Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arka dişli

REKLAM ALANI
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    arakdaşlar Ramzey QM200gy motosikletim var, ön 15 arka dişlisi 56 lık arazi için ama ben genellikle şehir içinde kullanıyorum. ve vites aralıkları çok kısa kalıyor, daha düşük dişli arıyorum ama nerden bulabilirim bu motora uyabilecek dişli? zongshen arka dişlisi 44 yada 48 sanırım, o uyarmı acaba?

Yokmu bilen biri?

yokmudur bir bilen?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    uymasa bile herhangi 44 diş olan dişliyi senin eski dişline giydirebiliyorlar,iyi bir tamirci yapar orta göbeğini kesiyorlar ikisininde sonra yeni dişliyi eskinin üstüne kaynatıyorlar,ben suzukininkini öyle yaptırdım orjinali 15 idi ve 70 euro idi 15 tl ye 17 diş aldık ustam orta göbeğini çıkarıp suzukinin göbeğine kaynattı,hala kullanıyorum

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uymasa bile herhangi 44 diş olan dişliyi senin eski dişline giydirebiliyorlar,iyi bir tamirci yapar orta göbeğini kesiyorlar ikisininde sonra yeni dişliyi eskinin üstüne kaynatıyorlar,ben suzukininkini öyle yaptırdım orjinali 15 idi ve 70 euro idi 15 tl ye 17 diş aldık ustam orta göbeğini çıkarıp suzukinin göbeğine kaynattı,hala kullanıyorum
    iyide hocam çok işin ehli birini bulmak lazım sanırım? yoksa balans yapmazmı? düzgün kaynak ypaılmazsa?

doganugursen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway superlight ve keeway supershadow
    konuyu hortlatıcam ama olurmu öyle şey ya kaynakla maynakla olmaz o iş kardeş git bul bi yerden canından kıymetli değil ya? kaynağın taşıyacağı yük ortalama 1000 kg gibi bişidi sanırım sen bunu motora kaynat ve sonra yola çık? o basınç fln fln püsürü işin yüklenecek o kaynağa mantık dışı geldi bana

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler