Soğukken vites geç atıyor
Reklamlar
-
Motorumun şöyle bir sorunu var normal scooterlarda gaza az gaza bastınmı uzuyor benim motor ise bağırıyor sonra vites atıyor ama ısnınca boyle bi sorun kalkıyor sorunu ben kavrama yayından diye düşünüyorum ama başına gelmiş olan biri varmı
Şimdiden teşekkür ederim
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Reklamlar
-
Pardon yanlış anlaşıldı (:
-
Ama bu scooter
Drift Religion
-
Kayışın soğukken daha da sertleşir ve ses çıkarır aynı araba motorundaki v kayışı gibi, sorun da muhtemelen kayışın eskiyip-yıpranmış ve tam kavramıyor.
-
bence normal bir durum.Motor soğukken 1-2 dakikadan kısa sürede harekete geçmemek lazım..
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
1-2 dk bekliyorum her seferinde.
Sorun düşündüğüm gibi kavrama balatası ve yayındaymış ben komple değiştirdim şimdi motor çok güzel oldu
Drift Religion
-
abi bişey sorucam basit bişey için konu açmak istemem bu scoter de vites atma nasıl oluyor benim bildiğim gaza bastıkça gidiyor hiç skutur kullanmadım vitesli kullandımda ben
-
mach1 adlı üyeden alıntı
1-2 dk bekliyorum her seferinde.
Sorun düşündüğüm gibi kavrama balatası ve yayındaymış ben komple değiştirdim şimdi motor çok güzel oldu
sana bunları yazacaktım . ama sorunu bulmuşsun
moto-x adlı üyeden alıntı
abi bişey sorucam basit bişey için konu açmak istemem bu scoter de vites atma nasıl oluyor benim bildiğim gaza bastıkça gidiyor hiç skutur kullanmadım vitesli kullandımda ben
vites atma diye bir olay yok sadece bir ara transmisyonu var , motor calısırken motora baglı olan cark donuyor kayıslada arkada kı kasnagı cevırıyor gaz verınce kayıs gerılıyor . yaya bastırıp tası baskı balatayla temas ettırıyor ve hareket gerceklesıyor . yayın görevı gaz bırakınca kayısı salmak ve yayın kasnagı gerı ıttırmek
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Biz o sisteme varyötör diyoruz aslında.Varyötörün öndeki kasnağı sıkşmış zaten ınn ınn ses geliyordu arka debriyajında yayı takılı kalıyordu hespi değişti şimdi akıyor
Drift Religion
-
Motoru çalıştır,5 dk kadar kendi halinde çalışsın gaz verme,daha sonra tatlı tatlı gaz ver kayış gerilsin ve kavrama yapsın birden yüklenirsen hepsi ses yapar soğukken motorun ve parçaların sesi değişir ısınınca bu sorun ortadan kalkar çalıştırınca hemen gaz verip yürümek zararlıdır,örnek Race makineler bile 40 derece sıcaklığa gelmeden yürütülmez motorunda halen sorun devam ediyorsa debriyajı söktür yada kendin sök çok basittir balataları temizle yaylara temizleyici sprey sıktır fren spreyi ile temizliyebilirsin müthiş faydası oluyor dene ve gör kolay gelsin
-
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Biz o sisteme varyötör diyoruz aslında.Varyötörün öndeki kasnağı sıkşmış zaten ınn ınn ses geliyordu arka debriyajında yayı takılı kalıyordu hespi değişti şimdi akıyor
mach1 ; benim scooteriminda varyatöründen ses geliyor sanki kayış esnedide kapağa sürtüyomuş gibi rahatsız ediyor.birde sende olduğu gibi gazı veriyorum ses çıkarıyor sonra gitmeye başlıyo ama motorla 20 30 km sonra direk gazı vermemle kalkıyor eskiden hiç böyle yapmıyordu.
-
gursus adlı üyeden alıntı
mach1 ; benim scooteriminda varyatöründen ses geliyor sanki kayış esnedide kapağa sürtüyomuş gibi rahatsız ediyor.birde sende olduğu gibi gazı veriyorum ses çıkarıyor sonra gitmeye başlıyo ama motorla 20 30 km sonra direk gazı vermemle kalkıyor eskiden hiç böyle yapmıyordu.
Debriyaj balatası bitmiş senin
Drift Religion
-
reklam botları konu açıp mesaj yazmaktadır..
register.php nin adını değiştirmeyi
templateleri ve dili tekrar editlemenizi öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)