Bu Malzeme Tam Olarak Nedir
Reklamlar
-
dragstar motoruma el yapımı bi egzost yapıp üzerine linkte görünen sargılardan sarmayı düşünüyorum fakat tam olarak ne malzemesidir adı nedir bi türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
http://image.hotbikeweb.com/f/878936...er+exhaust.jpg
http://image.hotbikeweb.com/f/878775...er+exhaust.jpg
Reklamlar
-
Sorduğunuz malzemenin ismi hakkında bir bilgim yok.
Ama Nikelajı bu şekilde muhafaza etmek görselliğin içine etmiş.
Bence bu şekilde kaplayacağına nikelaj koruyucu kimyasallardan kullanın derim.
-
özellikle istanbulda fabrikasyon kalitesinde nikelay yapabilen usta yok gibi,ilk yağmurda pas tutmaya başlıyor,yapabilenlerde oakadr uçuk rakamlar isityorki bu işten vazgeçiriyorlar insanı
-
Asbest bezi, sıcağa dayanıklı bir bezdir,Genellikle drag yarışlarındaki motorlara monte edilir.Görsellik amaçlı değildir işlevsel olarak takılır.
-
Ama bu tip motorlarıda gösteren nikelajları.
Karakteristik özellikleri bu.
Bence nikelajları kaplarsan çok abes olur.
Kaplayacağına direk boyat o zaman.Ama yine motorun şeklişemali bozulacaktır.
-
yaptıracağın boya ayaklarının yanmasını engellemez bu bezin amacı sıcaklığın dışarıya geçmemesidir..gösteriş istediğinde bezi söküp gösterişi yine yaparsın..
-
görüntü olarak bende nikelajı çok seviyorum.peki bildiğiniz çok iyi ve fiyatıda abartmayacak nikelaj ustaları varmıdır istanbulda.yaptığı ürün fabrika çıkışı gibi olsun istiyorum
-
dün fuarda motosikletin birindede bu kaplama vardı bende merak etmiştim
-
bende kromaj yaptıracagım ama . bakalım
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Bence sarılı yerlerin altında nikelaj yok ve bunu kamufle eedebilmek için sardıklarını düşünüyorum.
Böylece nikelajlı yüzeyi azaltarak bütçe analizi yapılmış ve sadece uç kısmına
uygulanarak toplamda maliyeti düşürülmüşş..
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
Amyant sargı bezi, Bezin amacı sıcaklığın dışarıya geçmemesidir.
-
Amaç sürücüyü egzost sıcaklığından korumak olabilir mi?
-
o bezin kalitelileri nikelaj yaptırmaktan çok daha pahalı
-
Empyr adlı üyeden alıntı
Asbest bezi, sıcağa dayanıklı bir bezdir,Genellikle drag yarışlarındaki motorlara monte edilir.Görsellik amaçlı değildir işlevsel olarak takılır.
Merhaba,
Ses konusunda ve sıcaklık konusunda işlevi olduğunu duymuştum, eğer detaylı bilginiz varsa açıklayabilirseniz sevinirim, ses konusunda kullanmayı düşünüyorum.
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
-
okandz adlı üyeden alıntı
Amyant sargı bezi, Bezin amacı sıcaklığın dışarıya geçmemesidir.
Gibi ancak bir farkla bacagin yanmamasi icin
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
aslınnda sitemizde _kromcu_nickli bir arkadaş vardı onunla görüşmek lazım bu konuyu
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
-
Rakun adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Ses konusunda ve sıcaklık konusunda işlevi olduğunu duymuştum, eğer detaylı bilginiz varsa açıklayabilirseniz sevinirim, ses konusunda kullanmayı düşünüyorum.
ısı yalıtımı yaptığını iliyorum ama ses konusunda nasıl bir faydası olabilirki.sonuçta egzosun dışında ve iç malzemeyle bağlantısı yok...varsada nası bi katkı sağlıyor acaba...bide sitemizde ses uzmanları varsa egzos tipinin seste nasıl değişimler yapabileceğini açıklarlarsa sevinirim.ince uzun kalın kısa yada dönüşlü egzosların veya çıkış açılarının etkilerini blen varsa sese buda ilginç bi konu olabilir
-
accursedking adlı üyeden alıntı
ısı yalıtımı yaptığını iliyorum ama ses konusunda nasıl bir faydası olabilirki.sonuçta egzosun dışında ve iç malzemeyle bağlantısı yok...varsada nası bi katkı sağlıyor acaba...bide sitemizde ses uzmanları varsa egzos tipinin seste nasıl değişimler yapabileceğini açıklarlarsa sevinirim.ince uzun kalın kısa yada dönüşlü egzosların veya çıkış açılarının etkilerini blen varsa sese buda ilginç bi konu olabilir
Custom modellerle ilgili ne tip şeyler var bilemiyorum ama FMF markasını (Genelde kros ve atv modelleri için) incelerseniz Power Bomb ve Mega Bomb diye tabir ettikleri Header'lar var.
-
teknelerdede kullanılıo pancar motorlu görmüştüm heralde yanmamak içindir çünkü ondaki kromaj filan deildi
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)