Yeni Akü kullanımı hakkında...
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar,
Motoruma Pazartesi günü yeni akü taktırdım. Akünün elektrolit sıvısını aküye montaj sırasında doldurdular.
İşim bittikten sonra eve geldim (yaklaşık 1km lik bir mesafe). O günden beri motoru çalıştırmıyorum. Sorum şu:
Akü ilk takıldığında %100 şarjlı durumda mıdır? Eğer değil ise, 1 kmlik mesafede akü tam şarj olamaz ve bu durumda bugün (2 gün sonra) ben marşa bastığımda motorum çalışır mı?
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
[B][I][U][COLOR="Red"]Canan Taş[/COLOR][/U][/I][/B]
Reklamlar
-
merhaba ;
marş basıyordamı çalışmıyor yoksa hiçmi tepki yok ikincisiyse sigorta patlamış olabilir onu kontrol edin derim...
-
Henüz çalıştırmadım, işten çıktıktan sonra deneyeceğim. Ama aklıma takıldı bu soru.
[B][COLOR="Navy"]Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır... Bertrand Russel[/COLOR][/B]
-
Akü suyunu koyduktan sonra en az bir gün beklesin ondan sonra tak full dolu olarak sana dönecek
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Yani bu durumda benim motor bugün akşam çalışmayacak
-
-
Koyduktan 10 dk sonrada çalsır ama ömrü az olur sen koy akü bir emsin suyuu tam ondan sonra gider
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
bir ay önce arabama aldım suyunu koyup taktılar araca eve geldim ( 10 km ) yirmi gün kadar kullanmadım sonra bi problem yapmadan marş bastı
motosikletimdede aynı şekilde iki yıl oldu hala canavar maşallah
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
Akü Teta marka.
Akşam deneyeceğim, sonucu da burada paylaşırım arkadaşlar.
-
ben geçen jel akü aldım çok güzel iyi sorun yok motora bi taktım lan marş çok yavaş dönüyo sonra aküyü elektirikçiye götürdüm makine ile ölçtü sağlam akü dedi sonra adama dedim neden bu basmıyo dedi bana büyük ihtimal sigorta geçirmiyo dedi bu bikaç deha daha başıma gelmişti sonra cam sigorta idi motor kestim attım cam sigortayı ayaklı sigorta taktım motor şiödi canavar gibi geçen 10 gün çalışmadı bi açtım kontağı bastım marşa mis gibi
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Sorunun cevabı evet aku suyu dolduruldugunda %80 tam doluluk oranına sahıbtır.Aku suyu doldurulduktan sonra en az 30 dk şarj aletıne baglı kalması (mumkunse bu sure 1 saat olursa daha verımlı olur) gerekmektedır.Eve gıdene kadar degıl 1 km 500 metrede gıtsen kısmen bır sarj eder kendını ama bu arada farların acıksa bu sarjın etkısıde daha kısa olucaktır.Aksam calışırmı sorusuna gelınce kalıtelı bıe aku ıse çalışır ama marka ıtıbarıyle sanırım çin malı (kotuledıgımı dusunme markası Teta demıssın bılındık bır marka degıl)) bır aku o yuzden bıraz zorluyabılır marşı eger ayak marşın varsa ayakla çalıştır bırak 30 dk kadar oldugu yerde rolantıde çalışsın motor ve aku kendını toplasın sonrasında sorunsuz kullanırsın.Kolay gelsın...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
umarım çalışmıştır
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
akü alındığı zaman ilk olarak sıvısı içine doldurulur, bunun için sıvının içinde bulunduğu kap delinmez 20 dakika kadar bi süre beklenir ve kendisinin dolması sağlanır.. dolum tamamlandıktan sonra parmağınızla tabiri caizse tıklatarak suyun içinde kalan balıncuklardan kurtulmanız gerek.
bu işlemide tamamladıktan sonra yarım saat kadar o şekilde aküyü bekleticeksiniz
ondan sonra akü şark aletine takıılıcak. aletin gücüne kaliteisine göre3-5 saat şarjda kalmalı..
soora takıp güvenle kullanabilirsiniz.
-
Ya Sımdı Sıfır Akulerın Bazıları Fırmadan Dolu Gelıyor Bazıları Suları Bıle Olmadan Gelıyo Eyer Sulu Aku Aldıydan .tabı Suları Bıle Olsada Az Bı Sekılde 2 Saaatlık Sarj Daha Uzun Omurlu Yapar Motorun Akusunu
Rüzğarı_hissSet
-
Günaydın Arkadaşlar,
Akşam iş çıkışı marşa bastım ve motor ilk seferde çalıştı. Bİr problem çıkarmadı yani. Bu konuyu da tecrübe ederek hep beraber öğrenmiş olduk
Herkese teşekkürler...
-
gözün aydın
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
e hadi gözün aydın olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)