Joyride 200 üm yolda stop etti ve çalışmıyor
Reklamlar
-
Arkadaşlar joyride 200 üm dün yolda giderken aniden stop etti ve birdaha çalışmadı. Bir iki kere çalışır gibi oldu ama rölanti devrine ulaşamadan tekrar stop etti şimdi hiç çalışmıyor.Söktük, bujiye akım geliyor, yakıt filtrelerinde de bir problem yok benzin akışı normal ancak bujideki kıvılcım biraz zayıf gibi geldi sizce problem neden kaynaklanıyor olabilir? Motorum ilk kez arıza yaptı ve 22000 de.
Reklamlar
-
tamirciye sorman mantıklı değilmi sencede..?
"motorum stop etti çalışmıyor servise götürdüm üzgünüm" desen
tamam diicem..
motor stop etti çalışmıyor nedendir die bize sorman gereksiz kanımca..
kawasaki er5
yamaha xjr 1300
-
Mersin İl Temsilcisi
buradan arızayı söyleyecek biri çıksa da nasıl tamir edicen?
eğer üzerindeki orjinal bujiyse bir değiştir bakalım...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
servis,ekipman,usta zaten fazlasıyla var kendi otobüs yetkili servisimiz var öğrenmek istediğim spesifik bir arızası varmıdır parça gerekirmi vsvs.... tek silindirli 4 zamanlı bir motor en nihayetinde tüm bakımlarını kendimiz yapıyoruz hemde çok daha kaliteli malzemelerle. evden yetkili servisine halatla çeke çeke götürmek istemiyorum açıkçası serviste tamamen dağıtıp toplaycağız ve arızayı bulacağız bir şekilde ama bu sorunu yaşayıp da şu şekilde çözdük diyen bir arkadaş varmıdır diye merak edip konuyu açtım.
-
-
Aynı şey benimde başıma gelmişti. Buji piposunu söküp kabloyu bujiye yaklaştırdığımda çok az elektrik geliyordu. Arabaya yükleyip servise götürdük, stator arızalanmış değiştirdiler normale döndü.
-
arkadaşlar fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler ateşlemeyi bir elden geçireceğiz galiba
-
banada stator ilk opsiyon gibi geliyor, elektrik aksamindan kacak yada erime var mi kisa devre olmus mu bak, sigortalarina bak, motorunda dolasan akimi olc, yeterli elektrik yollamiyor olabilir marsa ve motora..
sonucta motorun bir problemi yok, bujinin de sorunu oldugunu sanmiyorum sonucta buji yiprandikca sana haber verir, oyle bir anda bozulmaz, elektrikle hallolacak gibi geliyor bana..
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
bugün ustamın yanına geldi bi scooter.statör demişti usta.naptılar bilmiyorum...
Orgazma Dudak Büktürür
-
benim bujim arızalandığındada çalıstıramamıştım.. zorla çalıssa bile hemen stopluyordu.sen ateşlemeyi full gözden geçir
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
by_001 adlı üyeden alıntı
tamirciye sorman mantıklı değilmi sencede..?
"motorum stop etti çalışmıyor servise götürdüm üzgünüm" desen
tamam diicem..
motor stop etti çalışmıyor nedendir die bize sorman gereksiz kanımca..
yürekçe adlı üyeden alıntı
buradan arızayı söyleyecek biri çıksa da nasıl tamir edicen?
eğer üzerindeki orjinal bujiyse bir değiştir bakalım...
Bu Sitenin amacı sadece taziye tbrik ve organizasyonlar değil. Bilgi paylaşımıda bunların içindedir...
-
Arkadaşlar sorunun kaynağını bulduk: Şarj dinamosuna giren kablo,aksamın sürekli aşağı yukarı hareketinden dolayı aşınarak kısa devre yapmış. arıza olduğunda yanık kokusu almıştım sonra önemsemeyip unutmuştum söküp denediğimizde her marşta o bölgeden duman geldiğini gördük. kabloları değdirince çalıştı. bence sorun bir üretim hatasından kaynaklanıyor zira o derece hareketli bir bölgede,metal bloğa hiçbir koruma veya yalıtıcı olmadan kablo sokmak yanlış. zaten bölgedeki sargı bandı da aşırı derecede aşınmıştı. joyride cıların aklında bulunsun , 20000 km ye doğru başıma geldi bu olay arada koltuğu söküp orayı bir kontrol edin. ulaşılması zor bir bölge ve yolda bırakırsa yanınızda takım yoksa işiniz çok zor. fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
-
20 Haziran 2019, 11:07
Merhabalar, Joyride 200 i evo motorumu yeni aldım. 2011 model. alalı 1 hafta oluyor. Yaklaşık 400 km falan yol yaptım. herşey iyi gidiyordu. bu gün sabah işe gitmek için motorumu çalıştırdım yine sorun yok. yaklaşık 1 km gittim simit almak için durdum . Sonra motoru çalıştırmak istediğimde bir türlü çalışmadı. Birkaç gün önce şöylede bir sorun oldu. Motor ısındıktan sonra biraz yol gittikten sonra rolantide iken 4000 devire çıkıp inme yaptı. Bunu fazla ciddiye almadım. Şu anki durumla bir ilgisi varmı tecrübe sahibi arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. (bu arada motoru servise götürdüm usta düğündeymiş akşama gelecek mecbur bıraktık)
-
dostum, joyrayd 200 i evonun sorununu çözdünüz mu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)