emrah bu videoda exup açıyomu?
emrah bu videoda exup açıyomu?
GKN MOTORS
ok, bende dedim bu ne
ben sinyale bağlamıştom en son, sola sinyal verince uçuyodu makina
GKN MOTORS
Parçalar ne ? Egzosla dişli zincir lazımdı ona..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
iyicene çözdünüz işi ya..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ya küfür etmeyinde benim motorada yapsak olmazmı
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
selam arkadaslar bana kendısı yada parçaları lazım yardımcı olursanız sevınırım
ben bu exup işini bayadır araştırıyorum ama hala daha anlayamadım ne akdar perfomce veriyor hangi motorlara yapılıyo ne kadar mal oluyo falan misal bnm uag ye böle bişi yapmak mümkün değildir sanırım çünkü egzos girmiş işin içine açıp kapanıyo falan
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Arkadaşlar elimde exup beyin var.Yurtdışından getirtmiştim fakat kullanmak nasip olmadı.Kenarda duruyor ihtiyaç fazlası.Almak isteyen olursa uygun fiyata verebilirim...
selam mehmetcalli35 uygun bir fiyata ne kadara verırsın bıde bır kac parcada lazım elınde mevcut ıse ozel mesajdan telı atabılırsen ararım
Telefon numaramla msn adresimi özelden yolladım.İrtibata geçersen yardımcı olabilirim.
bu işte bi terslik yokmu arkadaşlar yada benmi yalnıs yorumluyorum sonusta bu exup denen sistem sadece agzos cıkan havanın daha rahat dışarıya atılmasını saglıyo.ve artı bi hız vermiyor.sadece misal 100 km/h hıza daha cabuk cıkmasını saglıyo. ve düşük devirlerde benzin sarfiyatını düşürüyo dorumudur? 4 zamanlı motorlarda pek işe yaramaz bu sistem sanırım ancak yüksek cc makinalarda fakat 2 zamanlı makinalarda aşırı işe yarıyor sanırım cunku 2 zamnlıda ne kadar rahat cıkıs okadar güç gb bişi oluyo yalnısım varsa düzeltin 11 bg 4 zamanlı bi motora bu sistemi uygulamanın tek avantajı ivmelenmeyi arttırmak değilmi? yada ne gb avantaj ve dez avantajı olur ayriyetten egzos amnifoltunu genişletmekmi gerekiyor?
sanırım turbo ile exup u karıştırıyorsun burdaki amaç egzoz portunu genişletip yanmayı öne almak
ama iyi okursan demek istediğimi anlarsın açıkca asıl sorduklarımı şöyle sıralayabiliriz.
1. exup egzos dan cıkan gazın daha rahat atılmasınımı saglıyor.
2. son hızı 100 km/h olan motor 100 km/h ye 10 sn yede cıkıyorsa exup ile 8sn yedemi cıkar yoksa son hızını 110 km/h ye mi cıkarır.
3. 2 zamanlı 125 motorda exup 5 bg güç üretiyorsa bunu nasıl üretiyor.yanmayı kuvvetlendirmiyor sadece cıkısı rahatlatıyor.ve 125cc 4 zamanlıda kaç bg üretilir.
4. 4 zamanlı motorda avantaj ve dezavantajları nelerdir?
5. exup egzos manifolt unamı takılıyor yoksa başka bi mekanizmamı var varsa nasıl birşey ne takılıyor ne gb değişiklikler yapılıyor.
6. benzin sarfiyatını düşürmek için katalizör var katalizör iptalmi edilip takılıyor yoksa sistemde değişiklik yapmadanmı?
7. exup yanmayı kolaylastırmıyor ise sadece egzos cıkısını rahatlatıyorsa bu mantıkla egzos manifoltunu genişletmek daha mantıklı değilmi?(yüksek devirler için)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)