Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Vitesler zor geçiyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı sorun bende de var ama motosikletimde orta sehpa yok. Sizce ne yapmalıyım?
    a-) Evde 3'lü sehpa takımım var daha 1 yıl olmadı evleneli, yeniler yani oldukça. Bu sehpaları kullanabilir miyim?
    b-) Bu sehpaları kullanırsam eşim beni evden kovar mı?
    c-) Bu sehpalar olmaz ben çok farklı birşeyden bahsediyorum diyorsanız yazarken sağ serçe parmağınızın shift tuşu ile kanka olduğunun farkında mısınız?
    d-) 1998'li yıllarda başlayan IRC (İnternet Relay Chat) furyasıyla mirc scriptlere ufacık kodlar yazılırdı, siz o zaman kaç yaşınızdaydınız bilemeyeceğim, speller denirdi, l yazınca L i yazınca I harflerini yapardı bu yada taksi yazınca taxi (kısaca böyle özetleyebildim, daha da açmamı isterseniz Mirc addon denirdi yapılan eklentilere) bu konu hakkında detaylı bir bilginiz yada çalışmanız söz konusu mu?
    e-) Hönk sende kimsin nereden çıktın diyorsan, ben bilmem IRC MIRC falan diyorsan sevgi ve saygıyla selamlarımı sunar esenlikler dilerim
    1-özür diLerim uzun Süre önCeki Bir mesaj uzun Süre Girmedim Ve Yeni okudum(:
    2-aRka TekeRi Yerden Keste aRtık 2-3 kiŞi Yardımamı Çağırırsın Yoksa Şanzımanın aLtına Kütük, Sehpa vs.. Bir Şey mi Koyarsın biLemem
    3-aYrıca eŞiniz eVden aTar mı biLemem ama eĞer Dört tekerLi bir aRacınız Var iSe Ve RuhSat Ve anahtaRı Sizde iSe Bir Deneyin atSa biLe onda kaLırsınız
    4-evet iRc'den kaLma bir aLışkanLık Dene biLir.
    iRc iLe Çok Küçük Yaşta Tanıştım,
    Amcam SağoLsun DiyeLim
    Gerçi aRtık Girdiğim Yok ama 2 yıL önCesine Kadar pRofesyoneLdim Diye biLirim.
    Server ,teLnet KomutLarını Su Gibi eZbere biLirdim HaLen biLiyorum anCak Tam anLamıyLa diyemem(:
    iRc asLında SürekLi Bir YErde iSen Ve geLen uSerLer SeviyeLi iSe Gerçekten Bir ŞeyLer Kazandıra biLir BenCe.
    Tabi Server Sahibi Veya SorumLusu iSen Dahada ZevkLi oLuyor Sende biLirsin (:
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1- Hiç önemli değil
    2- Henüz arka tekeri havaya kaldırmak nasip olmadı
    3- 4 tekerli 17 kişilik klimalı ruhsatında otobüs yazan bir aracım var (çok mütevaziyimdir )
    4- Yaşının benden küçük olduğunu tahmin ettiğimden (81 doğumluyum) daha Türkiye'de IRC yoktu, vestel net'ten java ile sohbet ederdik, daha sonra dalnet vs.vs. gibi bir çok yabancı sörvır'a (server gavurcası) girmeye başlamak suretiyle, sonradan bir çok Türk server'inin kurulumu ve yönetiminde (reklam yapmak yasak olduğundan isimlerini veremiyorum) aktif olarak senelerimi verdim. (Ne mi kazandım, sadece çok sayıda arkadaş)
    5- Böyle bir madde yokmuş, zaten forumumuzun da server'la bir alakası yok O yüzden mütevellit sevgi ve saygı sunarak büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Nipp10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    91 Honda CG 125
    Alıntı ShyTan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek ÇareSi Debriyaj ayarı.
    Debriyajı Sıktığında Tam oLarak aYırmıyordur.
    Ve aYrıca Tam oLarak aYırmadığın iÇinde Sıyırıyor ve buda Stop etmeSine Sebep oLuyor.
    inCe Bir DEbriyaj ayarı Yaptır anCak bunu teLden deiL Şanzımandan Yaptırıcaksın.
    eĞer Hayır Debriyaj ayarım iyi Diyorsan aL oRta Sehpaya Vitese Tak,
    Viteste iken Debriyajı Sıktığında TekerLek DönüyorSa KesinLikLe Debriyaj ayarı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:33 AM ----------

Ybrnin baLataLarı 50- taş çatLasın 60 Lira Civarı ve muhtemeLen onada oLur diye Düşünüyorum.
    ancak yan Sanayi oLa biLir iyice bi araştır Ve o 4 Lümü 5 Limi Tam oLarak biLiyor musun?
    Okumak için ciddi çaba sarfettim.

Motosikleti
    aRora aR150t Yamaha yßr-125
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- Hiç önemli değil
    2- Henüz arka tekeri havaya kaldırmak nasip olmadı
    3- 4 tekerli 17 kişilik klimalı ruhsatında otobüs yazan bir aracım var (çok mütevaziyimdir )
    4- Yaşının benden küçük olduğunu tahmin ettiğimden (81 doğumluyum) daha Türkiye'de IRC yoktu, vestel net'ten java ile sohbet ederdik, daha sonra dalnet vs.vs. gibi bir çok yabancı sörvır'a (server gavurcası) girmeye başlamak suretiyle, sonradan bir çok Türk server'inin kurulumu ve yönetiminde (reklam yapmak yasak olduğundan isimlerini veremiyorum) aktif olarak senelerimi verdim. (Ne mi kazandım, sadece çok sayıda arkadaş)
    5- Böyle bir madde yokmuş, zaten forumumuzun da server'la bir alakası yok O yüzden mütevellit sevgi ve saygı sunarak büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.

aRacını yeni aLdıysan HAyırLı uğurLu oLsun, Allah Kaza beLa vermesin inŞ.
    evet 88 doğumLuyum (:
    o ZamanLarı Hiç mi Hiç biLmem Teşekkür edeRim biLgiLer iÇin.
    Bende SaygıLarımı Sunarım, SağLıcakLa kaL (:
    [B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
    ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]

bang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway speed 150
    Arkadaşlar bende bugün sıfır keeway speed 150 motorumu aldım.Yolda durunca boşa almak zor oluyor,özellikle 1-N ye yani boşa almak zor oluyor.Yarın motoru aldığım yere sorucam.Birde ön taraftan bir şıkırtı geliyor.Nerden geliyo çözemedim.Motor konusuna teknik olarak çok acemiyim. Yanlız motorda vibrasyon nerdeyse yok diyebilirim şu ufak tefek sorunları çözünce,çok memnun olacağımı düşünüyorum.
    Kontrolsüz hız,hız değildir

Motosikleti
    mondial 125 kt/jawa 350 TS
    hayırlı ugurlu olsun sunu solıyım vıtes gecıslerın normale donmesı ıcın bıraz erken vıtes dıslılerı bırbırıne alısır zmanla kaybolur benmde sen gıbı dusunmustum ılk sıralar ama kendılıngınden halloldu gectı bıttı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler