2004 model motor sahibiyim muayene süresi doldu bana kaça patlar ?
2004 model motor sahibiyim muayene süresi doldu bana kaça patlar ?
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
kaç ay doldu?
daha 4 günüm var
zaman varken öğrenmek istedim
motosiklet için muayene ücreti 63.72Tl dir...
geçmiş her ay için ana paranın üstüne %5 faiz koyarlar...
herhangi bir harç falan yatırmak gerekmiyormu.
yani okadarmı?
son bir soru wert_35 bizzat ruhsat sahibinin
olması şartmı ?
şart değil stubborn
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
çok teşekkürler
benim motor nisan 2006 model hiç muayene yaptırmadım kaça patlar acaba
muayene bitiş tarihi 25.04.2007
muayene sorusu varken bende alakalı bi soru soriym
aracım 34 plaka... farklı bi sehirde muayene yaptırabilirmiyim...?
stubborn sen senin aletde hangi aküyü kullanıyorsun ve fiyatınıda yazarsan sevinirim wala
arkadaşlar motorumu muayene yaptırıcamda 11/04/2007 muayenesi bitmiş ve o günden beri muayene yaptırılmamış acaba bana ne kadar masraf açar?
10/40 castrol power scooter kullan...
motosiklet muayene sistemi hakkında bilginiz varmı? nerelerine bakıcaklar ? lastik ? sinyaller farlar ?
evet daha yenı yaptırdım tuvturkte harcı gıttıgın yerde yatırıyorun vergi borcu harcı olmayacak ceza falan mutlaka gıtmeden ınternetten sorgula sen yok bılırsın ama nette gorunur elınde makbuzda olsa kabul etmıyorlar.
nelere bakıyolar demıssın far sınyal stop frenlerini test ettırıyolar git gel anı fren yap dıyor far ayarların ve parlaklıkları ıyı olsun renkli ampul felan takmanızı tavsiye etmem ben de xenon vardı mtec park ampullerı var dı hepsını sokup oyle gittim lastık olculerıne bakıyorlar onları rapora not edıyorlar lastık dıs derınlıgıne bakıp not edıyorlar farlarda oyle km bılgısınıde yazıyolar artık km sıfırlama tarıhe karısacak bu cok ıyı olmuş )
konu ile fazla alakası yok ama geçen gün sakaryanın kaynarca ilçesindeyim muyane istasyonu varmış gidip bi bakıyım dedim ne oluyo ne olmuyo adamın biri geldi 2008 model fiat doblo yu soktu makina elli tane kusur buldu adamın biri 89 mu 90 mı ne bitane hacı muratı soktu adamın girişi ile çıkışı bir oldu 1 tane bile kusur bulamadı o makina doblonun sahibi de öle baka kaldır çok komik bi durumdu
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)