Hangi scooter olursa olsun, zemin şartları biraz zorlaşınca kayar. Dikkatli olunacak, başka çaresi yok. Lastiklerin farkı sürüşte çok farketmeyecektir.
Hangi scooter olursa olsun, zemin şartları biraz zorlaşınca kayar. Dikkatli olunacak, başka çaresi yok. Lastiklerin farkı sürüşte çok farketmeyecektir.
merhaba bugün mondial 150kn modelini gördük hoş duruyor bunun siyah rengi çıkacakmı??? yakıt olayı nasıldır acaba?
Ybr
10 xx xxx
ben de uğur satış sonrasına niye adam gibi destek olmuyor diyorken bu yazıyı gördüm.mondialdestek adlı üyeden alıntı
tebrikler deee, 9 sayfa sonra bitmiş galiba bu saadet
sevgili mondialdestek,
zat150 kullanıyorum, 3100km de, göstergenin mavi-yeşil ışığı bazı yanıyor bazı sönüyor kendiliğinden. Kırmızı İbre ışıklarında bir sorun yok, nedendir?
zat150 içinden çıkan alet çantasındaki anahtarlar çoğu somuna uymuyor!!!
yine zat150 için rüzgarı daha iyi kesen bir ön cam nereden nasıl bulunur?
alarm takmak garantiyi etkiler mi? yetkili servisleriniz alarm takıyor mu?
yetkili servis ilk bakımda (300-500km) herhangi bir belge vermedi bana, bu bakımın yapıldığını nasıl kanıtlarım? garanti kitabından bir sayfa kopardı aldı sadece...
standart servis prosedürü nedir? araç gelir, iş emri açılır, yapılacak iş-arıza tespit edilir-fiyat onayı alınır, iş yapılır fatura kesilir mi?
araç gelir, usta diğer araçların arasında vakit bulduğu bir ara göz ucu bakar, motor serviste yatar, 2 gün sonra oldumu geliim mi diye ararsın, oldu gel der, ne işlem yaptığını söylemez işçilik ücreti ister ... (istanbul nurtepe deki servis gibi...)
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
işini yerine getirmeyen yetkili servislerden nefret ediyorum sırf bu yüzden motorsiklet almıyorum hırsız herifler bir çok insan servisler yüzünden mağdur motordan önce servisler düzeltilmeli
Ybr
10 xx xxx
mondial destek 2 şubattan beri sitede değil. nasıl destek olacak anlamadım. biz ondan daha fazla destek olduk walla
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ya benim motorunda 125mt benzin göstergesi çalışmıyor
şamandıra takılmıştır. depoyu doldurunca tekrar çalışır. bi ara benim de olmuştu. takılıyor yani.1957chevrolet adlı üyeden alıntı
uzun süredir çalışmıyorsa gösterge kablolardan sorun olabilir.
benim sormak istediğim direksiyon farkı.bazı direksiyonlar ön tarafla bütün şekilde bazıları ise on taraftan bağımsız çıkıyorlar arasındaki fark nedir yardımcı olursanız sevinirim.
Mondial desteğe bi sorum var ama... Bu 150 KN modeli 100 km de ne kadarlık benzin harcıyor ?
Arkadaşlar;mondialdestek forumumuza girince ne dedi?
" sizlerle birlikte büyüyeceğiz" demedi mi?...
Ben birkaç ay evvel çocuğum binsin diye 1 adet 50 TT aldım.
Motorculuk konusunda epey staj yaptım...
Mondial markası bir kaç milyon satsın,eksikliklerini tamamlasın en kalitelisinden bi tane daha alacam, söz mondialdestek kardeş.....
süreyi mondial belirleyecek, yani topu ayağınıza pas atıyorum sayın MONDİAL .........
KİŞİNİN EN BÜYÜK YENİLGİSİ;
KARŞISINDAKİNİN İYİ NİYETİNE SADAKATSİZLİKTİR....[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][I][/I][/FONT][/COLOR]
yakıtın fazla olmasının başlıca nedenleri hava filtresinin temiz olmaması, bujilerin değişme zamanının gelmesi yani kurum bağlaması, bunun dışında diskin sürtmesi gibi dolaylı nedenlerde olabilir. hava filtresini temizle düzelmezse servise götür bence.
iki kişi binince sürtmesinin nedeni arka takozların sürtmesi olabilir. değiştirmek gerekir. eğer takozlardan geliyorsa gırç gırç gibi sesler gelir.
düşünce ve fikirler güzel mantıklıylmzzz adlı üyeden alıntı
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
puma007 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar mantık dışı konuşmalar yapmayalım lütfen. ne zamandır konuşuluyor. parasına göre motor.
parası olan zaten honda yamaha filan alır. para vardı da biz mi almadık.
1250 ytl ye hondanın motorunu bul almazsam ben de ylmzzz değilim.
mrb.
125 mt 6300 km.deyim şu ana kadar ufak tefek sorunlar yaşadım genelde memnunum. hatta motorumla geçen yaz edirneye bile gittim geldim bana mısın demedi şu anki problemim motorun sabahları zor çalışması ve de gaz verip ısıtmam gerekiyor yoksa devamlı stop ediyor ne yapmamı önerirsiniz ?
belli bir süreden sonra zor ısınıyor. rolantiyi biraz artır stop etmez o zaman.tarikercin adlı üyeden alıntı
ben de genel olarak memnunum. sağolsun hiç yolda bırakmadı
ama her zaman söylerim parasının motoru. 5100km deyim ben ufak tefek sorunlar çıktı bunlar da genelde malzemenin kalitesizliğinden. mondiale özgü birşey değil bu çin mallarının çoğunda var. düz yolda giderken bi sorun olmuyor. ama çukura girerseniz kaldırımlardan sert iniş yaparsanız yani motoru hor kullanırsanız elinizde kalır. ben 1 sene kullandım fiyatına göre iyiydi gezdik dolaştım.
mesela far ampülüm patladı (5ytl)
dün arka fren yayı gevşedi fren pedalı geri çekmedi (para almadı servis ama git gel sıkıntı)
yani kısacası idareten motorlar malesef. ben fazla sorun yaşamadım ama yaşayacağımı hissediyorum artık. uzun yola gidiyoruz fazla değil ama 100km gibi yollar. bence güvenli değil.
çin malı almaktaki nedenler
1 ucuzluk
2 sıfır motora binme hevesi
3 görünüşleri güzel fiyatına göre cezbedici
son olarak diyorumki. keşke herkesin maddi durumu iyi olsa da çinli motorlar almasak.
edirneye nerden gidip geldin ?tarikercin adlı üyeden alıntı
soruna gelince
soğuk havalarda yada benzinin kötü kalitede olduğunu düşündüğünüz zamanlarda ayak marşına 5 defa basınız... die bi yazı yokmu senin motorda yoksa eğer burdan okudun artık
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
2 şubattan beri destek ortalarda yok. desteği yakalarsam köstek olacam
kıskandım ya yokmu asya motordan yetkili birisi ..
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Mondial destek hattının gerçek olduğunu sanmıyorum, Uğur Mondial böyle bir hizmet verecekse bu tarzda yazım olmazdı...
Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)