motorun sesi nasıl azaltılır
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Egzozu söküp bakılması lazım onuda sağlam bir egzozcuya yada motorcuya götüreceksin
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Egzozu söküp bakılması lazım onuda sağlam bir egzozcuya yada motorcuya götüreceksin
baktırmakla halledilirmi, veya düzeltilebilirmi. oto egzosculara sorsak bilirler herhalde.
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
önce bakılması lazım, neresinde ne var. belki eksozunda değil de manifoltta sorun var. belki conta kaçırıyor veya eksozun delik. eğer delik falan varsa, kolay iş. hemen bir kaynak attırırsınn hallolur. ama eksozun içini boşalttılarsa yapacak bişey yok o zaman, yeni eksoz alacaksın.
-
sebastian adlı üyeden alıntı
önce bakılması lazım, neresinde ne var. belki eksozunda değil de manifoltta sorun var. belki conta kaçırıyor veya eksozun delik. eğer delik falan varsa, kolay iş. hemen bir kaynak attırırsınn hallolur. ama eksozun içini boşalttılarsa yapacak bişey yok o zaman, yeni eksoz alacaksın.
başka usta içinden ses geliyo dedi bişey yapmışlar içine dedi, pek güvenmem kendisine, başka ustalara sormam lazım, normal diyen bile var
-
sen motorunla dolaştığın esnada bır servis veya tamirci gördüğün zaman dur ve,
selam vererek muhabbete gir,
sonrasında sor,
usta sankı ses gelıyor gıbı felan dıye,
anlat durumu,
o sana gereklı bılgıyı verecektır,
sesin nereden geldıgı hakkında.
şimdi ne desek boş bence,
sesi duymadan ve nereden geldiği dinlenmeden...
Kolay Gelsin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Egsoza baktınmı delik falan varmı diye.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
sen motorunla dolaştığın esnada bır servis veya tamirci gördüğün zaman dur ve,
selam vererek muhabbete gir,
sonrasında sor,
usta sankı ses gelıyor gıbı felan dıye,
anlat durumu,
o sana gereklı bılgıyı verecektır,
sesin nereden geldıgı hakkında.
şimdi ne desek boş bence,
sesi duymadan ve nereden geldiği dinlenmeden...
Kolay Gelsin...
tabi dinlemeden bilinmez ustalara sorayım en iyisi. egzosu değiştirsem diye düşünüyodum sağlam bi baktırayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Egsoza baktınmı delik falan varmı diye.
egzosu parmağımla tıkıyorum kenarda küçük delik var ordan çıkıyo ve alt taraftada küçük delik var, artık orjinalmi yoksa deldirdilermi bilmiyorum.
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
tabi dinlemeden bilinmez ustalara sorayım en iyisi. egzosu değiştirsem diye düşünüyodum sağlam bi baktırayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------
egzosu parmağımla tıkıyorum kenarda küçük delik var ordan çıkıyo ve alt taraftada küçük delik var, artık orjinalmi yoksa deldirdilermi bilmiyorum.
Delikler büyük değilse sac vidasıyla yada oksijen kaynağı ile kapattırabilirsin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
bir ustaya göstermeden bilmediğin delikleri kapatma yoksa kapattığın delik bir işe yerıyor da oraya özellikle konulmuş olabilir. mesela bende ybr varken egsozun ucunda egsoz harici bi delik vardı onu kapattırmayı düşünüyodum. servis sakın dedi o delik devri yükselttiğinde egsozun atamadığı fazla gazı dışarı atıyo gibisinden bişey söyledi onun için bence bi ustanın görüp dinlemesinde fayda var
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
-
Omicron adlı üyeden alıntı
bir ustaya göstermeden bilmediğin delikleri kapatma yoksa kapattığın delik bir işe yerıyor da oraya özellikle konulmuş olabilir. mesela bende ybr varken egsozun ucunda egsoz harici bi delik vardı onu kapattırmayı düşünüyodum. servis sakın dedi o delik devri yükselttiğinde egsozun atamadığı fazla gazı dışarı atıyo gibisinden bişey söyledi onun için bence bi ustanın görüp dinlemesinde fayda var
dediğin mantıklı aslında belkide orjinaldir delikler. en iyisi dinletmek lazım ustalara. bazıları normal diyor binersin bağırtırsın sonra karar verirsin, rolantide az gaz verip dinliyo normal diyo.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler