arka disk sürekli sürtüyor ve ses çıkartıyor nasıl halledilir.titriyor disk sürterken nasıl kendim halledebilirmiyim acaba?
arka disk sürekli sürtüyor ve ses çıkartıyor nasıl halledilir.titriyor disk sürterken nasıl kendim halledebilirmiyim acaba?
kardeş kesik kesik sürtme varsa diskin yamulmuştur kampana varsa balatalar bitmiştir disk ise ve sürekli sürtüyorsa balatan bitmiştir disk ise fren hidrolik durumuna bak bastığında tepme varmı zorlanma varmı varsa su kaçmış veya hava yapmış yada eskimiş veya hidrolik kalındır olabilecekler bunlar balatanın bitip bitmediğini diskle birleşen yerine bakarak anlarsın demir balatanın demiri ile balatanın tutucu kısmına bak 1.2 milime kadar düşmüşse bitmiştir kendinde değiştirebilirsin ama biraz zor yayları takması ve hidrolik kaliperi geri ittirmen lazım serviste 5.10 liraya hallederler motorunun markasını bilmiyorum ama yüksek cc li makinelerin tek balatası 50.100 arası ufakların ybr v.s yan sanayisi 5.15 arası genelde bu çift disk balata fiyatıda 50.100 çarp kolay gelsin
bitiyodur o zaman sürtme dediğin demirin demire sürtmesi gibi ise bitmiştir ne marka motor
yuan xgj-150 evet dediğin gibi sürtme.açıkçası anlamam pek motordan sizlere bir sorayım dedim.
pek duymadım modeli kardeş tek disk ve ufak cc oluşundan fazla tutmaz tahminimce ybr v.s tarzı olsa yazdım 5.15 arası yan sanayi bulursunda bilmiyorum markayı git servisine yada tamirciye halledersiniz kolay gelsin
balata ben geçen hafta değiştim 3.5 lira
aynı motodan var bende
3.5 mu azmış )
nerelisin üstad sen.
nickime bak
hatta alırken ha bire parça aldım ucuz görünce dayana madım 3 tane 5 lik balata 4 tane iridyum buji arka dişli 2 cdi 1 regulator segman ....
fiyatlar daha komik cdi 5 lira
arkadişli 7 lira
segman 2 lira
akü 25 lira
debriyaj balatası 5 li si 4 lira (şu an 7 lira)
bir yönden motomu seviyorum işte
benim motor vites 5e atmıo bide ya 4 vitesmi yoksa :D
Alla alla neden atmıyor acaba.
şanzuman ile ilgilidir ama tam neresinden olduğunu ustaya göster hilal grup mili filan vardır hiç mi geçmiyor sadece 5. viteste mi var bu sorun
belki 5. vites dişlisini iptal etmişlerdir
bu arada balataları www.rialli.com dan alabilirsin motosikletçiden alırsan 10-20 lirası der takma parası hariç
tamam üstad dediğin yerden alayım yuan için değilmi. diğer vitesler normalde 5e hiç atmıyor.
senin moto bu tip değilmi yanlış olmasın skyjet yani
balata dediğim fiyat o sitede
bir de motosikletinle ilgili yazılar bu başlıkta yazıldı daha önce baştan sona okumanı tavsiye ederim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)