hyosungu boşverin ybr 10 çeker kalite bakımından yamahanın motorları çok sağlamdır ama fiyatta sağlamdır...
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
Ama dediğin gibi yamahada çok pahalı hyosung hem ucuz hemde özellikleri daha iyi yani motoru olsun vs.Birde ben hyosungun görüntüsünü çok seviyorum.
bende araştırdım ybr 250 yi gerçekten sağlam makine kullananlarda çok memnun
Hissettiğin gibi yaşa...
hiç modifiyesiz iyi bir ybr 250 çift kişi 140 çok rahat göruyooo 160 ı da rahat görur alın deneyımm göreceksnzz
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
valla ben ybr 125 imle 133 gördüm çok zorlamadımda kanuni s&t 250 naket bi arkadaşımda var 175 yaptım dedi ama motorun götü başı oynuyodu dedi gerisini siz düşünün ve ben ybr 250 ye o kadar para vermem gider er-5 yada gs500 alır binerim daha tatminkar olur yada mt03 alırım yani işin ucu paraya bakar...
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
herkese merhaba arkadaşlar ben bu siteyi bi türlü çözemedim. benim bi sorum olacak ybr 125 kullanıcısıyım. ve motorumu raceye çevirmek istiyorum. istediğim modelin resmini koyuyorum buraya ben bu grenaj ı nerde yaptıra bilirim.
http://www.czr-racing.com.br/web/con...D_39_YBR03.jpg
ayrıca geri bu sayfayı bulabileceğimide zannetmiyorum bu nedenle özelden mesaj atarsanız sevinirim
http://www.tudou.com/programs/view/c3IjvOoqUWE/
burda 8 saniyede degil 10 sn de 100 e ulaşıyor iyi bakın ve dedigim gibi düz yolda üzerine yatmadan 117 km yapar
Asıl faktör rüzgar.Önemli olan arkadan almak.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
yapmayın 140 rahat göremiyorrrrr sürmeden atıyorsunuz rüzgar normal olsa üzerine yatmadan düz yolda 125 bile zorlayarak yapar 0-100 km yi12 sn alıyor mz 251 bile geçiyor hatta sym gts 250 bile düz yolda ybr 250 yi elliyorrrr denemelerle sabittir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)