Motora soğukken Oluyor sanki???
-
Selam,
1- Benim motor soğukken çalıştırıldığında ilk 5 dakikada ekzost dan bazen pot pot pot sesler geliyor ( özellikle soğuk ve yağmurlu sabahlarda )
daha sonra motor ısınıyor sanırım bi daha olmuyor, bu neden olur normal midir ???
2- Yine motor soğukken ilk 5 dakikada bazen gaza yüklendiğimde olması gerektiği gibi hızlanamıyor adeta alet altımda ıh ıh edip tekliyor, devir alamıyor, gazı kestiğimde normale dönüyor, daha sonra bu sorun yine ortadan kalkıyor... ( her türlü hava koşulunda )
Bilgisi olanlar lütfen tavsiye yazsın alet 200 cc hava soğutmalı 15 beygir 129 kg. çinli bir alet
saygılar
Reklamlar
-
-
ve kesinlikle de ilk 5 dakikada öyle ani gaz değişikliklerinde bulunma.sanıyorum sym joyride..
Herkes hakettiğini yaşar.
-
-
Aynı sorunu benim ARN de yapıyor arkadaşlar. Motor tamircisi bir arkadaşıma sordum henüz km si az olduğu için motor açılana kadar bu şekilde ayarlamışlardır dedi. Biraz daha km yaptıktan sonra götürüp ayarlatmam gerektiğini söyledi
userneym, eğer senin makinada az km.de ise seninkide o şekilde ayarlanmış olabilir. Bi servise göster istersen
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
-
tekni kbi arızaya benziyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler