Bizim cıbırın standart lastikleri IRC, bence pek kaliteli bir lastik değil yakında michelin sporty 130 alıcam 200 tl..
Bizim cıbırın standart lastikleri IRC, bence pek kaliteli bir lastik değil yakında michelin sporty 130 alıcam 200 tl..
Hocam sakın ha IRC alma Düzce de Üretiyor Anlaş Üretiyor nalet olsun öğle lastıge 2 lastıgımde daha bıtmeden ve hıc bı darbe almadan bırı ıcten bez kırdı balon yaptı arka lastıgımde yanda acılma yaptı ve bun IRC den ilk şıkayetcı olanda ben degılım..Hatta burda bı arkadasın Lastıkçi tanıdıgı ( forumdan LokmanHekim) IRC benım kapımdan ıcerı gıremez demıstı..
Neyse Hocam Almıssın artık Hayırlısı olsun Gule gule eskıt
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Valla bende ogle dıyordum ama bana cok fena kazık attı lastık yanı Ben Ön ve Arka Takım Almıltım IRC olarak On lastık daha 5000 km kadar olduktans sonra yolda gıderken bı vuruntu hııssetmeye basladım bu gıt gıde arttı ılk cıvı falan mı gırdı dedım duruyorum bısı yok gıdıyorum baslıyo artık delı gıbı Dıreksıyonu sarsmaya basladı ıkı ayaga alıp elle bı cevırdım Yumurtayı gormen lazımdı Lastık sokunce ıcıne baktık bez kırmıs..Ve Bu hatayı yapan bır marka ama ben Dublex Skuter lastıgi ıcın konusuyorum..Ve yol tutusda Islak zemınde felaketdı..Onu Duro aldın kurtulmustum cok ıyıydı IRC ye gore..Ondan 3000 km sonrada arka lastık yanakdan hafıften acılma yaptı ondan sonrada muşterisi cıktı kısmetmıs sattım zaten motoru Sırf lastıge kızdım dıye
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ya arkadaşlar bende burada durodan memnun olmayanlar çogunlukta diye ısrarla ırc taktırdım geçen hafta,gerçi virajlarda ısrarla yatmak istemeyen motorum şimdi kendi yapıyor bu işleri,frenajda gayet güzel ama kurt düşürdünüz içime,olan oldu inşallah pişman olmam,bide şu ön jant taki hafif yalpayı yaptıra bilseydim süper olacaktı ,alimünyum jant nasıl hasar görür bu şekilde anlamış degilim ..
bn dunlop taktım arka lastıgımı eger yagmurda surmuyorsan super dıyebılrım 105 ile vıraja grıyorsun tık yok ama ıslak zemınde gaz verıon motor altından cıkıyor...:D
çok hafif bir yalpalama var gösterdigim çogu motorcu bişey olmaz ugraşma diyor ama içime sinmedi,siteden bikaç öneri aldım,birkaç gidilecek yer var müsait zamanda bakıcaz artık..
İrc Durodan iyidir.Arkadasın Vespa 200gt var önde Dunlop sport var arkada Pirelli sl 26 var,yok tutuşları güzel ama arka lastik 6.000kmde bitti.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)