Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Muayene takriben kaça patlar ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Tigrina 2oo6
    Alıntı motobike45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motor nisan 2006 model hiç muayene yaptırmadım kaça patlar acaba
    muayene bitiş tarihi 25.04.2007

bi kişi cevap versin yaaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    willy_chorlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr sattım kısmetse z 750 veya fazer s2 abs
    pas faizler varya gerçe fazla tutmaz yine ya
    [B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü

garomir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Yamaha XJ6 Diversion S
    her geçen aya %5 faiz hesaplanıyor. Ama istersen sen direk tüvtürkü arayıp hesaplattırabilirsin gitmeden.

twisterla istanbulda tuvtürke gittim..ön far kısa ve uzun far ayarın bozuk gidip servisinde yaptırman gerekiyo denildi..bende elimizle yapalım ne kadar aşagı indirilmesi gerekiyosa dedim..onlarda hayır makinayla ölçtürülerek yapılması gerekiyo iyi bir servise gitmen gerekli denildi..bende sanayiye gittim,far ayarı yaptırıcam dedim,usta baktı motosikletemi dedi..evet dedim,dalgamı geçiosun dedi,bende ben değil tuvtürk geçio galiba dedim..tekrar döndüğümde kısa far ayarı olmamış diyerek hafif kusurlu olarak işledi..böyle cins bir kurum işte..çevremde ikinci kez gelipte geçemeyen birçok araç sahibinin paraları yandı..bu arada sabah sekizde otuzuncu sıradaydım akşam dörtbuçukta bitebildi işim...teşekkürler tuvtürk(!)..çok dua ettim arkalarından..

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Farlar,sinyaller ,frenler,stop lambaları ... dikkat ediliyormuş

ayrıca vergi borcunun olmamasının yanında sigortasının da olması gerekiyomuş mötörun

Motosikleti
    Kanuni Tigrina 2oo6
    Alıntı garomir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her geçen aya %5 faiz hesaplanıyor. Ama istersen sen direk tüvtürkü arayıp hesaplattırabilirsin gitmeden.
    tüvturkun nosunu bilen buraya yazsın veya bana özelden atsın
    yardımcı olanlara teşekür ediyorum

SilentScream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Yamaha MT-09 Tracer
    Alıntı motobike45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi kişi cevap versin yaaa
    ben sorduğumda her ay ek %5 faiz alıyoruz demişti , eğer her ay %5 faizli tutara ekliyor iseler %292 gibi fazla bi tutar ödeyeceksiniz demektir bu da 65*2.92 eder. yok eğer her ay + %5 ise , 22 ay geciktiğine göre 22*5 = 110 , 65*2.1 eder...

Motosikleti
    Kanuni Tigrina 2oo6
    Alıntı SilentScream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben sorduğumda her ay ek %5 faiz alıyoruz demişti , eğer her ay %5 faizli tutara ekliyor iseler %292 gibi fazla bi tutar ödeyeceksiniz demektir bu da 65*2.92 eder. yok eğer her ay + %5 ise , 22 ay geciktiğine göre 22*5 = 110 , 65*2.1 eder...
    toplam 110 , 65 oluyo yani

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı aggressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet daha yenı yaptırdım tuvturkte harcı gıttıgın yerde yatırıyorun vergi borcu harcı olmayacak ceza falan mutlaka gıtmeden ınternetten sorgula sen yok bılırsın ama nette gorunur elınde makbuzda olsa kabul etmıyorlar.

nelere bakıyolar demıssın far sınyal stop frenlerini test ettırıyolar git gel anı fren yap dıyor far ayarların ve parlaklıkları ıyı olsun renkli ampul felan takmanızı tavsiye etmem ben de xenon vardı mtec park ampullerı var dı hepsını sokup oyle gittim lastık olculerıne bakıyorlar onları rapora not edıyorlar lastık dıs derınlıgıne bakıp not edıyorlar farlarda oyle km bılgısınıde yazıyolar artık km sıfırlama tarıhe karısacak bu cok ıyı olmuş )
    teşekkürler dostum bilgilendirmen için km geri sarma olayı için de haklısın iyi olmuş o da.

Alıntı bahadr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    twisterla istanbulda tuvtürke gittim..ön far kısa ve uzun far ayarın bozuk gidip servisinde yaptırman gerekiyo denildi..bende elimizle yapalım ne kadar aşagı indirilmesi gerekiyosa dedim..onlarda hayır makinayla ölçtürülerek yapılması gerekiyo iyi bir servise gitmen gerekli denildi..bende sanayiye gittim,far ayarı yaptırıcam dedim,usta baktı motosikletemi dedi..evet dedim,dalgamı geçiosun dedi,bende ben değil tuvtürk geçio galiba dedim..tekrar döndüğümde kısa far ayarı olmamış diyerek hafif kusurlu olarak işledi..böyle cins bir kurum işte..çevremde ikinci kez gelipte geçemeyen birçok araç sahibinin paraları yandı..bu arada sabah sekizde otuzuncu sıradaydım akşam dörtbuçukta bitebildi işim...teşekkürler tuvtürk(!)..çok dua ettim arkalarından..
    far ayarını nasıl yapıcaz ki başka ? 2 tane civata tutuyor farı zaten ? ben de senin gibi gidip yaptırmış gibi ayarıyla oynayıp geri gelirim artık

Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farlar,sinyaller ,frenler,stop lambaları ... dikkat ediliyormuş

ayrıca vergi borcunun olmamasının yanında sigortasının da olması gerekiyomuş mötörun
    borçları yok da aklıma far takıldı işte pier. bizim motorlarınkileri yol durumuna göre ben bozuyordum ama ince ayar isterlerse napıcaz bilmiyorum.

arkadaşlar ceza sorgulama ekranını bulamadım yardımcı olurmusunuz ? plakayı girip ödenip ödenmemiş vergi borçlarının çıktığı ekran vardı değişmiş bulamadım.....

Motosikleti
    CBR 600 RR
    peki motorda zenon varsa far ayarında ne diyorlar , birde racing motorda lastik diş derinliğini neye göre bakıyorlar hiç bu konularda muayeneden geçen varmı???

Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 250 İE S VE SKİPPER 150
    ben geçen hafta yaptırdım...70-tl piaggio skipper 2004 model 150 cc

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler