Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu Malzeme Tam Olarak Nedir

REKLAM ALANI
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    İlk resimde ki egsozdan düşünüyorum bende ama çok pahalı en ucuz bulduğum 600 $

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    o bezin ismi Amyanttır aspest bezi oalrak da geçer. Asıl amacı chopperlarda bacağa yakın yerlerde pantolunu yada bacağı egzosun yakmasını engellemektir. Yüksek ısıya dayanıklı bir malzemeden yapılmış. Gemicilerde falan bulabilirsin. Ben de vaktinde aldırdım bayağı bir evde duruyor aynı şekilde sarmak için. Benim gibi kromaj sevmeyen kişiler için çok iyi bişey.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

Motosikleti
    DRZ400 SM
    Asbest tehlikeli bir malzeme. Çok kanserojen. Minnacık lifleri akciğerlere kaçarsa tümör oluşturabiliyor. Pek çok alanda yasaklandı diye biliyorum.

Tamam, asbest kumaş kullanmanın riski asbest madeninde, tersanede falan çalışmanın yanında çok küçüktür herhalde ama temkinli olmakta fayda var.
    [B]J şimdi asker[/B]

Motosikleti
    yamaha wildstar 1600
    ozaman soruya istanbulda tanıdığınız çok iyi ve makul ücretlendirmeli bir nikelaj ustası varmı ve egzos şekilleri sesi ne şekilde etkiler diye devam etmek istiyorum çünkü bu sargıyı iyi nikelaj ustası bulamayacağım endişesiyle alternatif olarak düşünmüştüm

anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    ben biliom ama tarzanca OCC de izlemiştim hp arttırmak için sarılan yanmıyan bi bez
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

Motosikleti
    yamaha wildstar 1600
    Alıntı anılyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben biliom ama tarzanca OCC de izlemiştim hp arttırmak için sarılan yanmıyan bi bez
    bezle beygir artarmı hiç öyle bi özelliği varsa kendimi sarıcam mumya gibi

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, istanbulda Kromaj işine hiç girmeyin derim.
    Çünkü özellikle egzost kromaj işi çok ciddi ve itinayla yapılması gereken bir iş. Ayrıca istanbulda bu işi yapan ustalar tuttuğuna geçirebildiğini geçiriyor. Bizim makinelere egzost ve çeşitli parçalara krom kaplatalım dedik; 230 liradan 1000 liraya kadar fiyat aldık ki 1000 lira çeken adam birden 400'e falan düştü..

Bu bahsettiğiniz asbest ise CUSTOM Chopper modellerde sıkça kullanılıyor ve bence çokta şık durabiliyor. TT ekibi fuarda sergilediği pekçok modelinde kullanmıştı mesela..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı okandz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amyant sargı bezi, Bezin amacı sıcaklığın dışarıya geçmemesidir.
    doğrudur,ben buna benzer malzemeyi tekne içersinde egsoz borusuna sarmıştım..

çünkü balık heyecanıyla zırt pırt bacaklarımızı yakıyorduk
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    Alıntı Empyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asbest bezi, sıcağa dayanıklı bir bezdir,Genellikle drag yarışlarındaki motorlara monte edilir.Görsellik amaçlı değildir işlevsel olarak takılır.
    ewt arkadaş doğru söylüyor
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

Motosikleti
    yamaha wildstar 1600
    aslında krom yerine mat siyahta kullanılabilinir,çok şık duruyor ama egzosu yaptırıcağımız ustanın işliği çok iyi olmalıki temiz çıksın...linkte bir örneği mevcut

http://media.photobucket.com/image/e...5/DSC02776.jpg

motorda benim dragstar sport'a çok benzediğinden böylede bi yola gidebilirimde

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    asbest şık görünmesede oldukca faldalı bir bez... (egsoz yanı fazla acıyo denedim biliyorum ) sizi o yanıklardan korudugu gibi park ettiğiniz anda yanabilecegini düşünmeden motosikletinize dokunan çocuklarıda biraz korumuş olur kii butür örneklerde yaşanmıştı yanlış hatırlamıyosam. sıcaklıgı dışarı yansıtmaması hepimizce kabul edilen bi özellik ancak sesle baglantısını anlıyamadım? bilen biri bu konuda bilgi verirse sevinirim...
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)