Ya Bana Far bulmamda yardımcı olun yada bu ucubeyi alcam .
-
http://www.acerbis.com/p107_headlight/3002.html linkteki ürünü alıcam daha önce konusu gecti o zamanlar keyiften alıyorum ama en son angel takıcam diye farımın camını kırdığımdan baska bir camla idare ediyorum oda parçalı gösteryior yeterli ışığı vermedi orginalini bulamadım bulabilcek varsa çokl güzel olur veya baska önerisi olan ? (not linkteki ürünü 150 ytl ye alcam )
Reklamlar
-
linktemi far çok güzelmiş motora yakışırsa al bence
-
ben de vardı hyosunga taktım aynısından görünüş olarak 10 numara ama aydınlatma konusunda kötü eğer onu alırsan ben kendi farımı z.burnu karizmaya sattım bi fiyat al istersen ordan kaça veriyolar keşke daha önceden bu topiği açsaydın
-
aydınlatması kötümü ? aydınlatması için alıyorum zaten sen kaça sattın aynısımıydı
-
aydınlatma için xenon taktırmanızı öneririm
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
zaten ya xenon yada bunu takıp denicem ama deneme yanılmada istemiyorum + xenonların belirli bir ömrü oldugunu duydum 1500 saat gibi ?
-
güzel para verip güzel mal alırsan seni üzmez
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
HercuL adlı üyeden alıntı
zaten ya xenon yada bunu takıp denicem ama deneme yanılmada istemiyorum + xenonların belirli bir ömrü oldugunu duydum 1500 saat gibi ?
Ömürleri; dandik mal almazsan 1500 saatten çok daha fazla.
-
peki hangi marka öneriyosunuz ben hala hangisi iyi bilmiyoırumda
-
HercuL adlı üyeden alıntı
aydınlatması kötümü ? aydınlatması için alıyorum zaten sen kaça sattın aynısımıydı
evet aynısıydı.valla ben orjinal farı geri taktırdım iki tane de sinyal karşılığında takas ettim aldığım yerle ama tahmini 80 e denk gelmiştir sanırım ama gerçekten ben aydınlatmasından memnun kalmadım
bence en iisi orjinali güzelde ampül taktın mı ii bi aydınlatma olur
-
o zaman almam xenon alcaz veya benim gs 500 ün camını bulcam
-
gs 500 le hyosungların farları hemen hemen aynı sanırım sahibindende ilanlar var aslında uygun bi tane bulabilirsin
-
yok yav tek far yok camı lazim bana yani
-
Mersin İl Temsilcisi
kardeş, bugün servise sordum ancak far komple satılıyor dedi. eğer hyo gt 250 uyarsa hemen onu da sordurayım...
sordum, patron yoktu. gelince çaldıracak ben sana yazarım burdan ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Bence bu far güzel olur ama aydınlatma kapasitesi nedir ne değildir bilmiyorum..Biz endurolarda bu markayı kullanıyoruz gayet kaliteli malzeme
-
yürekçe haber bekliyorum hocam =) senin arkadasla konustum o motordan almamaya ikna ettim bakalım haber vercekti
-
walla dostum bi küçük balansıyla beraber mtec xenon al bi daha zaten ondna sonra normal bi far gözüne çok garip gelir...çok da memnun kalırsın tavsiye ederim...
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
-
Yuvarlak far kullanan bütün motorların camlarını deneme yanılma yöntemiyle araştır bence. YBR, CBF, Mondial, Hyo, hatta Çinli chopperlarınki bile uyabilir belki.
-
1500 saatte ortalama 50km/sa hızla 75.000km gidilir
-
http://trailtech.net/x2.html
Trailtech yeni bir model çıkarmış X2 diye, aydınlatmasını bayağı beğeniyorlar. Halojen lambalı ve fiyatı da 80 dolar mı ne. Kargo masrafıyla falan 150 milyonu geçer, orası ayrı. Ben far ararken piyasada olsaydı Black Mamba yerine bunu alırdım. Benimki gözüme çok hoş geliyor ama aydınlatması yetersiz. Bugün yarın dört lambası birden yanacak şekilde düzenleme yapmak niyetindeyim. Trafik muayenesinde pürüz çıkması ihtimaline karşı orijinal far da duruyor. Resmi aşağıda:
Aynı Trailtech'in aynı modelinin bir de HID'li versiyonu varmış. Fiyatı 300 dolar civarı ama geceyi gündüze çeviriyormuş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)