Arka disk sürtüyor sürekli ses çıkartıyor
Reklamlar
-
balata bitmemişse ve sorun görünmüyorsa çözümü yok kardeş o işin.
o ses gelecek yani.
merkezi değiştirirsin.6 ay sonra yine yapar.
japon alacan ötmicek hiç.
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
-
evet bu tip tekerlekteki şeritleri ne kadara yaptırdın + tam balata linki varmı ben bulamadımda.
-
egerey adlı üyeden alıntı
evet bu tip tekerlekteki şeritleri ne kadara yaptırdın + tam balata linki varmı ben bulamadımda.
kardeşim sanırım tabelacıda yaptırdı o yeşil etiketleri
5 lira filan
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...si-atl-ms3647/
Hüseyinin dediği gibi balatan bitmediği halde ötüyorsa
balata spreyi sık belki geçer diskin yamuksa torna da yamuğunu aldırt
balatanı değiştir belki eski balatandan kaynaklanıyordu ötme belkide hiç geçmez ama benim balatalar bugüne kadar hiç ötmedi
ön bazen ötüyor ama
-
arka disk sürekli sürtüyor ve ses çıkartıyor nasıl halledilir.titriyor disk sürterken nasıl kendim halledebilirmiyim acaba?
Ben mi göremedim yoksa motosikletine dair bir bilgi vermedin mi?
öyle disk sürtüyor ne oldu ne yapmalıyım gibi sorularla çözülmez bu sorun
Bu ve benzeri sorulara yanıt veren arkadaşlara da şaşırıyorum dersem abartılı olmaz?? sorunu görmeden ve yaşamadan nasıl yorum yapa biliyorsunuz ki?
Söz konusu fren sistemi yanmayan ön far değil servise git ve baktır derim ben...
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Özer adlı üyeden alıntı
Ben mi göremedim yoksa motosikletine dair bir bilgi vermedin mi?
öyle disk sürtüyor ne oldu ne yapmalıyım gibi sorularla çözülmez bu sorun
Bu ve benzeri sorulara yanıt veren arkadaşlara da şaşırıyorum dersem abartılı olmaz?? sorunu görmeden ve yaşamadan nasıl yorum yapa biliyorsunuz ki?
Söz konusu fren sistemi yanmayan ön far değil
servise git ve baktır derim ben...
abicim arkadaş moto modelini yazmış.bizim motodan yani kullandığımız moto. balatasını değiştirsin belki düzelir düzelmezse bir ustaya götürebilir.
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
kardeşim sanırım tabelacıda yaptırdı o yeşil etiketleri
5 lira filan
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...si-atl-ms3647/
Hüseyinin dediği gibi balatan bitmediği halde ötüyorsa
balata spreyi sık belki geçer diskin yamuksa torna da yamuğunu aldırt
balatanı değiştir belki eski balatandan kaynaklanıyordu ötme belkide hiç geçmez ama benim balatalar bugüne kadar hiç ötmedi
ön bazen ötüyor ama
bu gönderdiğin linkte ön fren disk balatası yazıyor arka ön farkedermi ? tamirciye götürdüm 20tl dedi :(
-
ya diskin yamuk yada balatan bitik...
ikisinden biri...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
bu gönderdiğin linkte ön fren disk balatası yazıyor arka ön farkedermi ? tamirciye götürdüm 20tl dedi :(
ön arka aynı balata senin motoda
-
ön arka aynı balata senin motoda
20tl dedi adam ya en iisi dediğin yerden satın almak 1 tane alınca 1 çift mi gelio anlamadım onu tam
-
20tl dedi adam ya en iisi dediğin yerden satın almak 1 tane alınca 1 çift mi gelio anlamadım onu tam
3.30lira yazana tıklarsan işte bir arka diske yetecek balata alıyorsun
diskin sağ ve solunda birer tane ya. yani kısaca senin arka disk balatan 3.30 lira
resimde bir ambalajda iki tane o yani. sen bakma benim 1 çift dediğime
almışken eksik parçalarını varsa onları da al . çünkü kargo ücreti de var 3,5 lira civarı
atıyorum zincir al. debriyaj halatı al. ampül al. ne lazımsa işte .
-
3.30lira yazana tıklarsan işte bir arka diske yetecek balata alıyorsun
diskin sağ ve solunda birer tane ya. yani kısaca senin arka disk balatan 3.30 lira
resimde bir ambalajda iki tane o yani. sen bakma benim 1 çift dediğime
almışken eksik parçalarını varsa onları da al . çünkü kargo ücreti de var 3,5 lira civarı
atıyorum zincir al. debriyaj halatı al. ampül al. ne lazımsa işte .
bizim motora uygun vites - zincir - devir saati varmı. 1 adet balata ve 1 adet senin jantlardaki fosforlu şeritten sipariş verdim.
-
bizim motora uygun vites - zincir - devir saati varmı. 1 adet balata ve 1 adet senin jantlardaki fosforlu şeritten sipariş verdim.
devir saatini unut bizim motorun orjinal saati hepsinde bozuluyor. o titreme olduktan sonra devir saatlerini yer teker teker. zaten sadece devir saati olarak satılmıyor. ön panel olarak s,devir saatleri var onlarda uğraştırırı.
zincir linkini vereyim sana
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...-128l-cgybrmz/
bu da şanzuman takımı
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...u-cg1257cg150/
debriyaj balatan
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...-parca-ms1024/
vites hilali kalmamış
http://www.rialli.com/urunler/cin-gr...isi-3-lu-set-/
-
süper ii ki üye olup seni tanıdım . siparişe ekliyim bunlarıda çok teşekkürler.
Bu vites hilalini anlamadım vites kolu lazım aslında bana ayakla bastırdığımız yer orası çok gevşek ve kütük gibi :D
-
süper ii ki üye olup seni tanıdım
. siparişe ekliyim bunlarıda çok teşekkürler.
yalnız şanzuman konusunda belki problemin daha basittir. yani 45lira komple şanzuman için acele etmeyebilirsin bir kaç ustaya sor yapabillerse belki.
yani şanzumanı yaptırayım desen şimdi motor inecek ustan sadece sökmeye 100-150 lira ister. o yüzden önce bir kaç ustaya sor sorunu neymiş ondan sonra belki gerek kalmaz almana şanzumanı
-
yalnız şanzuman konusunda belki problemin daha basittir. yani 45lira komple şanzuman için acele etmeyebilirsin bir kaç ustaya sor yapabillerse belki.
yani şanzumanı yaptırayım desen şimdi motor inecek ustan sadece sökmeye 100-150 lira ister. o yüzden önce bir kaç ustaya sor sorunu neymiş ondan sonra belki gerek kalmaz almana şanzumanı
hmm anladım.zaten diyolar hep parçanın parasını alıyoruz işte işçiliğimiz bedava filan diyorlar.:D sonra 20tl istiolar balataya )...bide şu vites soruma cevap verirsen mükemmel olacak.
-
süper ii ki üye olup seni tanıdım
. siparişe ekliyim bunlarıda çok teşekkürler.
Bu vites hilalini anlamadım vites kolu lazım aslında bana ayakla bastırdığımız yer orası çok gevşek ve kütük gibi :D
o vites kolunu önce iyi bir yağ çözücüyle temizle. o mafsal yapan. dana gözü adlı parçaları değiştirirsen boşluk biraz azalıyor ve üzerinde somun ayarı var onu ayarlaman lazım.
vites kolu pek bulunmuyor onu bir ara ben sana foto atarım nasıl yapılacağı hakkında
-
o vites kolunu önce iyi bir yağ çözücüyle temizle. o mafsal yapan. dana gözü adlı parçaları değiştirirsen boşluk biraz azalıyor ve üzerinde somun ayarı var onu ayarlaman lazım.
vites kolu pek bulunmuyor onu bir ara ben sana foto atarım nasıl yapılacağı hakkında
teşekkürler bide msnden iletişime geçsekte forumu kirletmesek
-
tamam msn e gireyim o zaman
-
tamirciye söktür, fren balatalarına basan pistonları kontrol etsin . sıkışma varsa alıştırsın onları. veya balata bitmiştir ikisinden biridir sorunun ;)
-
VALEO adlı üyeden alıntı
tamirciye söktür, fren balatalarına basan pistonları kontrol etsin . sıkışma varsa alıştırsın onları. veya balata bitmiştir ikisinden biridir sorunun ;)
balatalar da valeo bu arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)