F650 GS 15.000 km bakımı, resimli
Reklamlar
-
Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş. Motor bloğunun altından yağ sızdırma olayı bendede var. 1 saatte 4-5 damla akıtıyor motor sıcakken. Servise götürdüm garantiden değiştirmemiz gerek dedi. Yağ akıtması normal mi değil mi anlamadım?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Reklamlar
-
airman adlı üyeden alıntı
Eline saglık kendi işini kendin yapmak kadar güzel bir olay yok.
F650'ler için düzeltmemiz gereken bir küçük bir konu var
her 10.000'de servis (6000 mil inspection)
her 20.000'de Bakım (12.000 mil Maintenance service)
Her 12 ay yıllık bakım.
İşin resmi boyutu bu. Ama ben yola çıkacağım için sağını solunu kontrol edeyim dedim. Yağ hava filtresinin, yol yapsın yapmasın her yıl değişmesi gerek bence. Hava filtre kutusu tahliyesi kontrolü, soğutma sıvısı.... Zaten 9500 km olmuş bakmayalı motora
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık güzel çalışma olmuş. Motor bloğunun altından yağ sızdırma olayı bendede var. 1 saatte 4-5 damla akıtıyor motor sıcakken. Servise götürdüm garantiden değiştirmemiz gerek dedi. Yağ akıtması normal mi değil mi anlamadım?
Bunları yabancı forumlarda çok tartışıyoruz. Conta, tek silindir, sıcak ve terleme, kapak gevşemesi gibi... Bence elinizden geliyorsa kendiniz kapak vidalarını bir yoklayın. Her motosiklet kaçırır biraz. Ben kaçırmayan görmedim. Hele ki tek silindir de... Biraz fazla yağ bile birşekilde tahliye oluyor kendiliğinden
-
eline sağlık...yağ ölçümü yaptınmı eksilme varmı acaba...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ne demiş ler bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diye..helal olsun bazıları yıkamaya bile üşenirken ...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
mete_han adlı üyeden alıntı
eline sağlık...yağ ölçümü yaptınmı eksilme varmı acaba...
Teşekkürler. Hiç eksilme yok ama haliyle kalitesinde düşüş olmuş. 9500 km sonra normal.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 PM ----------
Akileos adlı üyeden alıntı
ne demiş ler bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diye..helal olsun bazıları yıkamaya bile üşenirken ...
-
a vagrant adlı üyeden alıntı
İşin resmi boyutu bu. Ama ben yola çıkacağım için sağını solunu kontrol edeyim dedim. Yağ hava filtresinin, yol yapsın yapmasın her yıl değişmesi gerek bence. Hava filtre kutusu tahliyesi kontrolü, soğutma sıvısı.... Zaten 9500 km olmuş bakmayalı motora
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 PM ----------
Bunları yabancı forumlarda çok tartışıyoruz. Conta, tek silindir, sıcak ve terleme, kapak gevşemesi gibi... Bence elinizden geliyorsa kendiniz kapak vidalarını bir yoklayın. Her motosiklet kaçırır biraz. Ben kaçırmayan görmedim. Hele ki tek silindir de... Biraz fazla yağ bile birşekilde tahliye oluyor kendiliğinden
Teşekkür ederim ilginize
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
cousinecruis adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim ilginize
Rica ederim.
-
Akileos adlı üyeden alıntı
bir abim var bu forumda 1 yıl motorunu yıkamadığını bilirim...şu anki 0 İtalyan makinasıda aylardır su yüzü görmedi...
Teşekkürler. Hiç eksilme yok ama haliyle kalitesinde düşüş olmuş. 9500 km sonra normal.[COLOR="Silver"]
:
9500 km yağ değişimi için gerçektende çok uzun bir süre...bu işler ertelenmeye gelmez ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
bir abim var bu forumda 1 yıl motorunu yıkamadığını bilirim...
şu anki 0 İtalyan makinasıda aylardır su yüzü görmedi...
9500 km yağ değişimi için gerçektende çok uzun bir süre...bu işler ertelenmeye gelmez ...
10000 de bakıma girer bunlar. Ama yılda bir en iyisi. 30-40 TL için bekletmeye değmez. Zevkin veresiyesi olmaz.
-
-
benim külüstür 2000 de bir yağ ister...
birde kafamıza yazmışız ön yargılı 4000-8000-12000 şeklinde...
10.000 de bir olduğuna eminsin dimi üstad...
Bana güvennn
-
1000 Km.
10.000 Km.
20.000 Km
.......
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
tamam size güveniyorum...ama birde Borusan İstinyeyi aradım not bıraktım bakım periyod kmlerini öğrenmek istedim...yanlış anlamayın servisin tutumunu merak ettim...birde toplam bakım bedelinin ne olacağını sordum bana dönecekler tel bıraktım...adamlar ağır abi servisi ya kimseye ulaşamıyorsun bir bayan var müşteri temsilcisi o senle muhatap oluyor tel alıyor sizi arayacğız diyor...yahu ustanla birebir konuşamadıktan sonra oraya gidip napıyo bu adam diyemedikten sonra nasıl olacak bu işler...en iyisi kendin yapıcan böyle...bakalım kaç kuruş diyecekler sadece merak ettim...250 eurodan aşağı değildir...
-
tamam size güveniyorum...ama birde Borusan İstinyeyi aradım not bıraktım bakım periyod kmlerini öğrenmek istedim...yanlış anlamayın servisin tutumunu merak ettim...birde toplam bakım bedelinin ne olacağını sordum bana dönecekler tel bıraktım...adamlar ağır abi servisi ya kimseye ulaşamıyorsun bir bayan var müşteri temsilcisi o senle muhatap oluyor tel alıyor sizi arayacğız diyor...yahu ustanla birebir konuşamadıktan sonra oraya gidip napıyo bu adam diyemedikten sonra nasıl olacak bu işler...en iyisi kendin yapıcan böyle...bakalım kaç kuruş diyecekler sadece merak ettim...250 eurodan aşağı değildir...
Ne oldu mete_han döndüler mi fiyatla ilgili?
-
Ne oldu mete_han döndüler mi fiyatla ilgili?
evet şimdi döndüler...daha doğrusu uyuyordum 2 den beri dönüp duruyorlarmış...sonunda uyandım...Bahar Hanım 1000.10000/20000 şeklinde dedi...tam bir bakım olması halinde 300 euro bakım ücreti varmış...iyi paran cebinde kaldı...
-
evet şimdi döndüler...daha doğrusu uyuyordum 2 den beri dönüp duruyorlarmış...
sonunda uyandım...Bahar Hanım 1000.10000/20000 şeklinde dedi...tam bir bakım olması halinde 300 euro bakım ücreti varmış...iyi paran cebinde kaldı...
-
Bir kaç gündür motorla uğraşıyoruz da, elektronik aksamın çokluğu, sensörler, fişler, bir sürü kablo, bir sürü zımbırtı gözümü korkutmaya başladı.
Kafam fena halde karışık.
Her an satıp, 95-99 model F650'ye dönebilirim.
Şahin-Doğan gibi parçası bol, her yerde bulunabiliyor, gücü, torku yerinde. Borusana falan muhtaç kalmıyorsun.
Tek kusuru, fazladan 2 Lt. fazla yakıyor, varsın yaksın...
Dediğim gibi, kafam çok karışık.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Bir kaç gündür motorla uğraşıyoruz da, elektronik aksamın çokluğu, sensörler, fişler, bir sürü kablo, bir sürü zımbırtı gözümü korkutmaya başladı.
Kafam fena halde karışık.
Her an satıp, 95-99 model F650'ye dönebilirim.
Şahin-Doğan gibi parçası bol, her yerde bulunabiliyor, gücü, torku yerinde. Borusana falan muhtaç kalmıyorsun.
Tek kusuru, fazladan 2 Lt. fazla yakıyor, varsın yaksın...
Dediğim gibi, kafam çok karışık.
Bunun bir GS'i fazla. Sanki fiş kablo F650'de yok Chaingang'e bir bak da gör.
-
Bunun bir GS'i fazla. Sanki fiş kablo F650'de yok
Chaingang'e bir bak da gör.
Bilmiyorum hocam.
Bugün bir kaç kez yine stop etti, canım çok sıkkın.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Bilmiyorum hocam.
Bugün bir kaç kez yine stop etti, canım çok sıkkın.
Sen şu arızanı bana bir anlat bakalım iyice. Senin şu sarı GS di mi bu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler