Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Eksozdaki Lekeler

REKLAM ALANI
    mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Arkadaşlar bu eksozdaki ayakkabı eriyikleri,çamur kuruntuları vs.gibi pislikler neyle çıkar nasıl çıkar.Bu konuda bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    crom cilası ile çıkar önce temizle su ile uygulayacağın yeri sonra cila ile ovala çıkar sıcakken yapma dikkat et birde bulaşık teli ince olanları ile daha çabuk çıkar ama biraz çizebilir zor lekeleri ve pasları ben mecbur o şekil yapıyorum

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Şimdi olayın özüne inmek gerekiyor

Bunlar oraya nasıl geldi ekzos sıcaktı ve temas edeni yaktı üzerine yapıştı. seninde ekzos yeterince sıcakken elini yakmadan bir bez ve nalburdan 2 liraya alacağın üstübü ile silmek % 95 i bu şekilde cıkar.

cousinecruis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R 1150 GS
    Malum motorum krom ağırlıklı olduğundan en ufak bir leke olsun istemem. Onun için gerek ayakkabı eriği, poşet, etiket, branda eriği gibi maddeleri selülozik tinerle çıkarıyorum. Sakın çizici süngerle çıkarmaya çalışma. Sadece bez ve selülozik tiner. Geçengün sağolsun bir arakdaş çıkmayan plastik eriği için jiletle kazımamı önermişti. Bıçakla çok dikkatli kazıyarak çıkardım ve şimdi eskisi gibi
    Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı cousinecruis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malum motorum krom ağırlıklı olduğundan en ufak bir leke olsun istemem. Onun için gerek ayakkabı eriği, poşet, etiket, branda eriği gibi maddeleri selülozik tinerle çıkarıyorum. Sakın çizici süngerle çıkarmaya çalışma. Sadece bez ve selülozik tiner. Geçengün sağolsun bir arakdaş çıkmayan plastik eriği için jiletle kazımamı önermişti. Bıçakla çok dikkatli kazıyarak çıkardım ve şimdi eskisi gibi
    Bunu yaparken motorun veya eksozun sıcak olmamasına dikkat etmelisin Selülozik tiner Ateş istemeden alev alabilir.

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü
    Alıntı cousinecruis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok iyi fikir bence. tiner çok mantıklı

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Çok saolun bilgiler için.Uygulamaya geçeciğim sonuçlarını yazarım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler