Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

MONDIAL DESTEK

REKLAM ALANI
    hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    yaa arkadaslar benim kafam patladı ben mondial 150zat almanın esiğindeyim.motor kırmızı 20km de 2600 anahtar teslimi.persembe aksamı sitenizi kesif ettiğimde kafamda cuma ögle motoru almak vardı ama bu kadar sikayetten sonra bu istek
    %5 e indi sizin bu sorunlarınızı paylasmanız cok yararlı oldu benim için ikitellide ki bır abime danıştım onun motorundada kadran eksoz vidası gevsemesi gaz takılması ve arka ayak dayama yayında sorunları var. banada dediki aklında böyle süpheler varsa alma dedi en nihayettinde 3 milyarlık morotor alıyosun . cokta bisey bekleme arızalarına hazır ol dedi.inanınki mondial 150 zat ı almak cok istiyorum ama benim bütün hayatım bu motorum yolda ha şimdi kalır ha kalmaz demekle gecemez.sakın yanlış anlamayın benim amacım motoru kötülemek degil ama bu gercekleride görmezden gelemem.parayı sokakta bulmuyoruz ki pazartesi öglen yinede gidecegim bakmaya motora bana coook acil cevap verriseniz sevinirim.cevaplarınıza göre hareket edecegim. tekrar hepinize selamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı mertmertmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    mondial destek denen arkadaşın yaptığı bu terbiyesizliği mondial e mal etmemeliyiz sanırım... ama yinede bayaa bi heyecan yapmıştık mondial halkın arasına karışıyor-yardımcı oluyor-sorun çözmek istiyor falan zannetmiştikki - mondial destek adlı abi sırra kadem bastı gitti....
    eminim 1 ay soora gelir ben burdayım arkadaşlar,problemlerinizi takip ediyorum diye yalandan iki satır yazı yazar ve yine tüyer gider.... bizde aa adam gitmemiş lan diye kendimizi kandırır otururuz...

Sayın mondial yetkilileri sizlere sesleniyorum;
    yanlış strateji uyguluyorsunuz, satış sonrası hizmetinize çeki düzen vermelisiniz,burada yazılan her satır sizler için birer reklam niteliği taşır... o yüzden servislerinizle görüşün,yedek parça konusuna itina gösterin.motoru satmakla bitmez herşey,bu her maldada böyledir,motordada.

lütfen kullanıcılara kulak verin artık...

yine söylüyorum, motorumdan memnunum ama servisimden hiç memnun değilim...

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    Alıntı hakinen adlı üyeden alıntı
    yaa arkadaslar benim kafam patladı ben mondial 150zat almanın esiğindeyim.motor kırmızı 20km de 2600 anahtar teslimi.persembe aksamı sitenizi kesif ettiğimde kafamda cuma ögle motoru almak vardı ama bu kadar sikayetten sonra bu istek
    %5 e indi sizin bu sorunlarınızı paylasmanız cok yararlı oldu benim için ikitellide ki bır abime danıştım onun motorundada kadran eksoz vidası gevsemesi gaz takılması ve arka ayak dayama yayında sorunları var. banada dediki aklında böyle süpheler varsa alma dedi en nihayettinde 3 milyarlık morotor alıyosun . cokta bisey bekleme arızalarına hazır ol dedi.inanınki mondial 150 zat ı almak cok istiyorum ama benim bütün hayatım bu motorum yolda ha şimdi kalır ha kalmaz demekle gecemez.sakın yanlış anlamayın benim amacım motoru kötülemek degil ama bu gercekleride görmezden gelemem.parayı sokakta bulmuyoruz ki pazartesi öglen yinede gidecegim bakmaya motora bana coook acil cevap verriseniz sevinirim.cevaplarınıza göre hareket edecegim. tekrar hepinize selamlar
    arkadaşlar bana makina dısında kımse yardımcı olmadı benim sorum cok mu zor bana motorla ilgili acıklayıcı bilgi verirmisiniz 150 zat için
    keeway chopper 150 mı yoksa mct 250 mi jınlun 250 mi sizce onlarıda düsünüyorum bu 150 zat sorunlarından dolayı selamlar

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    mondialdestek arkadaşım ben istanbulda bir mondial bayii açmak istiyorum
    ne yapmam gerek ve ortalama ne kadar sermaye gerek?
    Yardımcı olursan sevinirim

kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    super_meke mondial ortadan kaybolalı 1 ay oldu.sorduğun sorunun cevabını mondial'den alman imkansız.
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

ilkcanercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZAT 1500
    herkese merhaba daha dün zat 150aldım çok yeniyim motor 2900 km de üç aylık ve yapmam gereken bir şey varmı bana tavsiyeleriniz olurmu

silves - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SKYGO 200
    selam arkadaşlar benim 151 rs var yeni aldım sabahları calıştırmak cok zor sizlerdede bu sorun var mı ne yapmalıyım
    servis yok birşeyi diyor cuk calıştıktan sonra cok rahat calışıyor ne yapmam gerekli

Motosikleti
    SKYGO 200
    selam arkadaşlar ben yeni mondial 151 rs aldım sabahları cok zor calışıyor ne yapmam gerekli lütfen yardım edebilirmisisniz

Motosikleti
    SKYGO 200
    selam arkadaşlar 151 rs yeni aldım sabahları birturlu calışmıyor lütfen yardım edermisiniz servis biriey yok diyor gönderiyor cunki calışınca bidahakine hemen calışıyor

puma007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 250R,Kawa er6F
    ben derim ki MONDİALMA...ARKADAŞLAR ilk gördügümde ben de mondial alma taraftarı idim fakat piyasaya balıklama atlayan bu firmanın kısa zamanda başarı göstermesi ve kaliteyi konuşturması beklenemezdi.. bence 2-3 milyara bu motorları alıp 3-4 sene eziyet çekip sonra atmaktansa 6/7 milyara kaliteli bi motor almak daha iyi sonuçta bu motorların masrafları çok daha fazla olacaktır
    bi honda yada suzuki almak daha garantili derim..
    motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..

motomonster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    gülüyorum arkadaşlar

poseidon_20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mt 125
    silves motorunu servise götür hava ayarına baktır yakıt yeterli gelmiyo olabilir

arkadaşlar bende mt 125 var ama sorunum yok zamanında bakımlarını yaptırıyorum servisimde çok iyi benim le ilgileniyolar denizli'de huzur motor servisim ben çok memnunum bazen ufak tefek sorunlar olabilir bunlarda olacak normalin yarı fiyatına motor alacaksın hiç sorun OLMAYACAK varsa ole bi alet ben 10 tane alayım
    0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta

BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    keeway 250 lik de var özellikle landcruiser cok sık bir de supershadow war

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı puma007 adlı üyeden alıntı
    ben derim ki MONDİALMA...ARKADAŞLAR ilk gördügümde ben de mondial alma taraftarı idim fakat piyasaya balıklama atlayan bu firmanın kısa zamanda başarı göstermesi ve kaliteyi konuşturması beklenemezdi.. bence 2-3 milyara bu motorları alıp 3-4 sene eziyet çekip sonra atmaktansa 6/7 milyara kaliteli bi motor almak daha iyi sonuçta bu motorların masrafları çok daha fazla olacaktır
    bi honda yada suzuki almak daha garantili derim..
    yav 6-7 milyarımız olsa gider suzuki alırız. ayrıca benim motorun fiyatı 1249 ytl
    söyler misin bu fiyata suzukinin hangi modelini alalım
    yaşasın mondial

konuya gelecek olursam benim debriyajımın değişmesi lazım parça fiyatı 40 civarı mı ne bilgi verir misiniz? motorum 110ft
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

selam arkadaşlar yeni olduğum hemen anlaşılıyor
    Ben 600cc ve üzeri demonte vaziyette motosiklet arıyorum faturalı tabi yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...)

BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu adam nerelerde yawww

motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    Arkadaşlar çoğu motosiklet (özellikle az yakanlar)yazın farklı,kışın farklı ayar edilmek ister.Bu gayet normal bir işlemdir.Alın bir tornavida hava ayarını kendiniz yapın.Motoru çalıştırdıktan sonra ayarı kısarken rolanti düşmek üzere iken bırakın olay büyük ihtimalle biter.Gerekirse biraz rolantiyi ayarından yükseltip hava ayarını biraz daha kısın.gün içinde yaptığınız ayarı her günün sabahında deneyin yılmadan.Servisten daha iyisini ancak kendiniz yapabilirsiniz deneme yanılma ile.Servis her gün deneme imkanı bulamaz.Sabahları denemek sizin elinizde.Yani bugün yaptığınız ayarı ancak soğuk bir gecenin sabahında test edebilirsiniz.Bu da servislerde randumanlı olmuyor tabii.
    Bu şekilde de hallolmazsa başka ayarlar da var (şamandıra seviye ayarı,kova iğne ayarı)ama anlamayan beceremez.Hava filitresi hortumu yırtık vs de olmamalı,içinde uygun filitre olmalı,buji de önemli,akü de yeterince şarjlı olmalı güçlü çevirmeli.
    gaza gelme;kaza gelmesin

ghost_racer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal
    arkadasım ben samsunda yasıyorum ve bir gurubumuz var genellikle mondıal marka motorumuz var bende 2 tane var 110 ft ve 125 kt arkadsım bizim sorunumuz servisimizle ilgili afedersin motorları bize satana kadar ilgi güzeldi ama aldıktan sonra ilgilenmemeye basladılar 1 kezde bayi ve servisten kovuldum simdi tüketici koruma dernegine basvurmaya hazırlanıyorum ve hakkımı araya cagım bir sservis ustası sigortaya tel baglamanın sakıncaları nedir birde flasörde lastik takoz koruması yokmu veya takmıyorlarmı flasör değiştiriyorum 1 saat sonra yine bozuluyor anlam veremiyorum motorumdan ses var farklı bir ses aynı motordan arkadsımdada var onunkinde ses yok benim motordan ses geliyor
    servisteki arkads ın
    savunması ise ben ses alamıyorum baska aynı dediğin motoru getir deneyelim yani servis sistemine bak yaa
    yok böle bişee
    sacmalık biz güvendik ugur a.şirketi var diye arkasında ama bosaymıs ve bundan kimseye tavsiye etmeyecegim elektronijk aksamında sorun var bu motorların cogunda motoru güclü ama neyse nazilli fabrikasının numarasını ve oradaki bu şikayet konularıyla ilgili arkadsın isminide veriyoprum arkadsslera bunumaradan şikayetlerinizi bildire bilirsiniz bir daha aynı hataya düşmeyin ben sahsen kampanya baslattım karalama kampanyası ne zaman iyi bir servis hizmeti verirseniz bu kampanyada bitecektir belki susuyoruz ama yok artık bir en kısası tükodere basvurunuz
    arkadsın ismi suat vardar tel:0256,331,73,33 nolu telefondan ulasabilirsiniz aydın nazilli
    osman

ghost_racer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal
    arkadslar bunlar kacıyorlar hep fos cıktı bunlarda markadan vazgecmeyin arkadslar yamaha honda bir numara yaa ben numarayı verdim şikayetlerinizi bildirebilirsiniz yetkili kişidir yukarıda
    osman

TheRockula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MT 2
    ben onu bunu bilmemde gönül rahatlıyla binemedim ben 125 MT'ye paso sorun yeni çıktı servisten altından ayak bölümüden küş sesi gibi gıcırtılar geliyor. şimdiye kadar astar yüzünü geçti desem yeridir. Bunun yanında benim asıl sorum lastikler bayya dandik çok kayıyorlar altarnetif olarak bi lastik markası modeli w.s. bi şeyi warmı?
    [url]www.TheRockula.Com[/url]

6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler