Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

3 haftalık S&T Kanunimin başına gelenler...

REKLAM ALANI
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    racing motor ikinci el alınmaz kardeşim ancak yeni yetmeler ve çaylaklar alır.sonrada senin tabirinle R nin anlamını ögrenirler.
    Burda hopppp derim arkadaşım..
    İlk kez sana karşı diyorum bu lafı değerini bil.
    Altındaki makinaya bakta öyle konuş...
    Kendini racingten mi sayıyosun..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    < iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    psyrider kardeşim gt250r ın şasesi ile 650r şaseleri çok farklıdır.ayrıca 600lük depo 1000lik depo demekle neyi kastediyorsun anlamadım 21 litre yakıt alan bir motor bilmiyorum endurolarda olabilir belki.genelde yedek depoyla beraber 17 litre alıyorlar.sente ayarı kaçan bir haysung duymadım bilmiyorum ayrıca sente ayarı neden kaçar ben biliyorum ama senin bilmedigin belli.yıl olmuş 2009 sen hala 99 srad dan bahsediyorsun enjeksiyonsa s&t ler zaten enjeksiyonlu.ayrıca 99 model sradla R harfinin anlamını ögrenmek için çok öpülürsün.viraja girip yatmak kalkmak motorla çokda alakalı degil benim zorlandıgım virajda kardeşim dizligini yere degdirerek dönebiliyor.çünkü ben viraja girerken evde beni bekleyen çocuklarımıda düşünmek zorundayım onun öyle bir sorunu yok.sen istanbulla ankarayı karıştırma kardeşim evet 190-250bin arası bir sürü racing var burada amortisör patlak şase oksijen kaynagıyla düzeltilmiş üst kapak taşlanmış,jantlar çekiçle vurarak düzeltilmiş granajı japonla yapiştırılmış,daha saymakla bitmez para senin istedigini alabilirsin.5000 tl ver kap götür.ve racing motor ikinci el alınmaz kardeşim ancak yeni yetmeler ve çaylaklar alır.sonrada senin tabirinle R nin anlamını ögrenirler.
    o arkadaşı savunmuyorum ama 600lük kasası derken şasenin bu motora ağır olduğunu belirtmek istemiş sanırım
    600lük bir makinaya göre karşılaştırdığınız motor küçük olduğu için şaseninde daha hafif olması gerekir ama çoğu motordan ağır bir dizaynı var buda motor için iyi değil zaten bu yüzden ekstra yük biniyor performans alamıyosun istediğin kadar tam

Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Bence de yol tutuşu iyiydi.Kasasına dengesine diyecek lafım yok.Ancak benimde senin gibi bekleyen çocuklarım olduğu için diz değdirme çalışmaları yapmadım.Hatta contra tekniğini okuyup bi ara deniyim dedim ancak benim ne işim olur tekniklerle dedim.Motorun limitlerini zorlayarak asfaltı öpecek yaşları geçtin sen dedim kendi kendime.Asfaltı görünce uzuyo motor.Virajlara güzel yatıyo.Ancak motoru sağlam değilse yapacak bişey yok.Kasası istediğin kadar güzel olsun.Zaten işi bilenler eski model japonlardan uzak durun diyo.Bana da bi tane 99 model r6 gösterdiler.Gaza dokununca ortalığı inletiyodu.Ancak ben tavsiyelere uydum.Eski model japondan uzak durdum.
    virajı o kadarda süper değil özellikle kışın lastikler ısınmadan viraja girersen motosiklet virajda çizgisinde gitmiyor dış çizgiye kayıyor zaten hiç bi lastik yolu hiç bi zaman bi anda bırakmaz siz anlık bir tepki vermediğiniz sürece motosikletin üzerinde kontrayı ve viraj içinde gidilmesi gerektiği gibi giderseniz ufak kaymalarla bi şekilde dönersiniz düşmeden ama lastikleri değiştirip iyi bi lastik takarsanız en azından daha güvenli bir yol tutuşunuz olacağı için virajlarda ve frenajlarda daha emniyetli olacaksınızdır
    ön freni yavaş yavaş sıktığınızda çoğu motorun arka lastikleri yerden kesilir ama hyolarda çoğunlukla bu şekilde değil ön lastiği kilitliyor yani çok aşırı değildir belki ama bu az fark bile çok şey fark ettirebiliyor 2 teker üzerindeyiz neticede
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    yok canım kardeşim öyle bir sıkıntım yok.sen niye üzerine alındınki.ben bu racing den sayılmayan ne idügü belirsiz beş para etmeyen dandik motorla 15bini devirdim ve daha çok 15bin deviririm.senin makinayla rodajı bitirdinmi? bitirdiysen bir yeni yetmeye kakalarsın artık.nede olsa o bir italyan racing en fazla bulvarda 400-500 metre gazlayıp egsoz yapıp duracaklar
    boşverin dostum bu konu uzar gider gecenin bu saatinde boş yere birbirimizi kırmayalım hayırlı geceler hepinize
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

yok canım kardeşim öyle bir sıkıntım yok.sen niye üzerine alındınki.ben bu racing den sayılmayan ne idügü belirsiz beş para etmeyen dandik motorla 15bini devirdim ve daha çok 15bin deviririm.senin makinayla rodajı bitirdinmi? bitirdiysen bir yeni yetmeye kakalarsın artık.nede olsa o bir italyan racing en fazla bulvarda 400-500 metre gazlayıp egsoz yapıp duracaklar
    boşverin dostum bu konu uzar gider gecenin bu saatinde boş yere birbirimizi kırmayalım hayırlı geceler hepinize
    Merak ediyorum acaba hangi hyo 11 yaşında yollarda olacak
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    topik karışmış bayaaa

Olur dostum olur rahat ol 11 yıl dediğin nedir ki göz açıp kapayınca kadar geçer.
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    topik karışmış bayaaa

Olur dostum olur rahat ol 11 yıl dediğin nedir ki göz açıp kapayınca kadar geçer.
    ama arada bahsettiğiniz motorlar farklı arakadaşım biri 2 zamanlı bir motor diğeri 4 zamanlı biri periyodik olarak rektefiyeye girer masrafıda öyle çok aşırı değildir 4 zamanlı motorla karşılaştırıldığında nerdeyse 10da1 kadar masrafı var bu konuyada dikkat etmek lasım tapi bi yerde
    yani o kadar süre içinde aynı masrafa bile denk gelmiyor çıkan masraf ama daha performanslı bir motor kullanmış oluyorsun buda başka bir konu

kimse kimseyi boşuna ezmeye kalkmasın bence farklı zamanlı motorlardan konuşuyorsunuz birbiriyle tümüyle alakasız
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ediyorum acaba hangi hyo 11 yaşında yollarda olacak

senin motor bildiğim kadarıyla 6000 km de.değilmi?

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    onun ki 6000 km de ama daha yenni motor yapıldı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

nasıl yeni yapıldı anlamadım

Motosikleti
    GIXXER
    Alıntı reflexiv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sende motorcusun işte
    Evet ben motorcuyum... Acaba siz nesiniz _???

99 model bir srad 750 yanınızdan gazlayıp gidince yada 99 model bi şahin doğan bile açık ara otobanda yanınızdan kopup gidince ne hissediyorsunuz çok merak ediyorum açıkcası
    Ben fikrimi belirttim isteyen katılır istemeyen katılmaz...Hyosung fiyaskosu ortada
    sahiplenene de sahiplenmeyene de Allah selamet versin kalbim sizinle....

"ayrıca 600lük depo 1000lik depo demekle neyi kastediyorsun anlamadım"
    600lük 17lt, 1000lik 19lt kasdediyorum hani sen daha iyi bilirsin ama...
    bunuda belirtmeden geçmiyim...Hani siz daha iyisini bilirsiniz...
    Shinko lasitklerle viraj yaparsınız ( o kayan lastiklerle nasıl oluyorsa )
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

senin motor bildiğim kadarıyla 6000 km de.değilmi?
    94 model gilera ibreyi sıfırlamıştı ama hala yollardaydı
    Toplam yaptığım masrafta sizin krank paranızdan düşüktü
    Sanırım biraz fikir verir bu maleme kalitesi ile ilgili..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Alıntı PsyRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ben motorcuyum... Acaba siz nesiniz _???

99 model bir srad 750 yanınızdan gazlayıp gidince yada 99 model bi şahin doğan bile açık ara otobanda yanınızdan kopup gidince ne hissediyorsunuz çok merak ediyorum açıkcası
    Ben fikrimi belirttim isteyen katılır istemeyen katılmaz...Hyosung fiyaskosu ortada
    sahiplenene de sahiplenmeyene de Allah selamet versin kalbim sizinle....

"ayrıca 600lük depo 1000lik depo demekle neyi kastediyorsun anlamadım"
    600lük 17lt, 1000lik 19lt kasdediyorum hani sen daha iyi bilirsin ama...
    bunuda belirtmeden geçmiyim...Hani siz daha iyisini bilirsiniz...
    Shinko lasitklerle viraj yaparsınız ( o kayan lastiklerle nasıl oluyorsa )
    ben ne miyim?ben motorcuyum.ben senin sradına ya da hyoyu geçen şahinine laf etmiyorum.senin gibi onu bunu küçümsemiyorum.motor motordur bana göre.bana hala 99 model sradını ya da R ını savunup durma.ben senin motorculuk anlasışına motorculuk dayanışmana laf ediyorum gerçi edemiyorum.çünkü yok.

bi motorcunun bi motorcuya diyeceği tek laf benim gözümde ''Allah kaza bela vermesin kazasız belasız bin inş'' dır.ettiğin laflar bu kadar hyo kullanıcısına gidiyor.demekki sen trafikte scotorunla dururken yanına gelen R sana selam vermeyince zoruna gitmiyo.ne de olsa sende oylesin.evet sende motorcusun işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    94 model gilera ibreyi sıfırlamıştı ama hala yollardaydı
    Toplam yaptığım masrafta sizin krank paranızdan düşüktü
    Sanırım biraz fikir verir bu maleme kalitesi ile ilgili..

ben bi türlü anlayamıyorum.arkadasım senin motoruna laf eden mi var ki gelip senin malzemen kötü diyosun benimki iyi bilmem ne.burada tartısılan senin motorunmu yoksa hyo mu..yok 11 yasında hyo görecek miyizmiş ya ne biçim sözler bunlar.tamam senin motorun güzel bizimki hurda zaten ömrüde 5 yıl felan
    .bunu mu duymak istiyorsun yoksa gırgır mı yapıyosun?

ben bi türlü anlayamıyorum.arkadasım senin motoruna laf eden mi var ki gelip senin malzemen kötü diyosun benimki iyi bilmem ne.burada tartısılan senin motorunmu yoksa hyo mu..yok 11 yasında hyo görecek miyizmiş ya ne biçim sözler bunlar.tamam senin motorun güzel bizimki hurda zaten ömrüde 5 yıl felan
    Ben benimki ile ilgili bişey demek istemiyorum..
    Yukarıda zonta nickli arkadaşın yazdığı çaylak v.s. laflarına taktımda
    Forumda birçok kişide 2000 altı race var bunların hepsi mi çaylak hepsi mi tecrübesiz?
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Beyler motoru satmak istediğimi söylediğimde bazıları rektefiye olmuş motor eski performansı vermez , sürekli arıza çıkarır demişti.Ben de eski ustama sordum.Ne alakası var dedi.Komple parçalar yenilenecek tekrardan rodaj yapıp bineceksin dedi.Bu biraz ümit verdi bana.Motor açılmış denince hemen insanlar ölü fiyat vermeye başlıyo.

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    ayıp ya arkadaşımıza geçmiş olsun yerine başladınız yine bu iyi bu kötü demeye, herkezin motoru kendine iyidir. Tez zamanda motoruna kavuşursun işallah. Virajda yatmak kalkmak motorcu oldunu kanıtlamaz yada sürmeyi sevip sevmediğini.

mrock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Shadow VT750
    açılan başlıktaki konuya yönelmemiz gerekiyor arkadaşlar,sonucunu merakla bekliyoruz....
    [COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
    [IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]

Motosikleti
    GIXXER
    ben ne miyim?ben motorcuyum.ben senin sradına ya da hyoyu geçen şahinine laf etmiyorum.senin gibi onu bunu küçümsemiyorum.motor motordur bana göre.bana hala 99 model sradını ya da R ını savunup durma.ben senin motorculuk anlasışına motorculuk dayanışmana laf ediyorum gerçi edemiyorum.çünkü yok.

bi motorcunun bi motorcuya diyeceği tek laf benim gözümde ''Allah kaza bela vermesin kazasız belasız bin inş'' dır.ettiğin laflar bu kadar hyo kullanıcısına gidiyor.demekki sen trafikte scotorunla dururken yanına gelen R sana selam vermeyince zoruna gitmiyo.ne de olsa sende oylesin.evet sende motorcusun işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 PM ----------

Makineye binen biri bana selam vermeyince neden zoruma gitsin pardon burayı anlamadım ama neyse önemli değil..
    Ben hyosung u evet beğenmiyorum ve istemiyorum.Peki, bu durumda naparım para verip almam di mi_? Evet para verip almıyorum alanada bir lafım var mı hayır yok...
    En başındada dediğim gibi ben bu yazıyı bu konuya niye yazdım _?
    R harfinin hakkıını veren makinelere laf attığınız için...
    Öyleydi böyleydi antindi kuntindi srad 750 ve ya 600 yada yamaha ex-up veya ninja... farketmez bunlar makinedir...Ben bunu bilir bunu söylerim...
    99 model srad 750 gerek sesiyle gerek gidişiyle gerekde görüntüsüyle hyosungdan iyi mi iyi... bu yeterlidir ....
    Tüm motorcu kardeşlerime kazasız belası günler diler...
    Bu topic'i açan arkadaşımızında sorununun da en kısa zamanda çözülmeisni temenni ederim...
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Alıntı mrock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    açılan başlıktaki konuya yönelmemiz gerekiyor arkadaşlar,sonucunu merakla bekliyoruz....
    Kesinlikle.Topic ne kadar alakasız yerlere gelmiş.

xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    sonuç nasıl olucak hayırlısı olsun bakalım bende seviyorrum bu hyo ları ama mevzulardan dolayı erteledim yoksa fiyatlarına göre 2 . el alınacak makul motorlardan

-MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler