Bu olay cok karısık gercekten ; Suikast da deniliyor ama olan oldu artık ; Konusmalar cok yersiz oLur...
Bu bilgi gercekten cok cok faydalı ; teşekkürler
Bu olay cok karısık gercekten ; Suikast da deniliyor ama olan oldu artık ; Konusmalar cok yersiz oLur...
Bu bilgi gercekten cok cok faydalı ; teşekkürler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bilgi güzel teşekkür ederim denedim çok detaylı verdi cevapta
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bende test ettim şehir merkezinde dogru noktayı verdi ama önemli olan şehir dışında dağda ovada vermesi şehir içinde zaten bi risk yok ama olurda şehir dışında bi tarlaya dereye uçarsak yardım isterken dogru noktayı vermesi hayatımızı kurtarır.
İki kişinin bindiği motor değildir.
telsimde desteklemiyor
tr celll krdesımın telefonundan attım o na cvp geldi.
vodofone a mesaj bile iletilmiyor :S
kör ölünce badem gözlü olurmuşş..ben gönderdim bügün itibari ile yaklaşık aradan 5 gün geçti msj hala gelmedi.....
er6 demek hayat demek!..
banada gönderdikten 4-5 saat sonra msj geldi
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
Teknik olarak sadece 1 baz istasyonuyla yer / koordinat belirleme isabetli olarak yapılamayabilir. Şehir içinde birçok baz istasyonundan veri alacağınız için koordinatlarınızı az bir sapmayla elde etmeniz mümkün olabilir. Ancak bu, dağın başında da aynı isabetle yerinizin tespit edilebileceği anlamına gelmez. GPS'le konum belirlemede de belirli sayıda uydu ( en az 4) ufkun üzerinde olmalı, aynı zamanda gökyüzünde belirli bir açıdan daha yüksekte olmalıdır. Yani en az 4 uydudan veri alabiliyor olmanız lazım.
Bahsi geçen helikopter kazasında konum belirleme yukarda bahsettiğime benzer teknik imkansızlıklardan ötürü mümkün olmamış olabilir. Aynı şekilde dağın başına çıktığınızda konumunuzu belirlemeniz mümkün olmayabilir.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kesinlikle çok gerekli bir bilgi
denedim hemen cevabı geldi
diğer operatörlerde yapsa bu uygulamayı çok iyi olur
güzel bir uygulama bencede
:cherry: :cherry: :cherry:
bence bu uygulama gelişim sürücü kursundan ibrahim'i yakından ilgilendiriyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
vodafone'dan denedim.msj iletildi , 3 kontor gitti sonuç= Cevap Yok
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
banada turkcelden msj gelmıstı neredeyım cart curt ama 4kntr yazıodu :D
Arkadaşlar bendende bir bilgi Stoneofdeath'ın dediği doğru bu uygulama 2 sms /4 kontör ücretli bir uygulamadır ama kontörünüz bitmiş olsa bile koordinatlar size iletilecektir ilk kontör yüklemenizdede 2 sms /4 kontörlük ücret hattınızdan tahsil edilecektir.
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
bügün itibarı ile 6 gün oldu msj gelmedi...harita pusula taşı..kordinatları kendin belirle daha kolay
er6 demek hayat demek!..
avea da yok
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
vodafoende iletilmedi biLe.
MuraD THSDLN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)