güzel çalışma olmuş.
güzel çalışma olmuş.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
emeğine sağlık çok güzel olmuş. süper makine param olsada alabilsem. Allah kaza bela vermesin.
gerçekten çok hoş olmuş eli öpülcek adammışsın
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
iyi is cikartmissiniz tebrikler kazasiz sürüsler dilerim. saygilar
kardes ellerıne saglık ama sen bu fıyatlara nerden buluyon bu parcaları yaaaw ???
:queen::queen:HIZ DELISI:flower::flower:
Ilk sahibi ne kadar motoru rezil etsede , sen cok guzel toparlmissin.. cokda SIK olmus. abartmadan hemde.. ellerine saglik
AT, AVRAT, MOTOR...
ellerine sağlık çok şık olmuş el emeği göz nuru keyifle kullanmanı dilerim.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Teşekkürler!
Teşekkür ederim.
Sağolun Allah hiçbirimize kaza bela vermesin İnşallah.
Teşekkürler!
Estagfirullah o kadar da değilteşekkür ederim.
sağolun.
Teşekkür ederim.Araştırıyorum alıyorum hepsi bu.
Teşekkür ederim.
sağolun.
kardeşim iyi iş çıkarmışsın emeğine değmiş
abi çok süper olmuş bu ya güle güle bin ben uşaklıyım burda böyle motorlar lüks oldugu için hiç kimse bırakın modifiyeyi parça bile takmıyolar işte şöle böyle olur diye ama sana helal olsun abicim motorun şimdi tam binmelik olmuş satan adam görmesin geride isterse verme yada bunu satma el emegin var buna bin derim ben......
süper olmuş..
600rr movıstar hayalimsin....:cat::cat:
süper olmuş kardşim eline sağlık bende öss gircem bu sene ve sınav sonunda bi tane GT250R de ben almayı düşünüyorum inşallah hayırlısı olur
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Ruhsatta Renk Sorunu olmucak Mı
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
bu islemleri cok ucuz fiyatlara yaptirmissin, parcalari nerden aldigini ve boyasini ve montajlari nerde yaptirdigini da soylersen bizimde isimize yarayabilir.... bu arada cok guzel de olmus walla, gule gule kullan hayirlisi olsun....
1. YAMAHA Donemi
arkadaş satıor galiba motoru sahibindende gördüm motoru linki falan vermiş forumun..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Teşekkür ederim.
Hayırlısı başlangıç için tavsiye ederim.
Boyacıdan fatura aldım.Sorun olmaz inşallah.
Parçaları S&T KANUNİ firmasından getittirdim.Boyayı da bizim burada bu işlerle uğraşan bir motocuya yaptırdım.
Evet satlığa koydum.Yazın Suzuki almayı düşünüyorum.
İlanı ben de gördüm ve fiyatı gerçekten uygun görünüyor, piyasanın bin tl altına çekmişsiniz. Yalnız şu devrini almadan kullanmak problem yaratmıyor mu? Siz bu şekilde ne kadar kullandınız? Trafikte falan sorun çıkmıyor mu?
Arkadaşım motorun bana kalırsa (boyayı yakından görmek lazım ama) mükemmel olmuş. Allah nazardan saklasın. Umarım bu haliyle çok uzun süre kullanırsın. 200 TL boya için hiçbirşey kullandıkları boyanın markasını merak ettim doğrusu. Boyacının adresini versen bence ihtiyacı olanlar için şahane olur. Kendi motorumu boyatmak için tam 1 hafta uygun fi,yat veren eli iyi boyacı aramıştım İzmir sanayilerinde. Bu arada sticker lar çok tatlı bir hava katmış motoruna senin eserinse tebrik ediyorum....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)