Herkese Merhaba Arkadaşlar;
2009 yaz aylarında bizim çin motorları ile gezi düzenlemeyi düşündüm.Sizce ne dersiniz?
Herkese Merhaba Arkadaşlar;
2009 yaz aylarında bizim çin motorları ile gezi düzenlemeyi düşündüm.Sizce ne dersiniz?
gezi derken istanbul içimi ?
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
sadece çin modelleri mi? tayvanlıyız biz de, komünist değiliz diye dışlayacak mısınız bizi?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
yazın istanbul'a yerleşiyorum temelli olarak. tekirdağ, edirne gibi yerlere gidebiliriz. katılırım ben. şehirde de etkinliklere katılırım. ama çin konusunu kakmazsanız kafama :D
aramızda görmek şeref verir. olur kakmayızzz :D:D:D
o zaman bir anadolu kavağı yolunda dostluk kurmak nail olsun
inşallah oda olur
havalar biraz ısınsında bize katılırsın merak etme gezi çok olur
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
inşallah.. grup sürüşü zevkli oluyor.
onun için gezi düzenliyoruz ztn dostluk kurmak ve eğlenmek
çok yüksek cc motosiklet sahibi olanlar gelmesin sevmiyorum ben onları gazlayıp gidiyorlar dumanını yutuyorm içim gidiyor valla
İstanbul Mt ilgurubu ve Duyurulardaki Toplantı Topiclerini Takip ederseniz Diğer Organizasyonlarada Tanık olabilirsiniz
hahaha yiğitlik şanımdan deliliğim demir atımdan geliyor arabayla da konvoy yaparız hocam farketmez. artçı olarak da kabul edebilirim [/QUOTE]
Yazın görüşüşürüz senle ,bütün yaz Ayvalık',tayım zaten Çanakale'yi de meak ediyorum alam bir motor kaçarım oraya.
Bu arada özürler en büyüğünden ,forumun içine eksozladık.
Yazın görüşüşürüz senle ,bütün yaz Ayvalık',tayım zaten Çanakale'yi de meak ediyorum alam bir motor kaçarım oraya.[/QUOTE]
görüşürüz hocam memnuniyetle. istediğin zaman buyur gel, en güzel şekilde misafirim olursun
ben yazın ayvalık'a sık sık gidiyorum zaten.
muhabbet ne diyelim, değişiyor yönü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)