motorum 16000 de . daha karbüratörü açılıp temizlenmedi . Bir kaç kişi kafayı mı yedin temizlettir onu dediler de . Karbüratör temizlik istiyorsa belirtileri nelerdir
motorum 16000 de . daha karbüratörü açılıp temizlenmedi . Bir kaç kişi kafayı mı yedin temizlettir onu dediler de . Karbüratör temizlik istiyorsa belirtileri nelerdir
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Eray ,motor öksürme yapar, devirlenirken kesiklik olur. Relanti düzensizleşir. Bir de çekişten düşer
tamam abi vakit gelmiş ozaman , diğer arkadaşların da görüşlerini alalım
arkadaşım temizlik işi o kadar zor değil zaten,
ben sıkıldıkça temızlerım,
neredeyse her 2,3 haftada bir yani
sende denemelısın,
zaten göreceksin ne kadar pislenmiş oldugunuda.
bir dahaki sefer temizlerken resimleri ile anlatırım,,,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
yahu bu camurlu belediye suyumu arkadaslar yapmayin Allah askina karburator bu benzini nereden aliyonuyz acaba?dere filanmi var hani oradan suzmeden toprakla karisik falan yane?ben hic temizletmedim ve benzinde gayet temiz....sorunda yok ucucu olan bir madde neden tortulansinki bunu anlatsin biri bana beni kandirabilirse neden surekli temisliyonuz karburatorunuzu?Gereksiz bence
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
bir arkadaşın ybr manisa da kol çıkarmıştı . Motorcu pis karbüratöre atmış suçu da , kol aşırı yüklenmekten çıkar ama :S:S:S
valla gökhan abi , benim hayaller suya düştü abim bankaya girdi , iş başa düştü
BAKALIM yaa depoyu doldurup , scout katkısı atıp deneyeceğim birde
Sakın onu atmaO madde depoda ne var ne yok pası söküp filtrenin içine gidiyor.En iyisi biraz benzin çek depodan sonra küçük boya fırçası ile temizle içine hava tabancasıyla hava tut
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
bende seyhan 150 c var 53.000 km oldu daha açıpta temizleme ihityacı hissetmedim.Garip bir durum değil sanırm..
Motorda gayet iyi gidiyor hani öksürme falan yok.
arkadaşlar herşey benzınden gelmez,
kaldıki depo kapağınızın contası aşınmış ise ve yağmur altında dolaşmaktan veya motoru yağmur altında bırakmaktan depoya su karışabılır,
bu sebepten dolayı karburatorde problem olusabılır,
bu arada ben herzaman ıhtıyac oldugundan temızleyen bırı degılım,
eğer motorda canımı sıkan ve benım ıcın sorun gıbı görunen bır durum oldugu zaman,
bir pazar gunu cekerım motoru camımın altına,
komple dağıtırım,
3,4 saat ugrasırım,
silerım yaglarım,yıkarım gevşeyen yerleri sıkarım, parlatırım ve son kontrollerıde yaptıktan sonra toplarım,
severım motorumla oynaşmayı
bu sebepten dolayıdır karbüratörle uğraşmam,
kaldıki ben karbüratörü zırt pırt söküp takın demiyorum,
eğer temizlenmesi gerekiyor ise neden bıldıgın şey için ücret odeyesınkı mantıgı ile söylüyorum,
Onun dışında ne bir çıkarım var,
nede getır bana şu kadar para ver temizlerim diyorum,
sadece dediğim,
Nice Saf Ustalar Var Ve İşlerini Adam Akıllı Yapmadıkları Halde Onlardan İşçilik Beklıyoruz...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Yaz kış üstünde ulaşım için kullanınca sayaç durmada dönüyor.. teşekkür ederim tebriğin için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)