Kardeş senin şuanki mevcut ampul yuvana göre Xenon modeli yok galiba ilk başta yuvayı değiştirmen gerek.
Kardeş senin şuanki mevcut ampul yuvana göre Xenon modeli yok galiba ilk başta yuvayı değiştirmen gerek.
arkadaşlar yapmayın o ampul h-4 olurmu o elindeki ampul balonampul traktör ampulu yani civalı bile değil halogen değil yani o kite xenon olmaz ha arkadaş bi oto elektirkçide falan h-4 soketi taktırırsa o zaman h-4 xenon kit takabilir ve ben 5000 k kristal beyaz tavsiye ederim çünkü ampülün kelvin değeri arttıkça aydınlatma güzü ve farkedilirliği azalır
Ramzey 125 cc scooter
walla dostum sana da uğraşırsan xenon olur..mesela ben honnda beat'te 8000k xenon kullanıyorum..Yalnız en başta motorun aküsünü deiştirmelisin...Senin mortorun üstündeki orjinal akü kaç amper bilmiom ama bende orjinalde 5A idi sonrada değiştirdim ve 12V 7A lik bi akü taktırdım bide orjinal konjektörünü değiştirip bi yan sanayi piyasada titan konjektörü olarak bilinen konjektörden alığp taktırman lazım..mesela ben şimdi 2. akümü sipariş verdim,onuda koltuğun altını kullanmadığım için orda değerlendiricem..bi 12v 7 a daha olcak yani..toplamda bide onları paralel bağlayınca elimde 24V 14a akü takımım olucak..düşün artık sen 8000k daki parlaklığı..yine aklına bişi takılırsa msn den online destek alabilirsinizi benden xenon konusunda: unknown_member07@hotmail.com burdan her akşam bana ulaşabilirsiniz...
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
s.a arkadaşlar bnim ramzey 125 im war aydınlatma da kısa da sorun yhok ama uzun u açınca aydınlatmanın yetersiz kaldıını anlıorum acaba 2 adet spot sis farı mı alsam yhoksa dediğiniz gibi sadece ampulleri mi deiştireiim kararsız kaldım yardım edin...tşkler
Küçük bir düzeltme.12 voltluk iki akü seri bağlanırsa 24 volt olur.Paralel bağlamada voltaj değişmez.kapasite artar amper olarak.FAKAT ikisininde aynı durumda olması gerekir.Aksi halde birbirlerine yük gibi davranarak az olan çoğu bitirir.Yeriniz zaten uygun ise bir adet 14 amper akü kullanın.Veya UPS aküsü diye satılan 17 amperlik Jel aküler var.Sorunu toptan çözer.
xenon güzel far ama adeta motorun 8de 1 fiyatına oldugu için ben beyaz far aldım 5 tl ye taktım motoruma motorum da cup 100 sende öyle bişeyler yap bence
24v ıle çalışan motor warmı ?
tşkler kardeşim çok saol başka bilgisi olan warsa paylaşsın ltfnn aydınlatma hakkında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)