Scottoiler Otomatik Zincir Yağlama Sistemi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Valla öyle birşey aklımdaydı... Ama ben süngerimsi bir maddeye yağı emdirip zincire temasıyla düşünmüştüm.....
Bu şekilde tam bir korumayı nasıl sağlayacak anlamadım..Seyir esnasında tam hızlı giderken (Tahmini180 km) damlacıkların temas aralıkları farklılaşacak... Bir bakla yağ alırken diğeri almayacak.....
Şu şekilde olur ancak... Yağlama periyotlarını artık ezberlemek ve periyotlar geldiğinde sabit hızla gitmek... 50 km falan....
Uzun yoldasın mesela.... Baktın yağlama periyodu gelmiş...Çat düşeceksin 50-60 km ye... Arkadaşın sorar
- Niye yavaşladın hayrola? Sorun mu var?...
--- Yok abi..Zincir yağlamam geldi de....
Elin gavuru yapmış diycem ama hakaret olark değil.... İnce ayrıntısına kadar hesaplamıştır herşeyi... Bize de alıp takıp denemek düşer....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp iyi hoşda ama taktıktan sonra el değmeyecek...bu şekilde düşün...sadece yağ haznesine yağ koymalısın...bunun birde zamanlama olayı olacağından işin içine elektronikde girebilir...
aslında bu Eyongun işi...alp sen beceremiycen kanka...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
03 Haziran 2013, 10:41
Bu konuyu hortlatayım. 3 sene olmuş. Kullanan kimler var aramızda?
-
eee yokmu kullanan? birde bunun elektronik düğmeli olanları var. Basıyorsun düğmeye yağlıyor. Ondan aradım bulamadım. Ne edeceük?
-
Motora taktığım çakmak soketi, voltmetre, usbşarj elcik ısıtma gibi tüm aksesuarları söktüm. Her biri ayrı ayrı ilgi istemeye başladı. Beynim bu yükü kaldırmıyor Bir de bunu taktıramam. 500 km de bir würth dry lube ile fıslamak yeterlidir.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Motora taktığım çakmak soketi, voltmetre, usbşarj elcik ısıtma gibi tüm aksesuarları söktüm. Her biri ayrı ayrı ilgi istemeye başladı. Beynim bu yükü kaldırmıyor
Bir de bunu taktıramam. 500 km de bir würth dry lube ile fıslamak yeterlidir.
Çakmak soketi, usb şarj, elcik ısıtma, çakar devresi (var ama değişecek beğenmiyorum),alarm, gps takip, sisy bar (telefon ve navigasyon için) bunlar tamam. Zincir yağlama da takmak istiyorum ama elektronik olsun devresi olsun şekilli şukullu olsun :D olmadı lastik basınç göstergesi falan da takarız. Ulan bak aklıma geldi 1000W hoparlör de mi taksam :D :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler