Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

3 haftalık S&T Kanunimin başına gelenler...

REKLAM ALANI

İnşallah abi yinede alacağın motoru alırken çok dikkat et sonra onunlada uğraşma birkaç usta gezdir birkaç işi iyi bilen motorcu arkadaşına danış dikkat et yani.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Motoru yürür hale getirince Fotolarını bi yüklersin arkadasım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    bu motorun kotu motor olduguna ınanmıyorum bir sürü kullanan var kac tane satılmış kac tane bilinçli kullanıcıda bu sorun cıkmış bakmak lazım markayı karalamadan önce, türk milleti olarak limitleri zorlamaya bayıldıgımız için sucuda motora atmakta üstümüze yoktur garantiden gereken işlemleri yapıyorlarmış zaten...burgman alsan rodaj bitmeden onada bir şeyler olur mrk etme sen...
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru yürür hale getirince Fotolarını bi yüklersin arkadasım
    Ok.Hayırlısıyla bi teslim alalım da

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun kotu motor olduguna ınanmıyorum bir sürü kullanan var kac tane satılmış kac tane bilinçli kullanıcıda bu sorun cıkmış bakmak lazım markayı karalamadan önce, türk milleti olarak limitleri zorlamaya bayıldıgımız için sucuda motora atmakta üstümüze yoktur garantiden gereken işlemleri yapıyorlarmış zaten...burgman alsan rodaj bitmeden onada bir şeyler olur mrk etme sen...
    Ortamı germeyemi geldin kardeşim sen.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Sen yamaha ybr 125 gibi sorunsuz bir motora biniyosun.Ben de cbf150'ye 1 sene bindim.Uzun yola da çıktım.Saatlerce dip gaz da yaptım.Hiç sorun çıkarmadı.Ancak 150 cc insana yetmediği zaman başka arayışlara giriyo.Sonucu da benim gibi hüsran olabiliyo.Benim yaşadıklarımdan ders almak yerine saçma saçma konuşacaksan seni ybr 125 topiğine alalım.Oradan da hiç çıkma.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    tabiki kötü motor degil ayrıca kötü motor yoktur kötü motorcu vardır.birilerinin dogruyu söylemesi kimseyi rahatsız etmemeli.bu motoru bende kullanıyorum 15.000 km de.hiçbir sorunuda yok.arkadaşlar bilmelidirki 250cc bir motorun güvenli bir şekilde yapacagı son hız 135-140 km/h dır.daha fazlasını beklemek ve zorlamak abesle iştigal olur.yok efendim motor sagır kalırmış bilmem neymiş yok 155km/h gördüm dahada görürdüm falan filan.evet kardeşim bu motor kötü almayın kore malı diye kandırıyorlar çin malı bu.siz gidin bu paraya oynanmadık hiçbir yeri kalmamış 99 model racing alın bakın keyfinize.tabi her hafta ebay dan parça siparişi vermeyi unutmayın.kingman 30 arkadaşı tanımam etmem bir motor sevdalısı olarak gerçekten durumuna üzüldüm ama egri oturup dogru konuşmak lazım
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen yamaha ybr 125 gibi sorunsuz bir motora biniyosun.Ben de cbf150'ye 1 sene bindim.Uzun yola da çıktım.Saatlerce dip gaz da yaptım.Hiç sorun çıkarmadı.Ancak 150 cc insana yetmediği zaman başka arayışlara giriyo.Sonucu da benim gibi hüsran olabiliyo.Benim yaşadıklarımdan ders almak yerine saçma saçma konuşacaksan seni ybr 125 topiğine alalım.Oradan da hiç çıkma.

benım hangı topige yazacagıma sen karar veremezzsin senin yasadıklarından en büyük dersi sen almalısın ben degil ayrıca senın yazdıklarını gorduk diger topıclerde motorun olmadan ybr 250 yi yerden yere vurmussun yok red lıne gıremıyomus yok bılmem ne yapamıyomus yok pahalıymıs...bunu kullanan ınsana dyorsun birde...sonuç olarak en buyuk cezayıda sen kendıne vermıssın motorun bır aydır yatıyor...
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başka sitede farklı açıklama burada farklı açıklama bu adama güvenilmez.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Ne olmussa olmus ; neden ortamı geriyorsunuz ?

Arkadasa gecmiş olsun; yakın zamanda motoru toplayıp yeni halinin resimlerini ekleyecek
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hafta bitince toplam 3 hafta geride kalmış olacak.İlk iki hafta motorun sökülmesi.3 ncü hafta da parça gelmesini beklemekle geçti.Ustanın dediğine göre hemen istanbula gidip parçaları alıp ertesi gün teslim edebilirmiş.Ancak garanti kapsamında değiştirince böyle beklemek gerekiyo.Burada çıkan parçalar da incelenmek üzere gönderilmiş.Gerçi bu kadar kısa sürede arıza çıkaran motoru çok kısa sürede tamir etmeleri gerekirdi.Ancak önümüzdeki pazartesi merkezi arayıp durumu sormaya niyetim var.

Motoru teslim alalı 6 hafta oluyo.Bunun 3 haftası serviste geçti.Ben şu motoru hayırlısıyla bi tamir ettirip bekleme derdinden kurtulayım da garaja koyup satılığa çıkarırız hemen.İsterse yedek parça fiyatına satalım.Servis beklemek bana göre değil.Hadi 4-5 yıllık motor olsa derim ki bu kadar zaman gezmişim.Hevesimi almışım 1 ay servis beklemek koymaz.Ancak motorculuktan soğudum bu motor yüzünden.

Geçenlerde eski motorculardan komşumuz bi abiye rastladım.Ayaküstü muhabbet ettik.Derdimi anlattım.Kendisi hertürlü motora binmiş , 312 km hızı ibresinde görmüş bi abimiz.Bana ilk tavsiyesi kurtul bu motor sevdasından oldu.Sonraki tavsiyesi ise gt250r'yi satıp 2004-2005 model burgman almak oldu.Kendisi o motorla antalya'ya gitmiş.Kendi ideali ise tiptronik vitesli burgman 650 imiş.Ben de burgmanı biraz araştırdıktan sonra neden gözümden kaçmış bu motor dedim.35 beygirlik tek silindirli motoruyla hem ekonomik hem de uzun yolda gayet yeterli.Bakalım inşallah böyle sorunsuz bir japona dönüş yapabiliriz de kabusa dönen motosiklet maceramızı mutlu sona döner.
    senin iş baya zor arkadaş cbf 250 kötüdür ama gtr ondanda kötü sana tavsiyem suzuki bandit 600 s e bak burkmanda da varjatör bilya larıyla ugraşma derim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------

Motosikleti
    GIXXER
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki kötü motor degil ayrıca kötü motor yoktur kötü motorcu vardır.birilerinin dogruyu söylemesi kimseyi rahatsız etmemeli.bu motoru bende kullanıyorum 15.000 km de.hiçbir sorunuda yok.arkadaşlar bilmelidirki 250cc bir motorun güvenli bir şekilde yapacagı son hız 135-140 km/h dır.daha fazlasını beklemek ve zorlamak abesle iştigal olur.yok efendim motor sagır kalırmış bilmem neymiş yok 155km/h gördüm dahada görürdüm falan filan.evet kardeşim bu motor kötü almayın kore malı diye kandırıyorlar çin malı bu.siz gidin bu paraya oynanmadık hiçbir yeri kalmamış 99 model racing alın bakın keyfinize.tabi her hafta ebay dan parça siparişi vermeyi unutmayın.kingman 30 arkadaşı tanımam etmem bir motor sevdalısı olarak gerçekten durumuna üzüldüm ama egri oturup dogru konuşmak lazım
    Kötü motor vardır=hyosung gt 250R 600lük şasesine 1000lik deposu otturulmuş, gitmeyen ve durmayan acayip bi alet...
    bu paraya gidersin alırsın srad 750 99 model 50.000km'demakine bi kere enjektörlü madem hyosung bu kadar iyi neden karbüratörlü_?
    Dediğim gibi alırsın 99 enkektörlü srad 750, tüm yeni seri 600cclere kafa tutarsın bilumum 1000likcide seve seve senle arkadaş olur...
    En azından makineye binersin !!!
    R harfinin ne anlama geldiğini anlarsın...
    Hyosung gibi yok arka silindir mi aşındı_?
    Yok sente ayarı mı kaçtı _? ( V motor ya arkadaş ) hyosunglarda çok olan bi sorun....
    Kol mu çıkarttı_? Buji mi ıslandı _?
    her bakıma Allah'ım inşallah yağ tapası ustanın elinde kalmaz,
    bnm başıma gelenler ordan biliyorum....Arkadaşımın vardı 2006 model hyosungu.
    Viraja giremezsin, yatmaz,kalkmaz, gitmez vs.vs.

Bu kadar b*k attıktan sonra şunu merak ediyorsunuzdur neden yazdım_?
    "gidin 99 model racing alın..."
    Evet lütfen gidin 99 - 98 model racing alın ...
    İstanbulda 190.000km ye gelmiş suzuki sradlar,yamaha ex-uplar var...
    Gidin lütfen 99 racing alın R harfinin anlamını öğrenirsiniz...
    Altta 21 litrelik 1000cc nin bile üstünde bi benzin değosu olmadığı için belki üstüne yatar rüzgarla dans edersiniz
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    benım hangı topige yazacagıma sen karar veremezzsin senin yasadıklarından en büyük dersi sen almalısın ben degil ayrıca senın yazdıklarını gorduk diger topıclerde motorun olmadan ybr 250 yi yerden yere vurmussun yok red lıne gıremıyomus yok bılmem ne yapamıyomus yok pahalıymıs...bunu kullanan ınsana dyorsun birde...sonuç olarak en buyuk cezayıda sen kendıne vermıssın motorun bır aydır yatıyor...
    Valla abi bir ybrci olduugn için degil dogruyu söyldigin için
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hay yiyim sizin ybr250'nizi be.Koskoca Türkiye'de 3 tane ybr250 kullanıcısı var , yüz tane avukatı var.Yok ybr250'ye şöyle demişim başıma bunlar gelmiş.10 beygir ,20 beygir ve 30 beygir motor kullanmış biri olarak her birinde 20 ya da 25 km fazladan hız bulduğumu söyledim.20 beygirlik motor uzun yolda kesmez dedik.Motoru kötüledi olduk.125'lerde tıkanmak istemiyosanız 20 beygir yetmez dedik kötü olduk.Ne ybr250'ymiş be.Altı üstü 20 beygirlik motor , cbf150'ye göre yapacağı 20 km fazla hız. kawasaki 250 ise 30 beygirlik ancak ybr250 daha pahalı.Çok seviyosanız gidin alın.Ancak alanı da göremiyoruz.Sadece boş laf.

Benim sözüme inanmayana da söyleyecek bişeyim yok.Herkes istediğine inanabilir.Canınız neye inanmak istiyosa ona inanın.Ancak gerçek şu.3 hafta geride kaldı ve daha parçalar gelmemiş.Benim halimden anlayıp moral destek veren tüm gerçek motorcu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı PsyRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kötü motor vardır=hyosung gt 250R 600lük şasesine 1000lik deposu otturulmuş, gitmeyen ve durmayan acayip bi alet...
    bu paraya gidersin alırsın srad 750 99 model 50.000km'demakine bi kere enjektörlü madem hyosung bu kadar iyi neden karbüratörlü_?
    Dediğim gibi alırsın 99 enkektörlü srad 750, tüm yeni seri 600cclere kafa tutarsın bilumum 1000likcide seve seve senle arkadaş olur...
    En azından makineye binersin !!!
    R harfinin ne anlama geldiğini anlarsın...
    Hyosung gibi yok arka silindir mi aşındı_?
    Yok sente ayarı mı kaçtı _? ( V motor ya arkadaş ) hyosunglarda çok olan bi sorun....
    Kol mu çıkarttı_? Buji mi ıslandı _?
    her bakıma Allah'ım inşallah yağ tapası ustanın elinde kalmaz,
    bnm başıma gelenler ordan biliyorum....Arkadaşımın vardı 2006 model hyosungu.
    Viraja giremezsin, yatmaz,kalkmaz, gitmez vs.vs.

Bu kadar b*k attıktan sonra şunu merak ediyorsunuzdur neden yazdım_?
    "gidin 99 model racing alın..."
    Evet lütfen gidin 99 - 98 model racing alın ...
    İstanbulda 190.000km ye gelmiş suzuki sradlar,yamaha ex-uplar var...
    Gidin lütfen 99 racing alın R harfinin anlamını öğrenirsiniz...
    Altta 21 litrelik 1000cc nin bile üstünde bi benzin değosu olmadığı için belki üstüne yatar rüzgarla dans edersiniz

sende motorcusun işte

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yahu tartışmaya gerek yok en iyisi benim motorum
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu tartışmaya gerek yok en iyisi benim motorum
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    psyrider kardeşim gt250r ın şasesi ile 650r şaseleri çok farklıdır.ayrıca 600lük depo 1000lik depo demekle neyi kastediyorsun anlamadım 21 litre yakıt alan bir motor bilmiyorum endurolarda olabilir belki.genelde yedek depoyla beraber 17 litre alıyorlar.sente ayarı kaçan bir haysung duymadım bilmiyorum ayrıca sente ayarı neden kaçar ben biliyorum ama senin bilmedigin belli.yıl olmuş 2009 sen hala 99 srad dan bahsediyorsun enjeksiyonsa s&t ler zaten enjeksiyonlu.ayrıca 99 model sradla R harfinin anlamını ögrenmek için çok öpülürsün.viraja girip yatmak kalkmak motorla çokda alakalı degil benim zorlandıgım virajda kardeşim dizligini yere degdirerek dönebiliyor.çünkü ben viraja girerken evde beni bekleyen çocuklarımıda düşünmek zorundayım onun öyle bir sorunu yok.sen istanbulla ankarayı karıştırma kardeşim evet 190-250bin arası bir sürü racing var burada amortisör patlak şase oksijen kaynagıyla düzeltilmiş üst kapak taşlanmış,jantlar çekiçle vurarak düzeltilmiş granajı japonla yapiştırılmış,daha saymakla bitmez para senin istedigini alabilirsin.5000 tl ver kap götür.ve racing motor ikinci el alınmaz kardeşim ancak yeni yetmeler ve çaylaklar alır.sonrada senin tabirinle R nin anlamını ögrenirler.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    psyrider kardeşim gt250r ın şasesi ile 650r şaseleri çok farklıdır.ayrıca 600lük depo 1000lik depo demekle neyi kastediyorsun anlamadım 21 litre yakıt alan bir motor bilmiyorum endurolarda olabilir belki.genelde yedek depoyla beraber 17 litre alıyorlar.sente ayarı kaçan bir haysung duymadım bilmiyorum ayrıca sente ayarı neden kaçar ben biliyorum ama senin bilmedigin belli.yıl olmuş 2009 sen hala 99 srad dan bahsediyorsun enjeksiyonsa s&t ler zaten enjeksiyonlu.ayrıca 99 model sradla R harfinin anlamını ögrenmek için çok öpülürsün.viraja girip yatmak kalkmak motorla çokda alakalı degil benim zorlandıgım virajda kardeşim dizligini yere degdirerek dönebiliyor.çünkü ben viraja girerken evde beni bekleyen çocuklarımıda düşünmek zorundayım onun öyle bir sorunu yok.sen istanbulla ankarayı karıştırma kardeşim evet 190-250bin arası bir sürü racing var burada amortisör patlak şase oksijen kaynagıyla düzeltilmiş üst kapak taşlanmış,jantlar çekiçle vurarak düzeltilmiş granajı japonla yapiştırılmış,daha saymakla bitmez para senin istedigini alabilirsin.5000 tl ver kap götür.ve racing motor ikinci el alınmaz kardeşim ancak yeni yetmeler ve çaylaklar alır.sonrada senin tabirinle R nin anlamını ögrenirler.
    Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Bence de yol tutuşu iyiydi.Kasasına dengesine diyecek lafım yok.Ancak benimde senin gibi bekleyen çocuklarım olduğu için diz değdirme çalışmaları yapmadım.Hatta contra tekniğini okuyup bi ara deniyim dedim ancak benim ne işim olur tekniklerle dedim.Motorun limitlerini zorlayarak asfaltı öpecek yaşları geçtin sen dedim kendi kendime.Asfaltı görünce uzuyo motor.Virajlara güzel yatıyo.Ancak motoru sağlam değilse yapacak bişey yok.Kasası istediğin kadar güzel olsun.Zaten işi bilenler eski model japonlardan uzak durun diyo.Bana da bi tane 99 model r6 gösterdiler.Gaza dokununca ortalığı inletiyodu.Ancak ben tavsiyelere uydum.Eski model japondan uzak durdum.

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler