Postada sorun çıkmazsa (ki hiç sanmıyorum çıkacağını) gelir.Şimdiye kadar otomobil motosiklet için bayağı bir ıvır zıvır getirttim.Hiç sorun yaşamadım.Hatta yarım saat önce verdiğim sipariş şimdi baktım kargoya verilmiş bile
Postada sorun çıkmazsa (ki hiç sanmıyorum çıkacağını) gelir.Şimdiye kadar otomobil motosiklet için bayağı bir ıvır zıvır getirttim.Hiç sorun yaşamadım.Hatta yarım saat önce verdiğim sipariş şimdi baktım kargoya verilmiş bile
valla abi 2 saattir bir google videoya üye olup video yükleyemiyorum...nası giricez ebaya alışveriş yapıcaz...Invalid request deyip duruyor çıldırıcim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttt bak beeee.
http://www.iyibey.com/
oo süper bişey bu İhtiyar Bey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben üye olduğumda şifreyi posta ile göndermişlerdi zamanında hala öylemi bilmiyorum.
Önemli degil birader, yardimci olabilirsek ne mutlu bize.
Bende benim motorun parcalarini ebay dan aliyorum, en uygun orasi.
kendinde oradan fiyatlari takip edebilirsin.www.ebay.de
Takimi komple 70,- jurodan basliyo.Az kullanilmis..
yalniz balatalar 50,-juro.kullanilmamis yenisi.
Eyvallah sağolasın.Ebay dan bir iki malzeme almıştım.
Keçeler yarım saat önce elime geçti.sipariş tarihinden 4 gün sonra.10 numara çalışıyorlar.
Dün keçeleri ve amortisör yağlarını değiştirdim.Herşey yolunda,yağ kaçırması bitti ve gayet güzel çalışıyor.Alakadar olan,yardım etmeye çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)