mobilet tipi motorlar kaç beygire tekabül eder?
Reklamlar
-
103 cc 105 cc olarak geçen mobilet pejo benzeri motorsikletlerin motoru beygir olarak net veya yaklaşık kaç beygirdir arkadaşlar? mümkünse 103 ve 105 leri ayrı ayrı belirtirseniz sevinirim. Bu motorları kullanmak istediğim yerler var. Ama hiç bir yerde bulamadım bu bilgiyi.
Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Pejolar 103 cc değildir....105 te yoktur ayrıca...Onlar modeli... Dediğin motorlar 50 cc....
2.5 hp ile 3.4 hp arasında değişir modele göre....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
benim ev arkadaşımda var bitane yamaha galaxy 50cc ruhsatta 3.5 bg yazıyo
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Pejolar 103 cc değildir....105 te yoktur ayrıca...Onlar modeli... Dediğin motorlar 50 cc....
2.5 hp ile 3.4 hp arasında değişir modele göre....
Pejo 103 ve 105 leri cc olarak düşünmüştüm. Okadar bütük olmamaları gerek zaten.
-
103 ler 50cc 105 ler 70 cc 107 ler 998 cc
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
arkadasım alp_tunay arkadasımızında dedıgı gıbı o 103 we 105 modeldır cc dııldır.peugeot 103:49cc 105:70cc dır 103 2.5hp 105 ıse 4hp dır cok kullandım cunku zamannında bunlardan
Rüzğarı_hissSet
-
solmyr adlı üyeden alıntı
103 ler 50cc 105 ler 70 cc 107 ler 998 cc
Arada 106 yi unutmussun naber 1600cc
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Bir mobylette dürüst desenize 50cc, adam motor hacmini büyük göstermek için 103 demiyor.
-
deli_mavi adlı üyeden alıntı
Arada 106 yi unutmussun naber
1600cc
.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Çok teşekkür ederim. Peki hurdacıdan yada çıkma aldığım bir motoru sıfırlatmak için tahmini ne kadar masraf yaparım ?
-
serkan.ist adlı üyeden alıntı
Çok teşekkür ederim. Peki hurdacıdan yada çıkma aldığım bir motoru sıfırlatmak için tahmini ne kadar masraf yaparım ?
Bir miktar ip kaç metredir ?
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Bir miktar ip kaç metredir ?
Anlaşılmadımı? Yani çıkma bir mobilet yada pejo motoru sekmanı pistonu falan usta kaça yapar? Yani mobiletinin motorunu yaptıran arkadaş varmı hiç? Bir araba motoru 2500tl diyebiliriz mesela yada bir dizel su motoru 1000 tl. Motor yaptıran yada yapan arkadaş varmı?
-
3.5- 4.00 beygir arasıdır
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
-
hurdadan aldığın motorun nesi bozuk nesi iyi bilinmez ama sadece slindir veya piston segman değişecekse 50 ytl filan
-
aslında 100 cc 1 hp tekabüldür . Eskiler öyle der
komple mobileti 70 tl ye topladık
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
49,9 cc Mobylette
49,9 cc peugeot 103
-
Pejo SPX 103 49 cc dir.Pejo cobra 105 70 cc dir.ztn 70 cc lik motor daha gürültülü çalışır.buna benzer airsal 49 cc gilardoni ve polini silindir setleri 70 cc dir.italyan silindir setlerini tavsiye ederim.sağlam ve sorunsuzdurlar
Yamaha RX 115
[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]
-
Hepinize çok teşekkür ederim.
Son bir sorum olacak. Bu tip motorlar sadece hareket halindeyken rüzgar soğutmasıyla mı soğutulur? Motoru haricen çalıştırsam bir fan yardımıyla bu soğutmayı gerçekleştirebilirmiyim?
-
serkan.ist adlı üyeden alıntı
Hepinize çok teşekkür ederim.
Son bir sorum olacak. Bu tip motorlar sadece hareket halindeyken rüzgar soğutmasıyla mı soğutulur? Motoru haricen çalıştırsam bir fan yardımıyla bu soğutmayı gerçekleştirebilirmiyim?
Sanırım sen bu motoru kullanarak kartıng vs ve benzerı bır arac yapacaksın gıbımı gelıyor Dogru mu içime doğdu bilmiyorum...Hocam bu motorlar kapalı alanda yanı motor kaputu gibi bir seyın ıcınde calıstırmamalısın hareket halındeykenkı hava ıle sogurlar ve ısındıklarında sısme yaparlar..Fan yardımı ıle ne kadar sogutabilrsin bılmıyorum ayrıca o fanın donmesı ıcın gereklı enerjıyıde yıne motorda alacaksan zaten 3,5 bg olan bır seyı dahada zorlarsın..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler