Yakıdna fotosentezle çalışan araçlar çıkarcaklar. Ama kaç senesi var bilemiyorum :D
Yakıdna fotosentezle çalışan araçlar çıkarcaklar. Ama kaç senesi var bilemiyorum :D
Fikirleri Düşünmek Güzel gerçekleştirmek daha Güzel Ama Piyasaya Sürmek Güzel Değil Nedense Bu Tür Şeyler Hep protatif Olarak Kalıyor.Biraz Arka Plana Bakmak Gerek Neden Piyasaya Sürülmüyor Diye.Eğer Bunlar Seri Üretime Geçilirse Benziklikler Kaldırılacak.Motor Üreten Fabrikalardaki Makinalar Değişecek.Bunların Yerine Yukarıda Yazıldığı Gibi Hava İstasyonu Kurulacak.Bunların Kurulması Düşündüğün Fikrin Gerçekleşmesinden Daha Zor.O Yüzden 2002 den Beri Pek Üstüne Düşmüyorlar Yoksa Güzel Fikir.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
içinde bulunduğumuz yüzyılda petrol bitecek. o zaman yaygınlaşır ve gelişir artık.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
NAtional Geographic belgesel kanalında, "gezegen mühendisleri" isimli 2 mucitin yaptığı hava ile çalışan motosikletleri var, çalışıyor ve İngiliz kurallarına uyumluluk belgesi var ve trafiğe çıkmış durumda
tabi tutmaz yurdum halkının gözunde; ne cevreyi kirletiyo ne pahalı nede zahmetli durum bole olunca aynı kalitedeki ucuz mala dandik deyip pahalısını alan birey bunu gördümüde içine sinmicektir
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)