yan ayaklıktayken benzin damlatıyor!
Reklamlar
-
arkadşlar bugün motoruma benzin aldım.depoyu fulledik.ama tam para çıksın diye ben motoru sallıyodum biraz daha koyuyodu pompacı.yani full görünürken sallıyodum biraz daha benzin alıyodu.daha sonra eve geldim.yan ayaklıkta bıraktım.pencereden bi baktım benzin damlamış.hemde baya!sonra arka sehpayı getirip taktım.motor dik konumdayken kesinlikle böle bişey olmadı neden oldu acaba
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
-
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
-
hayırdır benzine zammı gelecek depoyu fulledin
-
kardereli adlı üyeden alıntı
hayırdır benzine zammı gelecek depoyu fulledin
yok ya ben böleyim işte.elime para geçince benzine yatırırım
hurricane_cbr adlı üyeden alıntı
evet... tam depo kapağının altında küçük bi delik vardır ve aşağı biraz kalınca bi boru gider ordan akar
hee bu arada o tahliye borusunu arada bi kontrol et.. tıkanma yapabiliyor sonra orda su birikip depoya gidiyor sonra karbüratöre gidiyor ortalık karışıyor
anladım birader korktum bende yahu
Orgazma Dudak Büktürür
-
-
Orgazma Dudak Büktürür
-
arkadaslar benim motor calistiktan sonra bayagi bayagi benzin sizdiryor ,altinda ufaktan bir golet olusuyor...ne yapmam lazim lutfen yardim
-
asklapios adlı üyeden alıntı
arkadaslar benim motor calistiktan sonra bayagi bayagi benzin sizdiryor ,altinda ufaktan bir golet olusuyor...ne yapmam lazim lutfen yardim
Nerden sızdığına bağlı uzaktan birşey diyemem
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
son iki haftadir motorsikletim icin taa gavur memleketlerinden getirttigim clymer tamir kitabini okuyorum..hiz gostergesini soktukten sonra yakit tankini kaldirip baktim,yakit filtresi ile delivery joint arasindaki hortumda catlama ve citirdasma vardi...biraz daha dikkatli bakinca hortumdan arter kesisi gibi benzin fiskirdigini gordum...gerekli organlari ekarte ettikten sonra hasarli hortumu soktum...simdilik bu kadar bi ara tamirini yapip sizlere bildiririm
-
benzin otomatiğinden borulara kadar bir çok sebebi olabilir
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
benzin otomatigi nedir...biraz acabilir misiniz bu ifadeyi....
benim bildigim benzinin sistemdeki yolcugulugu soyle:
benzin deposu---->benzin pompasi---->benzin(yakit) filtresi---->delivery joint(bunun turkce karsiligini bilmiyorum)----->enjektor----->yakit subapi---->buji(patlama)-----emme subabi---->egzoz sistemi
benzin otomatigi bu sistemin neresinde rol oynuyor?
-
bugun yakit filtresinden cikip delivery joint e giden hortumu degistirdik ve yasli bayan eski gunlerindeki gibi homurdanarak calisti...yardimlariniz icin tesekkur ederim butun dostlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)