Acil durumlarda bulunduğunuz yeri belirleme
Reklamlar
-
Evet ARkadaşlar Özellikle Merhum Muhsin YAZICIOĞLU ve Beraberindekilerin geçirdikleri helikopter kazasından sonra Çok konuşuldu bu olay.. EĞer NErede Olduğumuzu bilmiyorsak ve yardıma ihtiyacımız varsa;Yerimizi nasıl Belirteceğiz ?
İşte Böyle ;
CEP TELEFONUNUZUN MESAJ BÖLÜMÜNE GİRİP NEREDEYİM YAZIN 7777 YE GÖNDERİN BULUNDUĞUNUZ KOORDİNATİ VE NERELERE YAKIN OLDUGUNUZU TÜM BİLGİLERİ İLE VERİYOR... üSTÜNE ÜSTLÜK BEDAVA..
Not;Konuyu GÜncel tutarsanız bu Önemli bilgiden herkesin haberi olur... İnşallah HİÇ birimizin buna ihtiyacı olmaz ama Aksaklıklar işte... Ne zaman ne olacağı belli olmaz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Reklamlar
-
bir sorum olucak.
bu uygulamayı bütüm gsm kuruluşları destekliyo mu?
-
Aykut009 adlı üyeden alıntı
bir sorum olucak.
bu uygulamayı bütüm gsm kuruluşları destekliyo mu?
EVet Destekliyor ... ÜCretsiz.. İSterseniz DEneyin ARkadaşlar ..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
-
çok iyiydi.paylaşım için tşk.
Orgazma Dudak Büktürür
-
avea'yı desteklemiyor. sadece turkcell. denedim geçen gün
-
bu bilgi için çok teşekkür ediyorum.
gerçekten hayat kurtarcak bir bilgi
tekrardan teşekkürler
-
ONUR SUAL... SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ KARDEŞİM!!!
"ONUR"umuzu KAYBETMEYELİM..
-
teşekkürler paylaşım için ama bende şimdi denedim avea desteklemiyo maalesef..
-
turkcell in hizmeti bu yakınınızdaki bilindik ne varsa okul market vs. hepsini bir bir açıklıyo gelen mesajda... üstünkörü bi cevap gelmiyor yani bulundugunuz yer ile ilgili
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
turkcell in hizmeti bu yakınınızdaki bilindik ne varsa okul market vs. hepsini bir bir açıklıyo gelen mesajda... üstünkörü bi cevap gelmiyor yani bulundugunuz yer ile ilgili
Aynen ÖYle ..
Bu arada Avea nın desteklemediğini bilmiyordum yazık olmuşş. Turkcell e geçin sizde olmassa
-
Turkcell de test ettim.Doğrudur.Bütün koordinatları yakındaki yerleri belirten bir mesaj geliyo.Boşu boşuna gitti Muhsin Yazıcıoğlu.Bir mesajla 2-3 satte kurtarılacaklarmış.
-
kingman30 adlı üyeden alıntı
Turkcell de test ettim.Doğrudur.Bütün koordinatları yakındaki yerleri belirten bir mesaj geliyo.Boşu boşuna gitti Muhsin Yazıcıoğlu.Bir mesajla 2-3 satte kurtarılacaklarmış.
muhsin yazıcıoglunun yaşadıgı kazada turkcell zaten bulundugu yeri net bir şkilde bildirmiş... ancak turkcell sarıyer dediyse onlar beşiktaşta aramış (benzetme ne kadar dogru oldu bilmiyorum) böyle bir durum söz konusu haberlerden duydugum kadarıyla
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
İyi kaybolmak problem değil ozaman rahat rahat kaybolalım.
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
muhsin yazıcıoglunun yaşadıgı kazada turkcell zaten bulundugu yeri net bir şkilde bildirmiş... ancak turkcell sarıyer dediyse onlar beşiktaşta aramış (benzetme ne kadar dogru oldu bilmiyorum) böyle bir durum söz konusu haberlerden duydugum kadarıyla
Benim bildiğim de turkcell değil , köylüler göstermiş helikopter düşse düşse buraya düşer diye.Ancak bizimkiler başka yerde aramış.Sonra da helikopteri bulan köylüler olunca devleti küçük düşürmüşler.Basına yaptıkları açıklamalardan dolayı devleti aciz göstermekten haklarında suç duyurusu yapılmış.Böyle bir haber duydum.İnşallah doğru değildir.Çünkü bu durum devleti acizlikten daha beter acizliğe düşürmüş demektir.Allah akıl fikir versin devletimize (Pardon halkımıza.Çünkü onları başımıza getiren halkımız)
-
adamlar bunu bilse demek ki ölmüyücekler ama ecel işte hem sonra insanın nerden haklına gelcek ki ya
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
bıraz once enedım gercekten cok faydalı bı bılgı tesekkurler
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
Avea'nın desteklememesine çok üzüldüm ancak merhum Muhsin Yazıcıoğlunun otopsisinde kazada meydana gelen ağır iç organ hasarından dolayı yarım saat ile bir saat arasında vefat ettiği belirtilmiş. Tabiki bende duyduğumu söyledim
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
-
Süper Moderatör (BBRR)
Başlığı faydalı olabilmesi için değiştirdim .. bu gibi konuları açarken içeriği konu başlığında mutlaka özetleyin .. yoksa ilerde arama yapmak için kullanılan kelimeler bu başlığa ulaşmamızı sağlamaz
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
kingman30 adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim de turkcell değil , köylüler göstermiş helikopter düşse düşse buraya düşer diye.Ancak bizimkiler başka yerde aramış.Sonra da helikopteri bulan köylüler olunca devleti küçük düşürmüşler.Basına yaptıkları açıklamalardan dolayı devleti aciz göstermekten haklarında suç duyurusu yapılmış.Böyle bir haber duydum.İnşallah doğru değildir.Çünkü bu durum devleti acizlikten daha beter acizliğe düşürmüş demektir.Allah akıl fikir versin devletimize (Pardon halkımıza.Çünkü onları başımıza getiren halkımız)
ben bu şekilde duymadım haberi onn içi yorum yapamam ama inşallah yalnış bir haberdir bu
[/B]
-
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler