Scooter Modifiye... + Tek teker ???
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
valla benim makinayla olmaz gibi gelio bana bu tekteker olayı falan......
açık konuşayım.....
bu ağırlıkta kafayı dikmek için yeterince güçlü değil zat lar bence
-
Team 106 GTI, dostum Beygir güçleri fazla olan hafif scooterlarla yapabilirsin. Örn Gilera Runner , Aprilia SR150 , Piaggio Skipper 150 2t vs.
-
motorinn adlı üyeden alıntı
Team 106 GTI, dostum Beygir güçleri fazla olan hafif scooterlarla yapabilirsin. Örn Gilera Runner , Aprilia SR150 , Piaggio Skipper 150 2t vs.
Yani parası az olan bunları yapamıcak
-
Değil elbette, ancak bu tip parçaların temini,birbirlerine uyumu ve motora artı etkisi olup olmadığı bence daha külfiyetli ve profosyönel çalışma gerektirir.Yani teker dikicem diye değer mi bilemiyorum.Ayrıca saydığım motorlar iki zamanlı ve çok seridirler.
-
Yalnız şöyle birşey var ki, Runner 180 SP lerin standart hali de tekere geliyor.
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
-
Team 106 GTI, bu tek teker isi sadece denge meselesi ve gas kontrolu. ufak ufak deneyerek basladim.2 metre, 5 metre derken. simdi duz yolda bayagi uzun sure gidiyorum. bi kere hafifce dusdum ama ciddi bidey degildi. Runner sp 180im cok kolayca kalkiyor.
Modifiye parcalarina gelince, Turkiyede yokmu, malossi, polini modifiye parcalari satan. Ingiltereden bir saticinin sitesi: https://www.pmtuning.co.uk/index2.htm
Motorinn hakli , 2tler daha uygun.
-
motorinn, sen gelde Antalyada scooterla tek teker yapanları izle beygirle falan alakası yok tamamen dengeyi kurma meselesi adam Popcorn 90 la bile 2 kişi tek teker yapıyor ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
motorinn, sen gelde Antalyada scooterla tek teker yapanları izle beygirle falan alakası yok tamamen dengeyi kurma meselesi adam Popcorn 90 la bile 2 kişi tek teker yapıyor ...
Popcorn 90 la tek teker he , sewdim bu işi benim popcorn gelince bi deneme yaparız artık
-
metal haklı.popcorn nedir ki?honda today 50 cc ile 2 kişi tek teker yapıyorlar.
-
Yamaha BW'S iLe guseL oLur o oLay. Tek teker koLay iş scooter da. BW'S iLe 3 kişi Stoppie biLe yaptıLar vaLLa. Beat'Le teke kaLkıLıyor ve kucuk scooterLarLada rahat kaLkıLıyor.Kymco Movie iLede kaLkıLıyor vee Deer152 iLede kaLkıLıyor ( zor biraz ama arkadaş cozdu bayagı ) yani isteyince kaLkıyor arkadaşLar
-
arkadaşlar kalkmak mesele deil mobiletle bile kalkarsın tek tekere önemli olan dengeyi sağlıyıp gidebilmek at arkana 75.80 kilo artçı beline elleriyle tutunup iyice arkaya otursun sende arkaya doğru otur asıl gaza istersen 50cc lik makina olsun arkadaki kıpraşmadan oturacak sende bilekten gazı ayarlıcan hepsi bu 5.6 sene evvel kanımızın kaynadığı yıllarda honda kinetix le yapıyoduk
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
-
MeTaL adlı üyeden alıntı
Dostum, beni yanlış anladın.Elbette bisikletle bile tek teker yapabilir,hatta ters bile dönebilirsin.Ben de 18 yaş civarında bir 50cc cross un arka stobunu kırmıştım emanetti üstelik.Ancak ben bunu kolayca yapabilmen için 2t ve yaklaşık 15 hp ve yukarsı motorları tavsiye ettim.Üstelik bu tip motorlar torklu oldukları için hızlanma ve gidişte motorun önü düşmeye başlarken sana gerekli olan gücü sağlayabilirler.Üstelik artçıya da ihtiyacın kalmaz.
-
02 Aralık 2005, 00:10
ben size isterseniz bws ile stoppie yi göstereyim önünü kaldırmak neki?
ya bende bws için trbo arıyorum bulamıyorum yardımıc olabilecek birisi varmı acaba?
-
02 Aralık 2005, 00:22
ben spor eksoz arıyorum birde hava flitresi yardımcı olabilirmisiniz? arn 125 için
-
18 Aralık 2005, 16:49
Antalya aştı, Gilera Runner 180 kullanıcısı olarak yaz başında 17 18 yaşındaki çocuklar honda beat ile ön kaldırıyolardı,bunu Runnerla ister istemez yaparsın ama sonuçta 100cc ve 4 zamanlı bir motorda nasıl yapıyolar diye bi düşünüyosun
-
18 Aralık 2005, 16:50
Bu arada runnerım satılık , almak isteyen onurdilaver@hotmail.com a mesaj atabilirler. motor antalyada 19000km de
-
24 Aralık 2005, 11:55
bende Runner 180 sp var kısa cranklı ver gazı direk kalkıyo ön teker :D (2000 model,2 zamanlı,180 cc,21 hp,k&n hava filtresi var,malossi crank ve rulman)
in the absence of light,darkness prevails...
(Honda CBR 600f / 34 UMK 93)
-
24 Aralık 2005, 12:37
tek teker için çok fazla bi güce gerek yok işin ilmini bilmen lazım herkes gelsin antalyada scooter,ybr,rx-115,rx-kingten tek teker izlesin herkes.çoğu ybr ci sadece 1.viteste gidildiğini zannediyo ybr ciler gelsin de onlara ybr de tek teker de nasıl vites atıldığını gösteriyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler