rektifiye yapılıyor.
Şikayetlerini dile getiren arkadaşı tanımıyorum,Fakat yaşadığı sorunlara çok çok üzüldüm, ikin ci el bir şey değilde "0" motosiklet te bu tip sorunlar adamı çok çok üzer ...İkinci motosiklet olarak bir zaman lar bende hyo comet 250 düşünmüştüm .Bilenlere sorduk ,bu site ki topikleri inceledik "alma dediler" almadığım iyi olmuş ....
Alanlara kullananlara , sevinenler üzülenlere hayırlı olsun ..............
-
17 Haziran 2009, 12:06
size ,sizin üslubunuzla cevap vermek gerekir ...
fakat, bu üslubu ben kullanmak istemiyorum.....
Yaşadığım il de trafik polislerinin kullandıkları motosiklet ybr 250 .
herhalde uzun inceleme ve bir ihale sürecinden sonra buna karar verdiler ...
Bir arkadaşımda "0" km de bir ybr aldı ,şimdi 20000 km yi geçmiş durumda iş-ev arasında ve hafta sonları gezilerde kullanıyor....
gayet de memnun servis e periyodik bakım haricinde gitmedi ve sarf malzeme dışında tek krş harcamadı ...
İster krank problemi i ve ya içindeki somunları sıkılmadan montaj yapılmış motor ünitesi olsun bunlar can sıkıcı şikayetler ....bir de söz konusu motosiklet te nerede ise rektifiye yapılıyor.
Şikayetlerini dile getiren arkadaşı tanımıyorum,Fakat yaşadığı sorunlara çok çok üzüldüm, ikin ci el bir şey değilde "0" motosiklet te bu tip sorunlar adamı çok çok üzer ...İkinci motosiklet olarak bir zaman lar bende hyo comet 250 düşünmüştüm .Bilenlere sorduk ,bu site ki topikleri inceledik "alma dediler" almadığım iyi olmuş ....
Alanlara kullananlara , sevinenler üzülenlere hayırlı olsun ..............
sana canım dedim kızdın....ole dedim bozuldun....ne yapacağımı şaırdım da...sen benim uslubumun ne olduğunu biliyormusun ki..senin uslubunla cevap vermek lazım da olmazdı da felan yazıp geyik yapıyorsun....
polisler aldı diye bi mal çok kalitelimi oluyo..
kullanmadığın mal hakkındada yorum yapmaya ne kadar meraklı gördum seni...
-
17 Haziran 2009, 12:24
-
17 Haziran 2009, 12:26
-
17 Haziran 2009, 12:27
Akileos adlı üyeden alıntı
sana canım dedim kızdın....ole dedim bozuldun....ne yapacağımı şaırdım da...sen benim uslubumun ne olduğunu biliyormusun ki..senin uslubunla cevap vermek lazım da olmazdı da felan yazıp geyik yapıyorsun....
polisler aldı diye bi mal çok kalitelimi oluyo..
kullanmadığın mal hakkındada yorum yapmaya ne kadar meraklı gördum seni...
Kullanmama ne gerek var ,
kullananları görüyorum burada ....
Umarım ileride ki günlerde senin motosikletinle ilgili üzüntülerini sıkıntılarını burda paylaşmayız ........
paylaşırsakta hiç şaşırmam..........
Topiklerdeki konuşma ve hitap tarzına dair de genel bir yorum yapmak istiyorum.
Bu site ve ilgili topikler herkese açık ve bu sitelere konuşması düzgün ,sokak ağzı ile konuşmayan uyarıldığında ise bir düşünen insanlar katıldığı gibi malesef tam tersi kişilikte insanlar da katılabiliyor ve değişik tarz da yazılar yazabiliyorlar.
Bu tip insanlar dikkat edip tahriklerine kapılmamak lazım....
-
17 Haziran 2009, 12:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler