Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sizce hangisi..? ( anket )bence....

REKLAM ALANI
    Di Daktır46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6n
    arkadaşlar yağ konusu ciddi bi meseledir herkes farklı yağları alıp kullanıyor hepsi aynı rafineriden çıkıyor ama bi anket yapmak istiyorum..ben şu şu yağları kullandım kalite farkı gerçekten de var diyebileceğiniz yağ oldumu kıyaslama yaparsak ankete bekliyorum...
    er6 demek hayat demek!..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

tek dereceli 30 numara traktör yağı kullandım. motorumda ciddi performans kaybı oldu. yağın rengi ise ilk 500 km yemyeşil kaldı. fiyatı 3-4 lira arasında tavsiye etmiyorum

10w-40 fiyat-performans olarak fena değil genel olarak 10-40 kullanılıyor zaten

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    castrollll gerisi hikaye ! çünkü yağın ötesinde !

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    castrol magneteck sıddetle onerırım
    MOTOR bence bır hastalıktır.

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    castroll power 1 scooter bu yağ daki performans ı hiç birinde alamadım herkezin ağzından düşmediği gene castroll marka magnetec yağ bile hissedilir derecede performans kaybı yaşadım bide motorumda çapak yaptı benim tercihim power 1 scooter gerisi hikaye
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    Artık Yok...
    ben arkadaşın motora bor power koydum scooter dı arora marka
    aslında elimde kalmışdı eski motoruma yarım şişe koymuşdum gerisini koymadım fazla gelir diye arabada bile bir şişe boca edin diyor evde duruyordu arkadaş yağ yakıyor falan deyince sohbette aklıma kullanmadığım yarım şişe bor geldi onu komple yeni yağ ile boca ettik bana dediği arkadaşın farketmiş epey yağ yakması kesilmiş

Di Daktır46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    er6n
    motoruna magnatech yağ koyan arkadaşlar sanırım yanlış yağ koyuyor o yağ motosikletler için deil.....hadi mt ailesi daha fazla katılım olmalı ankete devamm..
    er6 demek hayat demek!..

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    castrol 4t power1...

xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    piyasada uygun fiyatlı ve kaliteli bildiğimiz mobil ve castrol var onları koymaya çalışıyorum tabiki shadow a castrol ybr ye de castrol koymaya başladım ama önceleri ara ara deneme amaçlı araba yağıda koymuştum çok az kalınlıktan farkı oldu hissedilir şekilde başka bir sorun olmadı repsol un falan zaten uçuk fiyatları aşırı pahalı koyamayız zaten servisin 10.000 kmde değiştirin dediği mobil 1 de bile 5.6 binde değiştiriyoruz bence çok kalite farkı olmuyor uzun vadede ve devirli makinelerde olabilir

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    castrol bence en sağlam firmalardan biri
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    castrol power 1 racing 2T
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forumda motosiklet yağları hakkında her türlü bilgi mevcuttur.. Marka tercihi kişiden kişiye değişir. Hatta motorun silindir sayısından tut ,max devir sayısına kadar bir çok etken bu seçimde önemli rol oynar .. bana uyan yağ sana yetersiz sana uyan yağ bi başkasına gereksiz gelebilir. bu yüzden bu tür başlıklar acemi sürücülerin kafasını karıştrmaktan öte işe yaramaz ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler