Arkadaşlar yamaha r1 2008 ve 2009 arasındaki belirgin farklar nelerdir.örneğin motorda değişiklik yapılmış diye duydum.
Arkadaşlar yamaha r1 2008 ve 2009 arasındaki belirgin farklar nelerdir.örneğin motorda değişiklik yapılmış diye duydum.
ben 2008 mod. aldım sadece sticker farkı var başka hiç bir farkı yok arkadaşım...bu arada bende kayseri yamaha bayii
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
motor farkı var arkadaşım, youtube'da izlemiştim, pistonların hareketiyle ilgili yeni bir teknolojiydi ve bu da bence 2009'un 2008'den en büyük farkıdır.
hatta bu forumda da aratırsan bu teknolojiyle ilgili bir konu başlığı bulunmakta.
[B]to Live is to Die...[/B]
hepsi 4 sübapdır arkadaşım ben birebir baktım ikisinede
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------
arkadaşım herşeyi aynı diyorummmmmmmm
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
evet yanlış hatırlıyormuşum, forumda aratıp baktım, ateşleme sistemi farklıymış ve bu fark da yeterince büyük bir fark
http://www.motosiklet.net/forum/mark...n-2009-r1.html
[B]to Live is to Die...[/B]
hem makina çalışma düzeni hem kasa olarak farklı bu motorlar, hemde oldukça farklı, siz bir yamaha bayisi olarak nasıl aynı olduğunu idda edersiniz?
GKN MOTORS
farklılıklar var..özellikle kasada büyük değişimler var..fatih motorunu kötülemek istememiştir..
Hem de çoook fark var,
Dışarıdan bakarsak, farlar, eksozlar ve yan granajlar değişmiş + şase renkli çıkabiliyor, dergilerde kırmızı şase gördüm, Türkiye'ye de böyle geliyor mu emin değilim.
İçeride ise, motor "düzensiz patlama" adı verilen 1-3-2-4 dışında bir ateşleme sistemine sahip ve bu yeni çalışma mantığı ile 2009 R1'de 2008 R1'e göre ciddi performans artışı sağlanmış.
bu sene en çok konuşulan yarış motorları 09 yamaha r1 ve aprilia rsv4 ' tür.
kagıt üstündeki verilere bakarak konuşursak 08 r1'in 09 r1'den bir farkı olmaması lazım.
yine kagıt üstündeki verilere bakarsak v-max'in r1'i delik deşik etmesi lazım. bilmem anlatabildim mi...
her şey kagıt üstündeki verilere bakılalarak olmaz. zaten insanlar niye yarış motosikleti alır anlamıyorum. kullanamadıkları bir çok teknolojiye para veriyorlar.
görüntüsü için alanlara da hak veriyorum, zevk meselesi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)