buaralar yapmaya başladı, ışıkta duruyorum 1 den boşa bi türlü geçmez, biraz uğraşınca geçiyo. neden yapıyodur sizce
buaralar yapmaya başladı, ışıkta duruyorum 1 den boşa bi türlü geçmez, biraz uğraşınca geçiyo. neden yapıyodur sizce
debriyaj ayarı yap , yola dvm ;)
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
ben bu sorunun motor yağının değiştirlmesiyle ortaya çıktığını düşünmüşümdür.yağı değiştir ve dene derim
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
yağ değişince düzeliyo ha
ilginç )
benimkide zor geçiodu debriyaj kavrama noktasını biraz daha yukarı çektik sorun çözüldü, gerçi o sırada yağıda değiştirmiştim yani sorunu hangisi çözdü emin değilim
"Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
[B]34 YVV 98[/B]
yağı değiştir debriyaj manetinin ordan ayar yap tamamdır . Çok zor degıl boza boza ogreneceksın
vites bu yapar ileri geri oynat motoru gecer :D
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
olabilir belki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------
debriyaj maneti derken
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 AM ----------
normalde olur o dediğin ama artık yemiyo motor
olm sıktıgın zımbırtıya manet denıyor gıdondakı
ramzey sonrasında honda'da aynı sorunu yaşadım ve anladığım kadarıyla yağ değişince sorun kalmıyor. şimdi ne zaman vites sorunu yaşasam yağ değişimi yapıyorum. çok fazla anlamam ama sanırım yağ incelince vites geçişlerini etkiliyor çünkü yağ değişince motorumda vites sorunu yaşamıyorum
dediğim gibi çok anlamam ama benim yağ değişiminde sorunum çözülüyor (önceleri mobil1 sonrasında motul kullanmaya başladım) artık nerdeyse yağ değişimine km değil vites geçişine göre karar verir durumdayım... sende başka bir sorun olabilir. tecrübeli arkadaşlar mutlaka bir şeyler yazarlar ve bizde bir şeyler daha öğreniriz.
son aldığımda motoru genel bakıma vermiştim. tam fiyat bilmiyorum ama 20 tl civarına geldi sanırım.
yağ değişim zamanım geldi. değişir değişmez yazarım tam fiyatı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------
yanlız şunu söyleyeyim mobil1 ile motul arasında çok fark yok ve mobil1 5000km üzerine çıkarken motul 4000km de hem renk değiştirdi hemde vites sorunu başladı.
Balata değişiminden sonra bu sorun çıktıysa;
Balataların yeni olduğu içindir veya tam ayar yapılamamıştır. Biraz aşınınca düzelir.
Debriyaj balataların orjinal olmayabilir. Kalın debriyaj balatası takılmış olabilir.
Yağdan pek anlamam ama genelde hep Castrol 10-40 yada 20-50 kullanırız.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)