Arkadaslar bızım cın ısı motorlar boyle seylere gelmez.hıc kurcalamayın bence.sonra elınızdekın de olursunuz
Arkadaslar bızım cın ısı motorlar boyle seylere gelmez.hıc kurcalamayın bence.sonra elınızdekın de olursunuz
2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)
bende hussar war performans egzosuyla kaldırıyorum.aslında biraz zordur hussarla dicekler bilenler mümkün dicekler ama hussar çok yüksek olduğu için koltuğu kaldıramıyosun..egzos yaptırdım kalkışta işe yaradığı için motorla 95 kiloyum ön kaldırıyorum..allah korusun marifet değil.dikkatli olmal lazım bole işlerde fazla kurcalamaya gelmez sakatlanma söz konusu...ne gerek var ..... dedikleri gibi marifet motorda değil kullananda...motor istersen runner olsun 2 zamanlı kullanda iş yoksa kalkmaz zaten..denge denge...bide soğuk kanlı olmak lazım..heyecan yaparsan asfaltın tadına bakmak anlıktır yanii
h@ns
yalniz bu motorlar con cins geldi bana
arkadaşlar bursa'da mavi bir honda beat var çocuk bir teker yapıyo arkadaki çamurluk gfalan yerlerde sürtüyo valla akıllara zarar
Motorsiklete ehliyetsiz ve korumasız kesinlikle binmiyelim. Kurallara uyalım.
ARKADAŞLAR iki zamanlıya modifiye yapan varmı
kimse yokmu yahu konuşacak herkesler nerde
4 beygirlik masum scooter nasıl 21 beygirlik bir canavar olup R-1000 i kalkışta tokatlıyor
ya arkadaslar istanbuda motor modifiye yapan bi yer bilen varsa bana söleyin yerini ya motora modofiye yapacamda
Arkadaslar sitedeki jantlar ve egzoslar cok guzel keske turkiyede olsa bole parclar ..Bizi asyalara uyarmı acaba
wallaha bende piyasada az da olsa rastlanan motorsiklet (scooter için) eksoz buldum ve taktım motorum son hızı düzlükte 105 110 arası iken suan 120 lere kadar gelior çok rahatladı motorun çalışması ses sanki 1 racer veya bi 800 cc cooper da denebilir isteyen olursa bu motorsiklet eksozlarında yardımcı olabilirim steel sport vs nes sport gibi otomobil eksozları takanların bence araştırıp benim gibi 13 cm lik kazanı ile hazırlanmış eksozu tercih etmeleri daha mantıklı olur
suan filtre arıyorum arkadaşlar bu arada büyük kazanlı otomobil eksozu takarsanız piston patlatma riskiniz bulunmakta
arkadaşım mondial 150 rs sine yaptırdı 80 ytl egsoz araba abart egsozu taktı
benim gözde scooter ım modifiye siz her motorla 106 gt efendime söyleyim
saxo tokatlıyormuş çok seri sen vites atana kadar ben uçarım dedirtiyor GILERA Runner 200 ile DERBİ GP1 250 marka model arasında kaldım bana en yakın servis ve garanti
tartışmasız olarak tanınmış marka hız olarakta GILERA aralarında 1 beygir
farkla DERBİ önde derbi gp1 250 22hp gılera runner 21hp runner da kara kıldım
hakkını veren bir scooter ikiside su soğutmalı 4 zamanlı motor pardon scooter
Gilera Runner 180 veya 200 cc getirin bana ; modifiyesiz tek teker yapayım!!!
derby scooter cok asil duruyor yalniz gilere pek gosterisli degil
antalya gibi tektekerci milleti var mı TGB 303r die bir scooter im var 151,1 lik 4 zamanlı tek tek tek
tekteker zor değil işin hilesini bilcen cekersin
arkadaşlar speedfight2 war yakıt tüketimi abartılı artmadan(zaten fazla ) performansını nasıl arttırabilirim??? ilk aldığım zamanla şimdiki arasındaki performans bakımından düşüş war...dediğim gibi performansı arttırmak için gereken parçaları falan ayrıntılı olarak yazarsanız çok sevinirim
bu egzosu nerden bulacaz ? yardımcı olurmusunuz bnde de 151rs war egsoz çok hoşuma gıttı maliyetı ıle ne kadardır?
Oooo tek teker dedinmi o iş antalyada sorulur özellikle yalım parktaki gençlere
hangi motosiklet olursa olsun mobilette dair tek teker yaptığını gördüm küçük scooterlarda 2 kişi daha avantajlı arkadaki zıpladıkça önü kalkıyor tabi eşit olarakta gaz vermeliyiz o an.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
kankam activa ile tekere kalkıor.arkaya oturyor.hatta youtube de videosu var.
Orgazma Dudak Büktürür
arkadaşlar belki inanmayacaksınız bizim okulda mondial 125 lik scooter la çocuk tek teker yapıyor yanındaki 110 luk vitesli kaldıramıyor nasıl iş anlamadım motora ayar yapmaya gerek yokmuş o mondialin altını görüyorum kaldırınca ben bile zevk alıyorum düm düz bir şey tabi güç olmadığından sert düşüş oluyor
arkadaslar bazı seri 2 zamanlı motorlar gaz verince kendi kalkar zaten benim mzde dahil buna hatta acemiler istemeden daha cok kaldırır neysede yeni kullanan arkadaşlar boyle seylere heveslenmesin siz tek teker yapınca kızlar size bakıyor sanmayın millet aa salaga bak diyor tehlikeye atıyor kendini son denemem ki her gün yapardım bana 200 liraya ve ufak tefek yaralara mal oldu bidahada lanet olsun
Now the world is gone. Im just one.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)