Arkadaşlar bende Kuba 150-25 motor kullanıyorummotor hhenüz 550 km de dun subap ayarı yaptırdım daha önceden bukadar ısınıyormuydu bilmiyorum 1.5 km de motorun egzoz bağlantı yerlerine el degmiyor ce motoru stop edince cıtırtlar geliyor egzosttan yağı değişmeli250 km oldu sizce normalmi cçok ısnması not: subap ayarı yapnca performans sanki arttı gibi.
Subaptan ses geliyordu servise görürdüm subaplar gevşek dedi usta ses kesildi ama çok kısa mesafede bu kadar ısınması fazla geldi bana
yağ filtesi olunca yağ eskimiyor mu ? o motorun alacagı yaş 1.3 lt yı gecmez 30 km lik geziyi nasıl yaptıgına baglı .
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
Sen öyle yap o zaman , senin gibi çok bilmişler servise çok geliyor . Usta bu motordan ses geliyor diye motor indi mi ne olmuş usta , KAÇ PARA TUTAR USTA , ağlayın durun . 1 lt yağın ömrü 1000 km dir . Siz o üzerinde yazan rakamlara bakın siz , zaten size 1 e 1 piste çıkan motorların yağını veriyorlar .
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
Sübapları sıkı yapmışsa , hem ses kesilir hem yakıt artar hem çok ısınır
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
motor birkaç kez aşırı hararet gördüyse eğer contaları yakar, demir demire sürter, alt-üst kapak arasından yağ sızdırır. bu dediklerim eğer bir kere olduysa her çalıştırmada motor çok ısınır, kapak açılıp contaların değişmesi gerekir. o şekilde kullanmak zorundaysanız motoru soğuk tutmaya çalışarak sürün, yokuşta debriyaj çekin, düşük devirde rüzgar yedirmeye çalışın.
Alindan olcen elektronik tetmometre var bende olcup sonuclari yazarim senin kinle katsilastirirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)