Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

3 haftalık S&T Kanunimin başına gelenler...

REKLAM ALANI
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı nankör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel söylüyorsun da .............
    hangi japon motosikleti kronik krank sorunları ile boğuşuyor ..........??????????

bir ben senin canın değilim ........
    canım hitabını kız arkadşına yap sen ....
    hitap üslubunuza dikkat edin . ...........
    ismini hakediyomuşsun nediyim...biz yanılmışız.......pardon...neysen o....
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Sevindirici haber bugün parçalar servise gelmiş.Ön arka silindir , piston , sekman ...... Motor komple yenilenecek.

Kötü haber segmanlardan bi tanesi eksik gelmiş.Şimdi bide onun gelmesini beklicez.

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevindirici haber bugün parçalar servise gelmiş.Ön arka silindir , piston , sekman ...... Motor komple yenilenecek.

Kötü haber segmanlardan bi tanesi eksik gelmiş.Şimdi bide onun gelmesini beklicez.
    Valla senin durum giderek çöldeki bedevi durumuna dönüyor .. Eksik sekman ne zaman geliyormuş.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bence sallamasyondur
    Sekman eksik gelmez takımdır çünkü
    Servisin oyalama taktiği olmasın sakın..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla senin durum giderek çöldeki bedevi durumuna dönüyor .. Eksik sekman ne zaman geliyormuş.
    Bir iki güne gelirmiş.Bu sabrın sonu selamet olur inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sallamasyondur
    Sekman eksik gelmez takımdır çünkü
    Servisin oyalama taktiği olmasın sakın..
    Yok yaw gözlerimle gördüm paçaları.Hepsi gelmiş.Bi tane sekman eksik.Nasıl becerdiyseler onu eksik koymayı.

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    ben birşey mi kaçırdım? tam olarak sorun neydi? sıkılmayan vidalar mı? yoksa krank mı?

Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Bir iki güne gelirmiş.Bu sabrın sonu selamet olur inşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:34 PM ----------

Yok yaw gözlerimle gördüm paçaları.Hepsi gelmiş.Bi tane sekman eksik.Nasıl becerdiyseler onu eksik koymayı.
    Vallahi bir an önce gelir inşallah
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben birşey mi kaçırdım? tam olarak sorun neydi? sıkılmayan vidalar mı? yoksa krank mı?
    sıkılmayan vidalar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merkez bizi suçlamış.Motor yağsız kullanılmış diye.Parçaları inceledikten sonra motor yağ eksiltmiş diye düşünmüşler.Ancak usta çıkan yağı kaba koyup ölçtüğünü söylemiş.Hiç eksilme olmadığını onlara belirtmiş.Motor yağ eksiltmediğine göre incelenen parçalarda merkez bu karara vardığına göre demek ki motor kendini yağlıyamıyo.Sorun bu.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Büyük ihtimalle fabrikasyon hatası olduğunu düşünüyorum...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kulalan nasıl kullanıyor sorunsuzca. bende pilotaj hatası vardır. ilk önce knedinizi sorgulayın sonra motora iftira atın..
    en dadik motor bile o kadar yeni iken sorun çıkartmaz.
    ha makineniz defoludur o başka sorun ama böyle bişey de hiç duymadım daha....
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    gt250r
    bana göre olay neymiş ?

çok sağlam bir servisin olucak.
    Motoru aldığın zaman en küçük parçasına kadar kontrol edicek.Sıkılmayan vidalarmış sorun bu kadar mı yani ? İnsana belki kazada yaptırabilirdi.Küçük hatalar yüzünden can sıkılmasın.

Motosikleti
    VFR-800
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım hala aynı yerdesınız kronık degil bu sorun kım dıyor kronık dıye bılıncssız kullanıcılar parcalıyor krankları ,o zaman madem kronık butun motorlarında olması lazım bak bakalım her hyo st kullanan krankmı kırmış
    Neye dayanarak konusuyorsun arastırmamı yaptın arastırma yaptınsa buyur sonucları foruma sun bakalım ayrıca bu zamana kadar satılan tum hyo yada st kanuni kullanıcılarına ulasıp sordunmu içlerinden kaçı bu sorunu yaşamış maden bir şey konuscaksınız biraz destekli konusun...hiç bir firmayı savunmuyorum ,anlayıs kotu, parca pahalı olabılır ancak bir sürü insan bu yazılanları okuyup etkılenebiliyor bazı bilinçli yada bilinçssiz kullanıcıların yasadıgı problemler burda bütün kullanıcılara mal edilemez edileceksede elinizde saglam veriler olması lazım.

yorumlar benim iiçin önemli, sanırım başka araştırma yapanlar da etkilenecek benim etkilendiğim kadar
    [COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Sevgili KİNGMAN30, benim gelinciğim hakkında çok atıp tutdun, hız dedin o dedin bu dedin hep bizi karaladın. Yerden yere vurdun. Bir atasözümüz var biz Yozgatlıların " Keser döner sap döner birgün hesap döner" Ama yinede üzüldüm. Umarım sıkıntıların geçer, rüzgarına kavuşursun, Allah yardımcın olsun her daim.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Alıntı MEGAN66 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili KİNGMAN30, benim gelinciğim hakkında çok atıp tutdun, hız dedin o dedin bu dedin hep bizi karaladın. Yerden yere vurdun. Bir atasözümüz var biz Yozgatlıların " Keser döner sap döner birgün hesap döner" Ama yinede üzüldüm. Umarım sıkıntıların geçer, rüzgarına kavuşursun, Allah yardımcın olsun her daim.

Yaşadığım il de trafik polislerinin kullandıkları motosiklet ybr 250 .
    herhalde uzun inceleme ve bir ihale sürecinden sonra buna karar verdiler ...
    Bir arkadaşımda "0" km de bir ybr aldı ,şimdi 20000 km yi geçmiş durumda iş-ev arasında ve hafta sonları gezilerde kullanıyor....
    gayet de memnun servis e periyodik bakım haricinde gitmedi ve sarf malzeme dışında tek krş harcamadı ...
    İster krank problemi i ve ya içindeki somunları sıkılmadan montaj yapılmış motor ünitesi olsun bunlar can sıkıcı şikayetler ....bir de söz konusu motosiklet te nerede ise rektifiye yapılıyor.
    Şikayetlerini dile getiren arkadaşı tanımıyorum,Fakat yaşadığı sorunlara çok çok üzüldüm, ikin ci el bir şey değilde "0" motosiklet te bu tip sorunlar adamı çok çok üzer ...İkinci motosiklet olarak bir zaman lar bende hyo comet 250 düşünmüştüm .Bilenlere sorduk ,bu site ki topikleri inceledik "alma dediler" almadığım iyi olmuş ....

Alanlara kullananlara , sevinenler üzülenlere hayırlı olsun ..............

size ,sizin üslubunuzla cevap vermek gerekir ...
    fakat, bu üslubu ben kullanmak istemiyorum.....
    Yaşadığım il de trafik polislerinin kullandıkları motosiklet ybr 250 .
    herhalde uzun inceleme ve bir ihale sürecinden sonra buna karar verdiler
    ...
    Bir arkadaşımda "0" km de bir ybr aldı ,şimdi 20000 km yi geçmiş durumda iş-ev arasında ve hafta sonları gezilerde kullanıyor....
    gayet de memnun servis e periyodik bakım haricinde gitmedi ve sarf malzeme dışında tek krş harcamadı ...
    İster krank problemi i ve ya içindeki somunları sıkılmadan montaj yapılmış motor ünitesi olsun bunlar can sıkıcı şikayetler ....bir de söz konusu motosiklet te nerede ise rektifiye yapılıyor.
    Şikayetlerini dile getiren arkadaşı tanımıyorum,Fakat yaşadığı sorunlara çok çok üzüldüm, ikin ci el bir şey değilde "0" motosiklet te bu tip sorunlar adamı çok çok üzer ...İkinci motosiklet olarak bir zaman lar bende hyo comet 250 düşünmüştüm .Bilenlere sorduk ,bu site ki topikleri inceledik "alma dediler" almadığım iyi olmuş ....

Alanlara kullananlara , sevinenler üzülenlere hayırlı olsun ..............
    sana canım dedim kızdın....ole dedim bozuldun....ne yapacağımı şaırdım da...sen benim uslubumun ne olduğunu biliyormusun ki..senin uslubunla cevap vermek lazım da olmazdı da felan yazıp geyik yapıyorsun....

polisler aldı diye bi mal çok kalitelimi oluyo..

kullanmadığın mal hakkındada yorum yapmaya ne kadar meraklı gördum seni...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ooo beyler kişisel detaylara girmeyelim...pmden çözelim...tamam seviyeli yazışıyosunuz ama sonu hayırlı bitmiyor ben biliyorum ...

Kıngmanın derdi bizi gerdi valla...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ooo beyler kişisel detaylara girmeyelim...pmden çözelim...tamam seviyeli yazışıyosunuz ama sonu hayırlı bitmiyor ben biliyorum ...

Kıngmanın derdi bizi gerdi valla...

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana canım dedim kızdın....ole dedim bozuldun....ne yapacağımı şaırdım da...sen benim uslubumun ne olduğunu biliyormusun ki..senin uslubunla cevap vermek lazım da olmazdı da felan yazıp geyik yapıyorsun....

polisler aldı diye bi mal çok kalitelimi oluyo..

kullanmadığın mal hakkındada yorum yapmaya ne kadar meraklı gördum seni...

Kullanmama ne gerek var ,
    kullananları görüyorum burada ....
    Umarım ileride ki günlerde senin motosikletinle ilgili üzüntülerini sıkıntılarını burda paylaşmayız ........
    paylaşırsakta hiç şaşırmam..........

Topiklerdeki konuşma ve hitap tarzına dair de genel bir yorum yapmak istiyorum.

Bu site ve ilgili topikler herkese açık ve bu sitelere konuşması düzgün ,sokak ağzı ile konuşmayan uyarıldığında ise bir düşünen insanlar katıldığı gibi malesef tam tersi kişilikte insanlar da katılabiliyor ve değişik tarz da yazılar yazabiliyorlar.
    Bu tip insanlar dikkat edip tahriklerine kapılmamak lazım....

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

17. sayfa BirinciBirinci ... 71516171819 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler