Faydalı olabileceğini düşündüğüm bir video paylaşmak istedim..
İzle !
Faydalı olabileceğini düşündüğüm bir video paylaşmak istedim..
İzle !
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
yeni başlayanlara çok faydalı bir anlatım
buna ek olarak yolda garip hareketler yapmak ve eksoz bağırtmakta dikkat çektiriyorama pek tasvip etmiyorum olayı abartmayı
Güzel faydalı bilgiler.
Teşekkürler.
faydalı olduğu kesin ama türkıyede bu anlayışla zor yınede uygulamak lazım eğer gercekten dıkkat cekmek ıstıyorsak artcımızı bir manken secelım yoyo yıne olmaz bu sefer yaklasalım derken üstümüze cıkarlar
TÜRKİYE CANIM TÜRKİYE
açık dikkat çekici reflektör kullanıla bilir. paylaşım için teşekkür.
eyw heh şöylee
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
teşekkürler.
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
linkin bulunduğu sitedeki Rahmi Barutçu ya ait tüm videoların mutlaka bir kez izlenmesi gerekiyor. gerçekten çok önemli bilgi ve ipuçları var. tebirkler.
Honda Hayat Onda...
faydalı bilgiler teşekkürler
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
''arabanın arkasına geçip yol istemek için korna çaldığımızda yanlış anlaşılabilir o yüzden herşeye hazırlıklı olmalıyız ''
Çok güzel yorumlamış.Levyeyi selenin yanında tutalım.
Ben dikkat çekmek istiyorsam;
1- Renkli şeyler giyerdim
2-Motorumu klas bişey seçerdim
3-Aydınlatmalara başvururum
4-Motora ses sistemi
5-Düşük viteste ses çıkara çıkara giderdim
6-[Bunu tavsiye Etmiyorum ] Motorun üstünden millete hareket çekerim herkes bana bakar
Bunlar Benim Düşündüklerim Daha Aklımda Neler Varda Buraya Yazmadım
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
reflektörlü yelek yaptırdık işe yarıyor . Ve 2. kornamı alacağım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Korna çok önemli taksi kornası ya da minibüs kornası çok işe yarıyo. Hele minibüs kornası olunca minibüsler bile yol veriyo. Şekil 1a di di dit ...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
başlığı görünce içimden " her trafik ışığında motosikletten inerek tef yada zil çalarak oynamalı " dedim..
videoyada şimdi bakacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)