Bu lastiklerden hanisi daha iyidir.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ben ön ve arka Michelin M45 kullanıyorum çok memnunum hamuruda gayet iyidir
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Bu çok övülüyor...
Kaç ps acaba bu
-
aparat adlı üyeden alıntı
İlk tercihim Michelin olacak, hamuru en iyi otomobil lastiğidir.
PIERzig adlı üyeden alıntı
Bu çok övülüyor...
Kaç ps acaba bu
Metzeler'in fiyatı neredeyse yarıyarıya ,bunu mu alsam ne yapsam
42p,48p ne anlam ifade ediyor bilmiyorum
-
pirelli metzeler aynı fabrika malıymış ikiside iyi. ben pirelli aldım.
michelin iyi diyenlerde var. diğerlerine bakma bence 3 ü yeterlidir
-
gökhan abi duro al
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
aparat adlı üyeden alıntı
michelin arka teker kayma durumu nasıl acaba.
ben pirelli aldım önceki çok kayıyo diye buda kayıyo fazla değil ama.
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
pirelli metzeler aynı fabrika malıymış ikiside iyi. ben pirelli aldım.
michelin iyi diyenlerde var. diğerlerine bakma bence 3 ü yeterlidir
IRC türk malı galiba Türkiye koşullarına uygun diyeceğim ama yine de sert hamurdur o da metzeleri seçtim galiba teşekkürler.
mterayes26 adlı üyeden alıntı
gökhan abi duro al
Duro'yu yerin dibine sokuyorlar Eray,en çok kayan lastik oymuş.
-
en az kayan hangisi
arkadaş ybr ye arka için metzeler almış hiç kayma yok dedi biraz saçma geldi bana ama
-
-
-
artık yolunu buldum , önce ısıtıyorum patinaj yaptırıp , ben 100 tl ayarlayana kadar onda diş kalmaz zaten bahane ile değiştiririm motoru da custom yapacagım
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
artık yolunu buldum , önce ısıtıyorum patinaj yaptırıp , ben 100 tl ayarlayana kadar onda diş kalmaz zaten bahane ile değiştiririm motoru da custom yapacagım
Benim de arka lastik Duro ,mıcırdan geçerken sırat köprüsü efekti veriyor, çok keyifli lastiktir.
-
Benim arka lastik ırc fiyatına göre iyi ama aslında iyi degil
Ps bu arada basınç değerleri ..
Ybr ön lastik 42 p mesala
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Benim arka lastik ırc fiyatına göre iyi ama aslında iyi degil
Ps bu arada basınç değerleri ..
Ybr ön lastik 42 p mesala
Max.Psi demek galiba, sağol Irc genelde sert hamurludur,bisiklet lastiğim Irc
-
continental ve michelin hakkinda biyerlere daha once bi yorum yapmis idim hatirlamiyorum ama en iyi iki firma bunlar ondan sonrada pirellidir gerisi hikayedir saygilar(pirellinin Turk uretimden bahsetmiyorum italyada uretilenler)
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
continental ve michelin hakkinda biyerlere daha once bi yorum yapmis idim hatirlamiyorum ama en iyi iki firma bunlar ondan sonrada pirellidir gerisi hikayedir saygilar(pirellinin Turk uretimden bahsetmiyorum italyada uretilenler)
benim pirelli brezilya malı. bayide 80 dedi ben 60 aldım motor parçacıdan. sahte değildir herhalde.
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Continin hamuru da oldukça yumuşaktır,otomobil için söylüyorum ama hemen biter lastik. Yanakları güçsüz kalıyor.
En iyisi tektir Michelin
-
ybr 125 için 6000 km dir ön arka metzeler m22 kullanıyorum. lastik aslında tüplü (şambrelli) kullanım için tasarlanmış. fakat ben tubeless olarak taktım. aslında kaygılanmıyor degilim bu yüzden, fakat ortalıkta bunu yapan çok fazla kullanıcı olması içimi rahatlatıyor.
lastigin performansına gelince, oldukça memnunum. taktırdıgımdan beri kayma problemim olmadı. tabii ki fizik kuralları sınırlarını zorlamıyorum.
ayrıca m22 nin lastik desenleri de oldukça estetiktir diger markalara gore. (ortalıkta iki farklı desen fakat aynı ölçülerde metzeler dolaşıyor. digerinin modeli de m22 mi bilmiyorum ama onun desenleri çok çirkin)
son olarak geçen yaz şirinevler aydın motor' dan on arka toplam 100 tl ye aldığımı da belirteyim. zam geldi mi gelmedi mi bilmiyorum.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
dostum DURO ve SHINKO dan uzak dur çok kötü lastikler Hele DURO lar yagmurlu havada buz pistinde sürüyormuşun gibi oluyorsun gelen bütün çinlilerin üzerinde DURO var ben aldıgımda gidip hemen değiştirmek oldu
önlere metzeller arkaya ise IRC taktım ve sorunum kalmadı
2 lastik hariç hepsini alabilirsin
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler