o arkadaşı savunmuyorum ama 600lük kasası derken şasenin bu motora ağır olduğunu belirtmek istemiş sanırım
600lük bir makinaya göre karşılaştırdığınız motor küçük olduğu için şaseninde daha hafif olması gerekir ama çoğu motordan ağır bir dizaynı var buda motor için iyi değil zaten bu yüzden ekstra yük biniyor performans alamıyosun istediğin kadar tam
virajı o kadarda süper değil özellikle kışın lastikler ısınmadan viraja girersen motosiklet virajda çizgisinde gitmiyor dış çizgiye kayıyor zaten hiç bi lastik yolu hiç bi zaman bi anda bırakmaz siz anlık bir tepki vermediğiniz sürece motosikletin üzerinde kontrayı ve viraj içinde gidilmesi gerektiği gibi giderseniz ufak kaymalarla bi şekilde dönersiniz düşmeden ama lastikleri değiştirip iyi bi lastik takarsanız en azından daha güvenli bir yol tutuşunuz olacağı için virajlarda ve frenajlarda daha emniyetli olacaksınızdır
ön freni yavaş yavaş sıktığınızda çoğu motorun arka lastikleri yerden kesilir ama hyolarda çoğunlukla bu şekilde değil ön lastiği kilitliyor yani çok aşırı değildir belki ama bu az fark bile çok şey fark ettirebiliyor 2 teker üzerindeyiz neticede
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
yok canım kardeşim öyle bir sıkıntım yok.sen niye üzerine alındınki.ben bu racing den sayılmayan ne idügü belirsiz beş para etmeyen dandik motorla 15bini devirdim ve daha çok 15bin deviririm.senin makinayla rodajı bitirdinmi? bitirdiysen bir yeni yetmeye kakalarsın artık.nede olsa o bir italyan racing en fazla bulvarda 400-500 metre gazlayıp egsoz yapıp duracaklar
boşverin dostum bu konu uzar gider gecenin bu saatinde boş yere birbirimizi kırmayalım hayırlı geceler hepinize
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
topik karışmış bayaaa
Olur dostum olur rahat ol 11 yıl dediğin nedir ki göz açıp kapayınca kadar geçer.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
ama arada bahsettiğiniz motorlar farklı arakadaşım biri 2 zamanlı bir motor diğeri 4 zamanlı biri periyodik olarak rektefiyeye girer masrafıda öyle çok aşırı değildir 4 zamanlı motorla karşılaştırıldığında nerdeyse 10da1 kadar masrafı var bu konuyada dikkat etmek lasım tapi bi yerde
yani o kadar süre içinde aynı masrafa bile denk gelmiyor çıkan masraf ama daha performanslı bir motor kullanmış oluyorsun buda başka bir konu
kimse kimseyi boşuna ezmeye kalkmasın bence farklı zamanlı motorlardan konuşuyorsunuz birbiriyle tümüyle alakasız
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
onun ki 6000 km de ama daha yenni motor yapıldı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Evet ben motorcuyum... Acaba siz nesiniz _???
99 model bir srad 750 yanınızdan gazlayıp gidince yada 99 model bi şahin doğan bile açık ara otobanda yanınızdan kopup gidince ne hissediyorsunuz çok merak ediyorum açıkcası
Ben fikrimi belirttim isteyen katılır istemeyen katılmaz...Hyosung fiyaskosu ortada
sahiplenene de sahiplenmeyene de Allah selamet versin kalbim sizinle....
"ayrıca 600lük depo 1000lik depo demekle neyi kastediyorsun anlamadım"
600lük 17lt, 1000lik 19lt kasdediyorum hani sen daha iyi bilirsin ama...
bunuda belirtmeden geçmiyim...Hani siz daha iyisini bilirsiniz...
Shinko lasitklerle viraj yaparsınız ( o kayan lastiklerle nasıl oluyorsa )
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
ben ne miyim?ben motorcuyum.ben senin sradına ya da hyoyu geçen şahinine laf etmiyorum.senin gibi onu bunu küçümsemiyorum.motor motordur bana göre.bana hala 99 model sradını ya da R ını savunup durma.ben senin motorculuk anlasışına motorculuk dayanışmana laf ediyorum gerçi edemiyorum.çünkü yok.
bi motorcunun bi motorcuya diyeceği tek laf benim gözümde ''Allah kaza bela vermesin kazasız belasız bin inş'' dır.ettiğin laflar bu kadar hyo kullanıcısına gidiyor.demekki sen trafikte scotorunla dururken yanına gelen R sana selam vermeyince zoruna gitmiyo.ne de olsa sende oylesin.evet sende motorcusun işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------
ben bi türlü anlayamıyorum.arkadasım senin motoruna laf eden mi var ki gelip senin malzemen kötü diyosun benimki iyi bilmem ne.burada tartısılan senin motorunmu yoksa hyo mu..yok 11 yasında hyo görecek miyizmiş ya ne biçim sözler bunlar.tamam senin motorun güzel bizimki hurda zaten ömrüde 5 yıl felan
.bunu mu duymak istiyorsun yoksa gırgır mı yapıyosun?
Beyler motoru satmak istediğimi söylediğimde bazıları rektefiye olmuş motor eski performansı vermez , sürekli arıza çıkarır demişti.Ben de eski ustama sordum.Ne alakası var dedi.Komple parçalar yenilenecek tekrardan rodaj yapıp bineceksin dedi.Bu biraz ümit verdi bana.Motor açılmış denince hemen insanlar ölü fiyat vermeye başlıyo.
ayıp ya arkadaşımıza geçmiş olsun yerine başladınız yine bu iyi bu kötü demeye, herkezin motoru kendine iyidir. Tez zamanda motoruna kavuşursun işallah. Virajda yatmak kalkmak motorcu oldunu kanıtlamaz yada sürmeyi sevip sevmediğini.
açılan başlıktaki konuya yönelmemiz gerekiyor arkadaşlar,sonucunu merakla bekliyoruz....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Makineye binen biri bana selam vermeyince neden zoruma gitsin pardon burayı anlamadım ama neyse önemli değil..
Ben hyosung u evet beğenmiyorum ve istemiyorum.Peki, bu durumda naparım para verip almam di mi_? Evet para verip almıyorum alanada bir lafım var mı hayır yok...
En başındada dediğim gibi ben bu yazıyı bu konuya niye yazdım _?
R harfinin hakkıını veren makinelere laf attığınız için...
Öyleydi böyleydi antindi kuntindi srad 750 ve ya 600 yada yamaha ex-up veya ninja... farketmez bunlar makinedir...Ben bunu bilir bunu söylerim...
99 model srad 750 gerek sesiyle gerek gidişiyle gerekde görüntüsüyle hyosungdan iyi mi iyi... bu yeterlidir ....
Tüm motorcu kardeşlerime kazasız belası günler diler...
Bu topic'i açan arkadaşımızında sorununun da en kısa zamanda çözülmeisni temenni ederim...
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
sonuç nasıl olucak hayırlısı olsun bakalım bende seviyorrum bu hyo ları ama mevzulardan dolayı erteledim yoksa fiyatlarına göre 2 . el alınacak makul motorlardan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)