RX 115 yamaha kullanıcıları bilgi paylaşımı
Reklamlar
-
parça fıyatları
grank,silidindir,segman,piston ,vites dişlileri,hilalller, elektırık aksamı,baskı balataları,zincir VB. fıyatları nerelerdedir.
Ne tip arıza açar makınayı cok merak edıyorum, alanyada ve konya bolgesınde pek yok bu motorlardan tabırı cazse elle gosterılebılır
Reklamlar
-
ibrahim_zx adlı üyeden alıntı
parça fıyatları
grank,silidindir,segman,piston ,vites dişlileri,hilalller, elektırık aksamı,baskı balataları,zincir VB. fıyatları nerelerdedir.
Ne tip arıza açar makınayı cok merak edıyorum, alanyada ve konya bolgesınde pek yok bu motorlardan tabırı cazse elle gosterılebılır
Vites dişlileri hilaller ve elektrik aksamından sorun açmaz.
Debryaj balataları titanlar ile aynı.
Tek sorun açacağı yer piston kalıyor onun fiyatıda 15 lira
Silindirede rektefiye yaptırırsın bişey olursa oda 15 lira desen 30 lira tutar.
Bunun ustalığı contası v.s. en fazla 100 liraya kadar çıkar.
Ama pistondan kolay arızada çıkarmaz ben o kadar devirli kullandım yinede hiç arıza yapmyıordu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Slm sato yama ben bu adamların tıpın değilde, altındakı motorlaraın teknık bılgısını ıstemıstım.
Silindir,Grank,Segman,Piston,Baskı balata,vites dişlileri,hilaller,bobin,zincir,dişliler, bu parçaları fıyatları kaç paradır Antalya bolgesınde bulunur mu_?
oradayı dikkatli okursa çook önemli bir bilgi var okadar ayrıntılı parça fiyatlarını veremiycem kusura bakma
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
elımde 2000 tl param var almak ıstıyorum
İnternette nerdeseyse gırmedığım sıte kalmadı RX 115ile genelde 1800 den baslıyor 10000 tlye kadar devam edıyor.
Bide orjınal bujileri hangısı olur, pistonu delıyormus orjinal olmadıgında
Satılık arıyorum RX115
Satoyama düşünmen yeterlı
Tesekkür ederim
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Buji numarasını hatırlamıyorum ama ben hiç delmedim şimdiye kadar
Hemde elime ne geçerse onu takıyodum
Buda bir rivayettir ayrıca gerçekten farklı buji ile pistonu delen kaç kişi vardır ki?
Bunu soyleyen, bu sıte içinde, yamahanın formu içinde okumuştum
-
elımde 2000 tl param var almak ıstıyorum
İnternette nerdeseyse gırmedığım sıte kalmadı RX 115ile genelde 1800 den baslıyor 10000 tlye kadar devam edıyor.
Bide orjınal bujileri hangısı olur, pistonu delıyormus orjinal olmadıgında
Satılık arıyorum RX115
kardeş bu tarz motorlarla ilgili bu sitede bilgi ve yardım bulacağını pek sanmıyorum çünkü site genelde ist. ağırlıklı ve istanbulda bu motor çok bilinmez bi kaç meraklı arkadaş bilir yada kullanmıştır her kafadan bir ses çıkar kafan karışır ha başka marka motor olsa tamam lafım yok eğer antalya gibi bi yerde piyasa araştırması yapamıyorsan anca ilanlara göre anadoluda aramaya çıkacaksın başka çaresi yok ki antalyada motor piyasasına bakmanı tavsiye ederim 2000 li yıllardan sonra üretilmediği için anadoluda temizlerine çok para istiyorlar ama elindeki paraya temizini ararsan bulursun benden buakdar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Bunu soyleyen, bu sıte içinde, yamahanın formu içinde okumuştum
Kendisi delmiş mi acaba
Delinin biri kuyuya taş atmış 10 akıllı çıkaramamış misalidir bu yazılanlar.
Ayrıca son hızıda öyle 150-160 falan değil he sakın inanmayasın
Tamam seridir falan ama son hızı 130-140 civarıdır
Zaten 110 dan sonra altında bişey yokmuş gibi hissediyosun. ayrıca frenleri çok yetersiz. Viraj kabiliyeti hiç yok neredeyse..
Kısacası acemiler için biraz tehlikeli
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
satoyama peki cg yenı ve eskı kasa fıyatları nerelerde
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Kendisi delmiş mi acaba
Delinin biri kuyuya taş atmış 10 akıllı çıkaramamış misalidir bu yazılanlar.
Ayrıca son hızıda öyle 150-160 falan değil he sakın inanmayasın
Tamam seridir falan ama son hızı 130-140 civarıdır
Zaten 110 dan sonra altında bişey yokmuş gibi hissediyosun. ayrıca frenleri çok yetersiz. Viraj kabiliyeti hiç yok neredeyse..
Kısacası acemiler için biraz tehlikeli
+1 bende yazdım ama
satoyama peki cg yenı ve eskı kasa fıyatları nerelerde
www.sahibinden.com
-
6 senedır motor kullanıyorum. coğu motoru denedım
Gözümü RX 115'e diktim sonumuz hayrola
-
dostum senin son durağın rx 115 alırsan anlarsın nası bi makina olduğunu türünün en kral örneğidir kendisi.. yaklaşık 4 senedir kullanıyorum. tek kelimeyle japon harikası.
Büyük Adam Olman Gerekmez Adam Ol Yeter...
-
ben 2007 yılından beri rx 115 kullanıyorum motorum açıkçası bana göre az yakıyor
rx 115 almadan önce önüne gelen diyordu sakın alma diye ne kadar benzin yakarsa o kadarda yag yakar diye söylediler neyse kısmet oldu aldım
motor neredeyse hiç yag yakmıyor
sadece motoru zorladıgınız zaman yag yakıyor bana castrol 2 t 1 litre 200 kilometre kadar yetiyor
çok mükemmel bir motor vites kaçta olursa olsun motorun gaz yiyişini hissediyorsun
rx 115 o bir efsane
-
slm
Slm emrullah, bu makıneden yana sansım tutmadı ve sonra vaz gectım, bir kere kullandım, makına gercekten serı, Ybr 125 ten sonra yamaha R_1 alacam, Babam gel dıyor motor alma sana kız alalım bende dıyorumku dugune yapacagın masarafı, boş ver kara kız Yamaha R_1 alalım, ne halın varsa gor dıyor.
Tek yaşama hevesim YAMAHA R_1
-
antalyada güzel rx 115 ler var aslında al bi tane boşver yamaha r1 almayı hem pahalı hem vergisi yüksek hem yakıtı fazla
rx 115 alırsan evlenmek için de cebinde para kalır
-
slm
R_1 herşeye rağmen kabul ediyorum, Motosıklet 998 cc 189 Hp, gucunde bır makıne, olmazsa R_6 yı dusunuyorum,en kötüsüde bu motosıkletı alıp bındıkten sonra nasıl satacağımım bılemıyorum.
İşte ben buna evlat acısı derım
-
25 Temmuz 2013, 03:49
rx 115 döşeme arıyorum nerden bulabirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler