titremenin genel bir sorun olduğunu çok açık bir şekilde görmekte olduğumuza göre bize sebeplerini ve nasıl çözümlerini anlatır mısın? daha önce anlattığım soruna da bir cevap alamadım...(sf7 de)
titremenin genel bir sorun olduğunu çok açık bir şekilde görmekte olduğumuza göre bize sebeplerini ve nasıl çözümlerini anlatır mısın? daha önce anlattığım soruna da bir cevap alamadım...(sf7 de)
evet arkadaşlar bu gün motorlandım sayılır. artık benimde bi 125 kt m var.
yarın teslim alacam. 125 kat kullanıcılarından tecrübelerini bekliyorum.
mondialdestek,küçükyalı servisten bahsediyorum ,serviste usta ilgili fakat imkanlar bu şeklinde bir görüntü var.Belkide servislerede mondialdestek tarzı bir ilkyardım gerekebilir.Ayrıca sorunlara kararlı yaklaşımınızdan dolayı tebrik ederim
NOPAINNOGAIN
KAWASAKİZ750
Merhaba Hocam.Mct 250 var bende ve motoru yeterince ısıtmama ve rolanti (gaz mı demeli yoksa) ayarını da tam ayarlamama ragmen motor trafkte yavaşlayıp da debriyaja basınca stop ediyor .Sence(bu konuda fikri olan tüm arkadaşların cevaplarını bekliyorum) neden ne olabilir
marcos aynı oaly bende de var. özellikle soğuk motoru çalıştırdıktan sonra oluyor değil mi? bujilerden olabilir denmişti bana...
-o-o-o-Altissima quaeque flumina minimo sono labi-o-o-o-
------------------
35 AT 1180 B rh(+)
Benim de ZAT ın gösterge panelinin ışıkları bayağı zamandır gidip geliyordu ama 1 aydır tamemen gitti. Bu sorun garanti den mi değişecek?
hocam benim sorun motorun alt iki borusundan devamlı benzin gelmesi servise gitti bi hafta yattı sorun halloldu dendi ama hala aynı devam ediyo sadece gelen benzin miktarı biraz duşmuş bu konuda yapılması gereken nedir?
ayrıca sole bişey soracam burdaki cogu arkadaş motorlarının 120 130 yaptıgını ve km de 90 bin lira yaktıgını soluyor ben en sakin kullanımımda (extra sakin ole deyim) 120 bin liraya kadar dusebildim normalde 135 140 civarı yakıyo buna ragmen duz yolda 100 u daha gecemedim sorun mu var yoksa normali bumu sorularıma cevap verirseniz sevinirim
artı kışın motoru dukkana cekecem yapmam gerekenleri solermisiniz
marcos olay devamlımı oluyo mesela motoru calıştırdın bi 10 km gittin hala gaz kesince motor stop ediyosa rolanti ayarını biraz yukselt bakalım ben ole yapıyorum ilk kalkışta rolanti anahtarını az ceviriyorum sonra duzelince geri eski haline ceviriyorum ama motor ısındıktan sonra devamlı olarak bole problem yaşıyosan o kunuda bi bilgim yokmarcos adlı üyeden alıntı
ayrıca gene bi sorum olacak 250 mct ye alarm takılırsa alarm kaynaklı olmayan bi garanti durumunda garantimiz bitmeyecek deilmi yoksa bu sadece o motor için mi gecerliş gerci benim servis benzin arızası olsa bile bunun sebebi alarmdır der buyuk olasılıkla
Ben bu sayfaları forumda aramayla niye bulamıyom? Geçmişe dönüp oradaki linkle geri gelebiliyom. Ne iş yav?
nerde bu adam yaws
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
o da mazide kaldı sanırım.
gaza gelme;kaza gelmesin
aynen asya sayfasında olduğu gibi mondialdestek'de kayboldu ortadan
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
mondialdestek nerdeeeeeeeeeeeeee
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
merhaba arkadaşlar araştırdım ve mandial 150 zat almak istiyorum buna ne dersiniz ilkdefa motor alıcam ve yanlış yapmak istemiyorum,işibilen arkadaşlar bana fikir verin lütfen
mct250 kulanıyorum bazı vidalarda(4adet) paslanma oldu bi zararı varmıdır? bu paslanmaları nasıl önleyebilirim? zannedersem antipas kullanmam gerekiyor, paslanan vidaların pasını nasıl giderecem...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
İYİ AKŞAMLAR;
İYİ BİR DÜŞÜNCE AMA SONU GELMEZ İNŞALLAH
BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM
KOCAELİ DEYİM
KT125 İÇİN 3.5AYDIR KM SAATİ BEKLİYORUM...
BİR SÜRÜ YEDEK PARÇA SİPARİŞ FAXI ÇEKİLDİ EN SON 1 HAFTA ÖNCE "DEVİR" SAATİ GELDİ.
SERVİS ÖZEN MOTOSİKLET-ERTAN SARI
TÜM YEDEK PARÇA İLE İLGİLİ HERKESLE KONUŞTUM TIK YOK.
AYRICA MEHMET ADLI KİŞİYLEDE!!!
HEP GÖRŞELİM BİZ SİZİ ARIYACAĞIZ 15 DK SONRA VEYA YARIN.
1 HAFTADA ÖYLE GEÇTİ...
BU KADAR SORUMSUZLUK BÖYLE BİR FİRMAYA YAKIŞMIYOR!!!
BEN GİDİP "KANUNİ" DEN YEDEK PARÇA DİLENECEKSEM !!!LANET OLSUN!!!
SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ.MOTORU SATIYORKEN İYİ HİZMETE GELİNCE BOŞ
SİZDEN YANIT BEKLİYİMMİ YOKSA SİZDE Mİ KAYIPLARA KARIŞACAKSINIZ???
BUNU HERKES DUYSUN İSTİYORUM BENİM GİBİ MONDİAL SAHİBİ OLANLAR VE OLMAK ÜZERE OLANLAR...YAZIK DİYORUM BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM!!!
ilkan TEK
ilkantek@hotmail.com
» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
» Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
» Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
MRH SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM
ben yeni bir 110 ft aldım motor konusunda acemiyim.
motorda bir sorun var 4 kere buji değiştirdim 3. kez buji değiştirdiyimde servis bana çalıştırırken gaz verme senden kaynaklanıyor dedi söz bir servisten olunca doğrudur dedik ama 1,5 hafta sonra tekrar buji yandı bende tamirciye gittim tamircide bana alakası yok motorda zengin karışım var dedi senden kaynaklanmıyor dedi neyse fazla uzattık bana sağlıklı bir bilgi verirseniz sevinirim birde motorun dış aksamı çok ilginç yapılmış şu an üç yerden çatlak ve kırıklarım var genellikle vida yerlerinden oluyor daha 1,5 aylık motor anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim.
arkadaşım o servise ilk gittiğimde 500km bakımı 30kağıt istediler bende kıllandım gittim yağımı kendim aldım koy dedim bu marka olmaz dedi, tamam ozaman gidip istediğiniz marka yağı getirecem siz koyacaksınız dedim koymayız dediler, onların yanında izmiri merkezi aradım gerçi tam yetkili birine ulaşamadım ama merkezi aradığımı görünce haa 500müydü biz 2500km bakımı sandık dediler 20kağıta kendi yağlarını koydular, bende aldığım yağı aldığım yere geri verip paramı aldım...mertmertmert adlı üyeden alıntı
sonra 2500km bakımındada 30kağıt verdim çaresiz ama 5000 bakımına oraya değil başka servise gidecem galiba...
sonuçta nereye şikayet edersen et bu işler zorla olmaz adama motoru teslim ediyoruz motorada canımızı teslim ediyoruz, şikayetle olmaz bu işler en iyisi sende benim gibi biraz daha uzak ama kazıklanmayacağın bi servise git hem gezmiş olursun...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Güncelleyelim..Belki görür ilgilisi
gaza gelme;kaza gelmesin
Merhaba,
Bende bir ZAT 150 aldım ve servislerden aldığım hizmetten memnun kalmadığım için artık kendimi yanlız hissetmeye mondial aldığıma pişman olmaya başlamıştım. Çünkü bir motorun perormansından çok çok çok daha önemlisi servis kalitesi ve destektir.
Bu desteğiniz çok hoşuma gitti. Umarım sürekli olur.
Benim sorunum. Yoğun trafikte durkalklar sırasında kalkışlarda motorum aşırı titreme yapıyor. (Kendimi rodeocu gibi hissetmeme sebep olacak kadar çok titriyor) Bunu servise söyledim şanzımanı açtılar temizlediler taktılar ama düzelmedi.Lütfen bu sorunuma bir çare bulurmusunuz. Ne yapabilirim?
Mehmet
125 KT den çok memnunum eşimle birlikte her hafta sonu foça yapıyoruz ayrıca işime gidip geliyorum (Bostanlı-Alsancak) Bir tek sıkıntım var 5, viteste dahi titremesi servisimle görüştüm dişliyi değiştirdikten sonra sorun kalkıyormuş bu konu hakkında bilgisi olan veya başka bir önerisi ve bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirsin. Ayrıca toplanıp gezi yapabiliriz. Herkese şimdiden teşekkürler. Murat.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)