Lastikde Prelli den şaşmam..
Lastikde Prelli den şaşmam..
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
michellin
metzeller
pirelli...
ben pirelli kullanıyoruım. yağmurda fırtınada 80-120 arasında ve frenlemede oldukça başarılı.
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
benim motordada Irc nin bi modeli var facia kötü ve sert bi lastik yol tutuşu sıfır desem yeridir...
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
En iyi lastik hangisi sorusuna karşılık şunu sormak istedim.. Genelde nerede kullanıyorsun motoru? Traktörlerin geçtiği yollarda mı, asfaltta mı? Hangi mevsim şartlarında kullanıyorsun? Yağmurlu havalarda motosiklet kullanır mısın? Neden hamuru yumuşak lastik ? Daha sorayım mı? Hayırlı olsun lastiğin bu arada
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Lucascığım şu an ehliyetim olmadığı için trafik polissiz yolları seçiyorum,
tarlalara traktörler yollar açmış oradan anayollara geçmeye uğraşıyorum.
Haziran'dan sonra ehliyetli ne yol olursa gideceğim, basmadık Türkiye yolu bırakmayacağım
Yumuşak hamur neden mi? Yola tutunan lastiğin malzemesidir, özellikle soğukta.
Lastiğimi hayırladığın için teşekkürler
Duro sakın sakın sakın alma, yandaki arabada biri su içse benim arka teker kaymaya başlıyor Diğer markalar hakkında yorum yapacak bilgim yok.
michelin pirelli ve metzeler iyi markalardır.. onları öneririm
bu gün ankara korlas da pirelii taktırdım on numara lastik
kamoanayalı fiyatı çok ama çok uyugun bnce irtibata geçin reklama girmemeis için fiyatı yazmıyourm ama cidden uygun
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
Durodan uzak dur benim ilk lastikler ondandı benim motorun gücü ne kadarcık motor yinede patinajla kaldırıyordu ön lastik yine duro sakat gidiyor İrc yine iyidir durodan felan
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
bilmiyorum başka bi lastik denemedim kıyaslama yapamiyacam ama bemin arka lastik duro su birikintilrinde kayma yapıyor yağmurlu havada daha hiç binmedim motora bu lastiklede binmem zaten hiç memnun deilim ilk fırsatta deiştirceğim
ben metzeller lastigini kullanmadım fakat kulaktan duyma bilgilerle kaliteli ve saglam oldugunu biliyorum
lastikleri aldıysan bi kaç fotosunu isteriz hocam
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
benim bildiğim en iyi fren mesafesi continental da
benim ön lastik duro gayet memnunum bu sene kar yağmadığı için hiç bi sorun yaşamadım yağmurda filan müthiş bu arada ben gayet ciddiyim dalga da geçmiyorum ama şöyle bi durum varki ben kilolo biriyim ve motoruma sonradan takulın parçalar var ayriyetten motor normallerinden birazda alçak(1,5-2cm kadar) bunun etkisi varsa insanları yanlış yönlendirmiyeyim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Bu gün yeni takılmış michelin pilot sport lastiklerimin yanaklarının sonuna kadar limitlerde kullandım. Zerre kayma olmadı. Klişeleşmiş tavsiyelerin dışına çıkıp risk mi alıyorum acaba demiştim ama süper bir karar vermişim. Çok sağlam tutuşu var. Açıkçası orjinal lastiklerinden (pirelli) beş kat daha iyi. Saygılar.
[B][COLOR="Red"]JET GÜRÜLTÜSÜ ÖZGÜRLÜĞÜN SESİDİR.[/COLOR][/B]
hepsi iyi markalar, fiyat/performans olarak pirelli veya metzeler derim.. Michelin fiyatı hakkında bir bilgim yok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)