Kesik egzost muayenede sorun olur mu!?!?
Reklamlar
-
Arkadaşlar regalimin egzostlarını kestirmek istiyorum orjinal ince egzost var sondaki susturucuları çıkarttırıp birazda kestiricem ama muayenede sorun olur mu bilmiyorum?
Daha önce bu şekilde yaptıran varsa muayeneye giripte sorun çıkan var mı hiç?
Bide bu egzost konusunda bilgisi olan varsa egzostlar değişirken kaynak falan olayı var mı? Yani biyerden orjinal egzost bulsam değiştirmek kolay mı?
Son olarakta susturucu takabilme olanağımız var mı acaba kesilen egzostlara?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
Reklamlar
-
muayenede sorun çıkar.bence kestirme kısa sürede bıkarsın o sesden.
-
çıkma bi egzos bul onu istediğin gibi yap muayene zamanı orjinalini takarsın pek sorun olmaz o zman
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar regalimin egzostlarını kestirmek istiyorum orjinal ince egzost var sondaki susturucuları çıkarttırıp birazda kestiricem ama muayenede sorun olur mu bilmiyorum?
Daha önce bu şekilde yaptıran varsa muayeneye giripte sorun çıkan var mı hiç?
Bide bu egzost konusunda bilgisi olan varsa egzostlar değişirken kaynak falan olayı var mı? Yani biyerden orjinal egzost bulsam değiştirmek kolay mı?
Son olarakta susturucu takabilme olanağımız var mı acaba kesilen egzostlara?
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...
bende düşünüyorum eksozu kestirmeyi susturucuyu aldırmayı ama
1- muayeneyi geçtim ya polis tutarsa ?
2- yakıtı arttırıyormuş?
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
-
poyraz010 adlı üyeden alıntı
bende düşünüyorum eksozu kestirmeyi susturucuyu aldırmayı ama
1- muayeneyi geçtim ya polis tutarsa ?
2- yakıtı arttırıyormuş?
polisin tutma ihtimali çok düşük ben görüyom ne egzostlar var polisin yanından bağarta bağarta geçiyolar polis kafasını kaldırıp bakmıyo bile?
ancak şöyle olabilir gece geç saatte insanları rahatsız etcek kadar gürültülü gezersin sokaklarda biride şikayet eder o zaman ayvayı yedin...
yakıt içinde şunu söyliyim en fazla %10luk bir artış söz konusu...
CBA adlı üyeden alıntı
çıkma bi egzos bul onu istediğin gibi yap muayene zamanı orjinalini takarsın pek sorun olmaz o zman
ya işte takıp çıkartma olayı bu kadar basit mi?
-
çıkma Bi Egzost Bul Onunla Oyna.. Orjinaline Dokunma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
çıkma Bi Egzost Bul Onunla Oyna.. Orjinaline Dokunma...
o kadar oynamayla falan uğraşcağama smokehead alırım abi ama bütçem müsait değil
-
muayneden geçmez kesinlikle orjinaliyle oynama ...
-
m.s adlı üyeden alıntı
muayneden geçmez kesinlikle orjinaliyle oynama ...
ya ben sokaklarda 10larca kesik egzostlu motor görüyorum onlar nasıl geçiyo muayeneden yada muayenesiz nasıl geziyolar?
-
-
Öyle çok rahatsız edici sesi olmazsa sorun olmaz motosikletlerde egzoz muaynesi olmadığı için sorun yoktu benim bildiğim kadarıyla
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
mach1 adlı üyeden alıntı
Öyle çok rahatsız edici sesi olmazsa sorun olmaz motosikletlerde egzoz muaynesi olmadığı için sorun yoktu benim bildiğim kadarıyla
Olur ya abi adam takar gezirmez.. belli olmaz genede sağlam gitmek lazım.
-
Benimkiler açık, önceki sahibi 1,5 milyarlık egsozları kıyıp açtırmış Şimdi Mayısta ki muayene için harıl harıl orjinal muff arıyorum
-
poyraz010 adlı üyeden alıntı
ya adam muayene günü takıor diğer eksozu en fazla 15-20 dk lık iş
araba egsozu değil bu sonuçta
öyle gösteriyor geliyor.. sonra gene kendi keyfine göre düzenliyor..
ya işte bende bunu soruyorum egzost değiştirmek ne ölçüde zahmetli ve zor bi iş kaynak falan gerekiyo mu muayeneye giderken birinden ödünç orj egzost bulsam olur mu bu iş?
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
ya işte bende bunu soruyorum egzost değiştirmek ne ölçüde zahmetli ve zor bi iş kaynak falan gerekiyo mu muayeneye giderken birinden ödünç orj egzost bulsam olur mu bu iş?
egsozların kaynakla işi yok ama boğazı ile birlikte değiştireceksen, bakır contaları da değiştirmeyi unutma, berbat bir ses alırsın ayrıca yaktığın boş yakıtta cabası
-
tezelden bi egzostçuya gidip bu işi sormam lazım benim bakalım onlar ne diyo?
-
-
Peki koruma demirine falan taktırılan sis farları muayenede sorun çıkatyormu.Piyasada gezen cruiser motorların %90 ında sis farı var.Genelde de koruma demirine takarlar biliyorsunuz.
Bu durum konusunda bilgisi olan var mı acep
Eskiden Ali At'a bakardı,şimdi kıza..Işık ılık süt içerdi,şimdi Vodka RedBull...
İpek ipi tutardı,yaaa şimdi ??
-
arkadaşım bendede regal var ve benim egzostlar açık, ama ben sıkıldım orjinal egzost almayı düşünüyodum . istersen bigün buluşalım beğenirsen takas ederiz. Muayeneye gideceğin zamanda gene değişir muayeneden geçersin. Değiştirmek için kaynağa falan gerek yok direk sök tak yapıyosun . Gerçi biraz uğraştırır ama 1 saate sökülür takılır en fazla.
Pardon yaa izmirdeymişsin dikkat etmemişim geri aldım dediklerimi :D
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
siyahus adlı üyeden alıntı
arkadaşım bendede regal var ve benim egzostlar açık, ama ben sıkıldım orjinal egzost almayı düşünüyodum . istersen bigün buluşalım beğenirsen takas ederiz. Muayeneye gideceğin zamanda gene değişir muayeneden geçersin. Değiştirmek için kaynağa falan gerek yok direk sök tak yapıyosun . Gerçi biraz uğraştırır ama 1 saate sökülür takılır en fazla.
Pardon yaa izmirdeymişsin dikkat etmemişim
geri aldım dediklerimi :D
Şekil A' da görüldüğü üzere egsozu kesmek-uzatmak-egsozu ve manifoldu tam olarak modifiye etmememek sonucunda, tekrar orjinale çevirmek istenir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler