Vallahi kim ne derse desin bu motoru alan adam ne yakıtını düşünür ne bakımını ha birde 100km sabit hızla gitmez yol boş olduğunda basar uzar gider.
Vallahi kim ne derse desin bu motoru alan adam ne yakıtını düşünür ne bakımını ha birde 100km sabit hızla gitmez yol boş olduğunda basar uzar gider.
Güzel bi supersport
Ayrıca adımları yavaş yavaş atma olayına katılmıyorum ben
İnsan kendisini frenledikten sonra sorun yok..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
o motorla kim gidecek 100 le sabit gösterin bana
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bencede doğru demişsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 PM ----------
ayarlarıyla oynanmamış bi r6 da max. hız tam olarak kaç???????bilen varmı?????ben 270 diye duydum doğrumudur??????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:47 PM ----------
ben 270 diye duydum doğrumudur değilse
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
beyazı çok şıkkkkk
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
270-280 civarı son hızı benim bildiğim kadarıyla...Zaten 5 fazla yada eksik birşeyi değiştirmez...
Yakıt konusunda 250-300 ün altına ineceğini sanmıyorum...Düz yolda ekonomi yapılacak hızlarla R6 sürmek kişi için çok zor olur bence...Ancak kendini bilen,hava atmak gibi bir amacı olmayan,gaza gelmeyecek biri yapabilir...
Yani ekonomiklik beklenmemeli...Gsx r1000 kullanan birine sormuştum ne kadar yaktığını 400 krş dedi normal kullanım şehir içi dışı karışık şekilde...Tabi sürekli redline vites değişimi yapmıyordur bazen ani gazlamalar bazende sakin kullanım şeklinde...
Yakıt tüketimi olarak düşünme ,düşük cc'den R6 ya geçmiş biri olarak düşün kendini o zaman kendini tutman gerekmiyormu ??
Benim söylediğim kıstaslar çerçevesinde zaten kişi ekonomik kullanmış oluyor bir nebze...
piyasadaki en iyi supersport
sen al önce ybr yi bin vakti gelince konuşulur bunlar...daha kafanı ne motorlar çelecek, fikirlerin değişecek...hemn ne yapacaksın son hızını 270 yapsa ne olcak 300 yapsa ne olcak...piş biraz sonra konuşuruz kardeşim bunları
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
bu motorun yakıtını soran adam hiç almasın daha iyi çünkü bu motorlarda en basit şey yakıt almaktır )) parayı ver yakıtı al bu kadar basit r6 yok ama 600 f im var km de 1 ytl yaksa yine binerim bu motora
::tutkuy::
Sanırım o fark uzun yolda ortaya çıkan bir durum...1000cc lik motosiklet aynı hızı aynı viteste 600 lükten daha alt devirlerde elde ettiği için az yakabilir..Ama şehir içi kısmında 1000 cc daha fazla yakar diye düşünüyorum...
aşırı rahatsız hem sürücü hem arkadaki icin pist dışında kullanılması uygun degil gibi onun yerine gsx-r600 al
chopper tarzı motosikletlerden hoşlaşmıyorum hantal oluyorlar endurolar tipsiz geliyor iyi ve çok çeşitte turinglerde olmayınca 1 numaram hep supersportotoban olayına gelince tabiki arada 200-250 aralarını görmek farz o makinayla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------
abisi R1 ile işi götürüyorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 PM ----------
doğru diyorsun zaten öğrenmek için sordum yakıt işi en kolayı
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
daha ybr yi almadan sonrasını araştırmak ilginç.
önce birincisini al da r6 kalsın
Orgazma Dudak Büktürür
R6'yı sakin kullanmak biranın bedava olduğu bir barda meşrubat ısmarlamaya benzer diyordu bir dergideki testte :D
Bir de youtube'da biri videosunu koymuş, 288 yapıyor R6 ile, ama motor standart mıdır, modifiye midir bir bilgim yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)