angel eye nin yapımının bu kadar basit olduğunu bilmiyordum çok basit herkesin yapabileceği birşey ama adamın o kullandığı şeffaf boru gibi olan şey nedir onu bulamadım
oto modifiye forumlarindan birinde vardi gormusdum bu malzeme yerine arkadasin biri jaluzi perdenin ayar kollarindan yapmisdi ayni yontemle onlarda ayni malzemeymis saniyorum ama ben onun forumda yazdigini yazdim yapacaksan bence sende o forumu arastir ben bundan bir bucuk yil kadar once okumusdum o yaziyi
Jaluzi çubuklarının genelde içi boş olduğundan ışık iletiminde zayıf kalıyor.
Bende zamanında bunu yapmak için aramıştım.Zeytinburnunda girmediğim perdeci kalmadı jaluzi çubuğu için.Ama hepsinin içi boş(boru gibi).Bauhaustada yok.İçi dolu akrilik çubuk kullanın.Plaksiglass işi yapan yerlerden temin edebilirsiniz(Karaköy perşembe pazarında bulunabiliyor).Led için de yüksek lümenli superflux ledi tercih edin
paylaşım için sağolda bi angel halka için bu kadar uğraşılırmı bide kese kese en sonnunda siyah bantla angel halkanın yarısı yok onu anlayamadım bari 8 tane halka yapsana üstüste koysa belki bişeye benzermiş