sizce hangisi..? ( anket )bence....
Reklamlar
-
arkadaşlar yağ konusu ciddi bi meseledir herkes farklı yağları alıp kullanıyor hepsi aynı rafineriden çıkıyor ama bi anket yapmak istiyorum..ben şu şu yağları kullandım kalite farkı gerçekten de var diyebileceğiniz yağ oldumu kıyaslama yaparsak ankete bekliyorum...
Reklamlar
-
tek dereceli 30 numara traktör yağı kullandım. motorumda ciddi performans kaybı oldu. yağın rengi ise ilk 500 km yemyeşil kaldı. fiyatı 3-4 lira arasında tavsiye etmiyorum
10w-40 fiyat-performans olarak fena değil genel olarak 10-40 kullanılıyor zaten
-
castrollll gerisi hikaye ! çünkü yağın ötesinde !
-
castrol magneteck sıddetle onerırım
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
castroll power 1 scooter bu yağ daki performans ı hiç birinde alamadım herkezin ağzından düşmediği gene castroll marka magnetec yağ bile hissedilir derecede performans kaybı yaşadım bide motorumda çapak yaptı benim tercihim power 1 scooter gerisi hikaye
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
-
motoruna magnatech yağ koyan arkadaşlar sanırım yanlış yağ koyuyor o yağ motosikletler için deil.....hadi mt ailesi daha fazla katılım olmalı ankete devamm..
-
-
piyasada uygun fiyatlı ve kaliteli bildiğimiz mobil ve castrol var onları koymaya çalışıyorum tabiki shadow a castrol ybr ye de castrol koymaya başladım ama önceleri ara ara deneme amaçlı araba yağıda koymuştum çok az kalınlıktan farkı oldu hissedilir şekilde başka bir sorun olmadı repsol un falan zaten uçuk fiyatları aşırı pahalı koyamayız zaten servisin 10.000 kmde değiştirin dediği mobil 1 de bile 5.6 binde değiştiriyoruz bence çok kalite farkı olmuyor uzun vadede ve devirli makinelerde olabilir
-
castrol bence en sağlam firmalardan biri
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
castrol power 1 racing 2T
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
Süper Moderatör (BBRR)
Forumda motosiklet yağları hakkında her türlü bilgi mevcuttur.. Marka tercihi kişiden kişiye değişir. Hatta motorun silindir sayısından tut ,max devir sayısına kadar bir çok etken bu seçimde önemli rol oynar .. bana uyan yağ sana yetersiz sana uyan yağ bi başkasına gereksiz gelebilir. bu yüzden bu tür başlıklar acemi sürücülerin kafasını karıştrmaktan öte işe yaramaz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler